تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۰۱
دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و مذاهب با بیان اینکه واگذاری امنیت توسط شهید شوشتری به مردم سیستان و بلوچستان بهترین راهکار بود گفت: شهید شوشتری به مردم اعتماد کرد و توانست مردم بلوچ را در قالب بسیج وارد عمل کند.
همه ما مدیون شهید شوشتری هستیم/ امنیت سیستان و بلوچستان باید توسط مردم بومی تامین شود/ امروز در پاکستان ریشه عمیق تندروی دیده می شود
دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و مذاهب رئیس جمهور در گفتگو با خبرنگار سیاسی عصرهامون اظهار داشت: وحدت امروز استان سیستان و بلوچستان از نظر مردم جامعه در بهترین وضعیت قرار دارد.
وی با اشاره به سفر یک روزه خود به سیستان و بلوچستان گفت: هدف اصلی این سفر شرکت در همایش قیام امام حسین(ع) و نهضت عاشورا از دیدگاه اهل سنت است که در دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان برگزار می شود.
این مسئول به وحدت مردم استان در انتخابات 92 اشاره کرد و گفت: اکثریت مردم استان سیستان و بلوچستان در انتخابات 92 به آقای روحانی رای دادند و این نشان داد که گرایش های سیاسی و مردمی با وجود اختلافاتی که در برخی مسایل با هم داشته اند در انتخاب رئیس جمهور یه نقطه مشترک داشته اند.

مهمترین وعده روحانی به مردم سرانجام رساندن برجام بود
وی با بیان اینکه دولت تدبیر به وعده های خود عمل کرده است افزود: مردم استان سیستان و بلوچستان برای برون رفت از وضعیت گذشته به دکتر روحانی رای دادند و همچنان حمایت می کنند
حجت الاسلام و المسلمین یونسی مهمترین وعده آقای روحانی را به سرانجام رساندن برجام دانست و گفت: علی رغم ناباوری ها خوشبختانه برجام را به سرانجام رساند امیدواریم با اجرای شدن برجام بسیاری از مشکلات حل شود و جامعه آگاه شود که ریشه مشکلات در کجا بوده است.
وی به اختلافات در حوزه سیاسی اشاره کرد و گفت: این اختلافات کاملا طبیعی است و من معتقدم الان مهم ترین نقطه اختلافی که خیلی کم است آن چیزی بود که در مجلس دیدیدم که بازهم اکثریت از دولت و کابینه حمایت کردند و برجام را با سرعت تایید کردند.
دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی گفت: البته تعداد کمی از نمایندگان نگاه دیگری دارند و آن هم نگران کننده نیست در یک جامعه پویا باید اختلاف نظر وجود داشته باشد در مجلس ایراد ندارد بحث و دعوا باشد مهم این است که این اختلافات در جامعه نیست.
وی به تفاوت استان سیستان بلوچستان با دیگر استان ها نیز اشاره کرد و گفت: بخشی از مردم استان سیستانی و برخی بلوچ هستند اما بسیار خوب و دور از تنش در کنار یکدیگر زندگی می کنند و این گروه و جریانات مختلف امروز نسبت به کارهایی که در سطح استان شروع شده است امیدوار شده اند.
حجت الاسلام یونسی با بیان اینکه ناامنی های جزئی در استان خیلی بزرگ نمایی می شود، گفت: این ناامنی ها در حدی نیست که بازتاب گسترده ای داشته باشد و ممکن است در استان های دیگر هم باشد اما آنجا زیاد بزرگ نمی شود.

احساس ناامنی که در سیستان و بلوچستان وجود دارد باید از بین برود
وی بیان داشت: اینجا دشمنان مسائل جزئی را بزرگ می کنند و می خواهند ناامنی ذهنی را گسترش دهند و به دنبال این هستند که ناامنی از این استان به کشور القا شود.
این مسئول گفت: همه تلاش دشمنان و تروریست ها این است که احساس ناامنی در استان سیستان و بلوچستان ماندگار شود.
دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی ادامه داد: در این استان 103 هزار دانشجو وجود دارد که نشان می دهد در این استان یک وحدت و امنیت وجود دارد.
وی با بیان اینکه وضعیت امنیتی استان در سطح کلان قابل قبول است، گفت: باید وضعیت امنیت استان با افغاستان و پاکستان مقایسه شود، خیلی ها تلاش کردند که ناامنی کشورهای همجوار به استان کشیده شود اما موفق نبودند.

امنییت باید نرم افزاری و توسط مردم استان تامین بشود
وی ادامه داد: باید بازار های مرزی را سیستان و بلوچستان توسعه یابد و سیاست های اقتصادی استان را به صورت ویژه دنبال شود
حجت الاسلام با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان پتانسیل اقتصادی مناسبی دارد گفت: شمال و جنوب استان می تواند در اقتصاد کشور نقش آفرین باشند.

همه ما بدهکار شهید شوشتری هستیم
وی به واگذاری امنیت منطقه به مردم بومی استان اشاره کرد و گفت: واگذاری امنیت توسط شهید شوشتری به مردم بهترین راهکار بود، این شهید بزرگوار شجاعانه این طرح را با وجد مخالفین اجرا کرد.
ادامه داد: شهید شوشتری به مردم اعتماد کرد و توانست مردم بلوچ را در قالب بسیج وارد عمل کند و باعث شده امروز امنیت منطقه در شرایط خوبی باشد.

این مسئول گفت: بسیاری از ارگان های از جمله بسیج، شوراهای حل اختلاف، شهرداری ها و ... به مردم بومی واگذار شده است و باعث شده مردم اعتماد بیشتری پیدا کنند.
این مسئول گفت: باید کارهای دیگر نیز به مردم واگذار شود، استان باید ثروت مند شود و خود مردم تولید کننده این ثوت باشند همه باید در توسعه سیستان و بلوچستان سهیم باشند.

امروز در پاکستان ریشه عمیق تندروی دیده می شود
وی ادامه داد: نیروی انسانی در استان بسیار با تاخیر به کاروان مدیریت کشور وارد می شود، باید این استان نیازهای مهندسی پزشکی و عمرانی را به وسیله نیروهای بومی خود تامین کند.
این مسئول ادامه داد: باید دانشجویان خارجی از کشورهای افغانستان و پاکستان وارد کشور شوند، امروز عقب ماندگی کشورهای افغانستان و پاکستان به ایران هم ساطع می شود.
حجت الاسلام یونسی گفت: امروز در پاکستان ریشه های عمیق تندروی در مدارس پاشیده شده است و مسئولین آن کشور هم نمی تواند مانع آن شوند.
وی در پایان و در پاسخ به حضور اخیر علی شکوری راد یکی از محکومین فتنه در استان گفت: این را از خودش بپرسید!

انتهای پیام/ 7250 https://www.asrehamoon.ir/vdcene8f.jh8fwi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما