تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۱۱
با گذشت قریب به یک ماه از وقع سیل،همچنان مردم ریگ ملک با مشکلات ناشی از تخریب منازل و زمین های کشاورزی دسته و پنجه نرم می کنند.
مردم سیل زده ریگ ملک در بیم و امید /انتقال مکان روستا های سیل زده درصورت رضایت مردم
مردم سیل زده ریگ ملک در بیم و امید /انتقال مکان روستا های سیل زده درصورت رضایت مردم

به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از لادیز؛ نزدیک به یک ماه از وقوع سیل در منطقه ریگ ملک شهرستان میرجاوه گذشته است،بدنبال وقوع سیل در این منطقه دو روستای غمداد و مشاع 15 خرداد شهرستان میرجاوه به طور صددرصد تخریب ومردم این روستاها ناچار به سکونت در چادرهای هلال احمر شدند.

با گذشت قریب به یک ماه از وقع سیل،همچنان مردم با مشکلات ناشی از تخریب منازل و زمین های کشاورزی دسته و پنجه نرم می کنند ،برخی از اهالی که منازلشان قابل سکونت بوده به منازل خود بازگشته اند و برخی دیر ترجیح داده اند تا درحیاط منازل خود چادر برپا کنند، چراکه دیگر خانه ای باقی نمانده تا درآن سکنی گزینند.

مردم روستاهای سیل زده چشم امید به کمک و مساعد مسئولان دارند تا با فرارسیدن فصل سرما بتوانند مامن وسر پناهی گرم برای خانواده خود مهیا کنند.

"عبدالغفور"یکی از اهالی روستای سیل زده 15 خرداد به خبرنگارما گفت:اکثرمنازل روستا تخریب شده است و ما توانایی بازسازی آنها رانداریم،حتی دیگر زمین کشاورزی باقی نمانده تا با فروش محصولاتش امرارمعاش کنیم،مسئولین کمک های زیادی به ما کردند اما مشکل اصلی ما تهیه مسکن در سرمای زمستان برای خانواده است،مسئولین فکری برای ساخت منازل و زمین های کشاورزی بکنند.

 یکی دیگر ازاهالی بیان داشت:تمام اعضای خانواده 7نفری من دریک چادرزندگی می کنند، مسئولین به ما برخی امکانات مانند چراغ نفتی داده اند اما مشکل بزرگ ما نداشتن خانه است، فرمانداری و سایرمسئولین باید کمک بیشتری به ما کنند، چراکه با سردشدن هوا فرزندان ما ازسرما ازبین می روند.

 مادری در حالی که نوزادش را آرام می کرد، بیان داشت:این کودک تنها چند روز قبل ازوقوع سیل متولدشده است واحتیاج به مکانی گرم برای نگه داری دارد اما به دلیل سردشدن هوا و زندگی در چادر ،دائم بیماراست و گریه می کند.

 بخشدار ریگ ملک در این باره به خبرنگارما اظهارداشت:از زمان وقوع سیل سعی تمام مسئولین برکمک رسانی و تهیه مایحتاج مردم سیل زده بوده  و امکاناتی ازقبیل چادر،پتو، غذای گرم، آب شرب برای مردم فراهم شده است،اما با توجه به حجم گستره خسارات وارده هماهنگی های لازم با دستگاه های زیربط و مسئولان مربوطه انجام شده است تا مشکل مسکن مردم تا فرارسیدن فصل سرما برطرف شود.

فرماندارمیرجاوه نیز دراین زمینه به خبرنگار ما گفت:برآورد خسارت وارده در بخش مسکن توسط بنیادمسکن،نماینده بخشداری وشورای اسلامی ودر زمینه کشاورزی ودامداری صورت گرفته ومیزان خسارات وارده به ستادبحران استان نیز هم اعلام شده است ، فرمانداری پیگیر کمک بلاعوض به خانواده های سیل زده در بحث مسکن تاقبل از فصل سرما هست و در مورد خسارات وارده به زمین های کشاورزی ، میزان خسارات کشاورزان فاقد بیمه نیز به تهران منعکش شده است و پیگیر جبران خسارات در بخش های مختلف هستیم.

محمدمیهنی افزود: از هلال احمراستان گله مند هستیم چراکه بعد از اقدامات اولیه برای کمک به سیل زدکان که کاملا به جا وبه موقع اقدام کردند بعد از آن دیگرارائه خدمات و امکانات نداشتند واین موضوع به مدیریت بحران استان منعکس شده است و امیدواریم هلال احمر در جهت اهدای سبدغذایی به سیل زدگان اقدام کند.

وی خاطرنشان کرد:فرمانداری ودستگاه های مربوطه میزان خسارات وارده در زمینه مسکن، کشاورزی ،دامداری و جاده جدید ریگ ملک به ستاد بحران استان منعکس کرده است و فرمانداری اعتبار خاصی برای این امر ندارد ،اما کمیته امداد21سبدغذایی بین سیل زدگان توزیع کرده است .

فرماندارمیرجاوه اذعان داشت:با پیگیری های صورت گرفته از طریق نماینده مردم خاش ومیرجاوه و فرمانداری میرجاوه و پس ازمکاتبه با بنیادمسکن کشور ،قرار شد تا مبلغ150 هزارتومان برای کمک به هرخانوار در نظرگرفته شود و به دنبال این هستیم  تا این مبلغ درجهت ساماندهی دو روستا استفاده شود ،تا پس از کار کارشناسی در منطقه، درصورت تمایل و رضایت مردم در جهت جابجایی محل اسکان دو روستا اقدام شود و ساخت وساز را درمحلی با زیرساخت اولیه رایگان  و با همین اعتبارانجام دهیم تا درصورت وقوع سیلاب مجدد این حادثه تکرارنشود.
انتهای پیام/4382

https://www.asrehamoon.ir/vdcjxoea.uqeaxzsffu.html
مولف : دبیر