تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۴۴
ایرانشهری، شهری است که به دلیل جمعیت جوان و همچنین کم توجهی مسولین با مشکلات عدیده ای به ویژه بیکاری و کمبود تخت بیمارستان مواجه است.
گذر قصه پرغصه وعده های کاغذی مسئولان از مرز هزار و یک شب/ بیمارستان 500 تختخوابی ایرانشهر اولویتی که در آخر صف ایستاد
گذر قصه پرغصه وعده های کاغذی مسئولان از مرز هزار و یک شب/ بیمارستان 500 تختخوابی ایرانشهر اولویتی که در آخر صف ایستاد
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصر هامون، با وجود انواع کارخانه های کوچک و بزرگ و همچنین نیروگاه عظیم برق در ایرانشهر، مشکلات بیکاری در آن بیداد می کند.
کارخانه بافت بلوچ که روزگاری بالغ بر سه هزار نفر از طریق آن امرار معاش می کردند در حالی که می توانست بخش اعظمی از نیاز اشتغال ایرانشهر را رفع کند امروزه جمعیتی بسیار کم در آن فعال می باشند.
با وجود جمعیت بالای ایرانشهر و استفاده شهرهای اطراف از بیمارستان آن، کمبود تخت بیمارستان به شدت در آن احساس می شود که با وجود پیگیری مسئولان شهرستان و حتی وعده وزیر بهداشت مبنی بر احداث بیمارستان 500 تخنخوابی هنوز، این وعده عملی نشده است.

43 درصد جوانان ایرانشهر بیکارند
امام جمعه اهل سنت ایرانشهر گفت: ایرانشهر به عنوان جوانترین شهر کشور با وجود جوانان تحصیلکرده دارای آمار بیکاری 43 درصدی می باشد که برای شهرستان ایجاد مشکل کرده است.
مولوی عبدالصمد کریم زایی عنوان کرد: بیکاری مهم ترین مشکل جوانان ایرانشهر به شمار می رود به طوری که حتی می توان سرقت و راهزنی را با آن مرتبط دانست.
وی ادامه داد: کارخانه بافت بلوچ که در اوایل انقلاب چهار هزار نفر در آن اشتغال داشته است در حال حاضر شاید تنها 300 نفر در آن مشغول به کار باشد که آن تعداد هم به درستی حقوق خود را دریافت نمیکنند.
وی با بیان،به منظور ایجاد اشتغال در شهرستان، کارخانه بافت بلوچ مجددا احیا شود افزود: ایجاد کارخانجات و پتروشیمی نیز برخلاف وعده مسئولان عملی نشده و همچنان بیکاری در ایرانشهر به قوت خود باقی مانده است.

وعده وزیر مبنی بر احداث بیمارستان 500 تختخوابی محقق نشد
امام جمعه اهل سنت ایرانشهر با اظهار، کمبود جا و تختخواب در بیمارستان ایرانشهر به شدت احساس می شود افزود: بیمارستان ایران 200 تختخواب دارد که با توجه به جمعیت بالای ایرانشهر و استفاده شهرستان های سرباز، دلگان، نیکشهر و کنارک از بیمارستان ایرانشهر این تعداد تخت بسیار کم می باشد.
وی ادامه داد: وزیر بهداشت و درمان وعده ایجاد بیمارستان 500 تختخوابی را به مردم ایرانشهر داد اما هنوز این وعده عملی نشده است.
مولوی کریم زایی عنوان کرد: از استاندار درخواست شد تا خودروهای منطقه آزاد در سایر نقاط استان هم مجوز تردد داشته باشند تا بخشی از معضل بیکاری در استان رفع شود اما با وجود وعده استاندار مبنی بر آزادی تردد خودروها این وعده هم عملی نشد.
وی تصریح کرد: متاسفانه تعرفه برق در ایرانشهر با وجود گرمای هوا، بسیار بالا بوده که در این راستا مسئولان جهت رفاه حال مردم آن را پایین آورند.
وی گفت: شرکت 88 درصدی مردم ایرانشهر در انتخابات نشان از علاقه وافر این مردم به نظام دارد که در این راستا شایسته است مسئولان نیز علاقه خود را به مردم اثبات کنند.
انتهای پیام/9031-1 https://www.asrehamoon.ir/vdcawen0.49n0y15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما