تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۰۴
سود اندک ادارات استان به بهای تعطیلی کارخانجات؛

چوب اداره برق سیستان وبلوچستان لای چرخ های کارخانه تولید تیربرق

یکی از فعالان اقتصادی استان گفت: از هشت کارگاه تولید تیرچه و تیربرق در استان هم اکنون همه تعطیل هستند زیرا مسئولین امر به جای خرید از محصولات تولید شده وبومی استان از تیر برق هایی که در سایر استانها ساخته می شود، خریداری می کنند.
چوب اداره برق سیستان وبلوچستان لای چرخ های کارخانه تولید تیربرق
چوب اداره برق سیستان وبلوچستان لای چرخ های کارخانه تولید تیربرق
به گزارش سرویس اقتصادی عصرهامون به نقل از زاهدانه، سیستان وبلوچستان یکی از استان‌های مرزی کشور است که به دلیل همجواری با دو کشور افغانستان و پاکستان و دارا بودن 1300 کیلومتر مرز مشترک با این کشورها، می‌تواند زمینه توسعه‌یافتگی خود را بیش از پیش فراهم کند و با افزایش میزان تولیدات و صادرات آنها بر پویایی اقتصادی خود مهر محکمی بزند. اما گویا این استان در حالی لقب پهناور ترین و از طرفی جوانترین استان کشور را یدک می کشد که با مشکلات زیادی از جمله بیکاری، تعطیلی واحد های صنعتی و عدم حمایت مسئولین در بخش های مختلف روبرو است. این استان که قریب به یک هزار واحد تولیدی و صنعتی دارد با بیشترین آمار بیکاری مواجه بوده و هم اکنون نیز در سایه غفلت برخی از مسئولین بیش از 90درصد از واحدهای تولیدی آن در تعطیلی و نیمه فعال بودن به سر می برند و این مهم بدان جهت است که مسئولین به جای حمایت از تولید کنندگان بومی استان به خرید محصولات تولیدی از سایر استانها می پردازند و دست رنج زحمات تولیدکنندگان بومی این خطه از کشور را با این اقدام خود ضایع می کنند.
از آنجایی که بخش صنعت به‌ عنوان موتور محرک اقتصاد یک کشور نقش کلیدی را ایفا می کند که می تواند در توسعه پایدار و محور تحولا‌ت اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی نیز موثر واقع شود باید گفت در سیستان وبلوچستان به دلایل مختلفی این صنعت رو به افول رفته، مشکلاتی از قبیل نبود سرمایه گذار، عدم حمایت مسئولان، نبود بازار فروش، عدم پرداخت تسهیلات بانکی و واردات بی رویه و غیره همه دست به دست هم داده تا امروز علی رغم تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید کنندگان داخلی شاهد تعطیلی اکثر واحدهای تولیدی علی الخصوص در این استان باشیم.
آری! رونق اقتصادی هر منطقه در سایه فعالیت کارگاه‌های اقتصادی آن شکل می گیرد که این مهم در سیستان وبلوچستان مورد کم لطفی قرار گرفته به طوریکه روز به روز شاهد افزایش تعداد واحدهای راکد در استان هستیم.
در این زمینه یکی از فعالان اقتصادی استان در گفت و گو با خبرنگار زاهدانه با ابراز گلایه از مسئولینی که از تولیدکنندگان بومی حمایت نمی کنند، اظهار داشت: از سال 84 با سرمایه ای به میزان2 میلیارد ريال اقدام به تاسیس یک واحد تولیدی کرده ام که کار عمده آن ساخت تیربرق و تیرچه آهنی است.
دور محمد سپاهی افزود: در این کارگاه افراد زیادی مشغول به فعالیت بودند و از این طریق کسب درآمد می کردند اما متاسفانه عدم حمایت مسئولین امید همه را ناامید کرد و هم اکنون حدود دو سال است که این وحد تولیدی در تعطیلی به سر می برد.
وی گفت: از هشت کارگاه تولید تیرچه و تیربرق در استان هم اکنون همه تعطیل هستند زیرا مسئولین امر به جای خرید از محصولات تولید شده وبومی استان از تیر برق هایی که در سایر استانها ساخته می شود خریداری می کنند.
این کارآفرین عمده علت خرید تیرآهن از شهرستان های دیگر توسط مسئولین را ارزان بودن آنها عنوان کرد و گفت: برای مسئولین کیفیت کالا مهم نیست بلکه ارزان بودن کالا ملاک انتخاب شان است، زیرا تیرآهن ها و تیربرق هایی که از استانهای همجوار وارد سیستان وبلوچستان می شوند هر چند قیمت ارزانتری دارند اما تا وقتی به مقصد برسند بیشتر آنها شکسته شده و از آنجایی که از مصالح نامرغوبی ساخته شده اند چندان عمر طولانی نخواهند داشت.
وی بیان کرد: برخی از مسئولین بجای حمایت کردن و انگیزه دادن به کارآفرینان مانع ادامه فعالیت آنها می شوند.
سپاهی ادامه داد: روزگاری نه چندان دور این واحد تولیدی 30 کارگر داشت که هم اکنون به صورت فصلی در برخی مواقع که سفارشی در خصوص تیربرق به ما بدهند، اقدام به تولید می کنیم؛ در غیر اینصورت کارگاه تعطیل است.
وی در پایان از مسئولین علی الخصوص استاندار خواستار آن شد تا رفع مشکلات تولید کنندگان بومی را در اولویت خود قرار دهند و از این طریق به تولیدکنندگان انگیزه کار بدهند.
انتهای پیام/4382
https://www.asrehamoon.ir/vdcfxcde.w6dejagiiw.html
منبع : پایگاه خبری زاهدانه
نام شما
آدرس ايميل شما