تاریخ انتشار :شنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۳۱
قاسمی اصلی‌ترین مسأله در برخورد با فساد را شفافیت اطلاعات دانست و گفت: زیرساخت مبارزه با فساد شفافیت اطلاعات است اما دولت با این امر مبارزه می‌کند و هر روز با پشتوانه برخی رسانه‌ها مصادیقی را ارائه می‌دهد و ذهن مردم را مشغول می‌کند.
دولت در حال مبارزه با شفافیت اطلاعات است/ چرا بعد از ۲۱ ماه آیین‌نامه‌های اجرایی قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز ابلاغ نمی‌شود؟!
دولت در حال مبارزه با شفافیت اطلاعات است/ چرا بعد از ۲۱ ماه آیین‌نامه‌های اجرایی قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز ابلاغ نمی‌شود؟!
به گزارش عصر هامون به نقل از مطالبه گر، هادی قاسمی، مدیر عامل خبرگزاری دانشجو، شب گذشته در نشستی با موضوع «مفاسد اقتصادی» که در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد، گفت: مهمترین مسأله در مفاسد اقتصادی، چرایی آن است.
 
وی عنوان کرد: موضوع مفاسد اقتصادی در طول تاریخ و در تمام دولت‌ها مطرح بوده است؛ زیرا اصولا جریان فساد به قدرت خاصی وابستگی ندارد و اهداف خود را دنبال می‌کند.
 
مدیر عامل خبرگزاری دانشجو تصریح کرد: جریان رسانه در داخل و خارج، مدام ما را به سمت مصادیق می‌برد با همین ابزار، آرامش درونی کشور را از بین برده و به دنبال تحقق اهداف خود است این نگاه ساده‌انگارانه است که فساد را به درگیری میان دو دولت ختم کنیم.
 
وی با اشاره به تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب در خصوص انجام اقدام عملی در برخورد با مفاسد، یادآور شد: از ۱۷ آذر سال گذشته که رهبری فرمودند سمینار و امثال آن بناست چه معجزه‌ای بکند؟
 
قاسمی با برشمردن عوامل رخ دادن فساد بیان کرد: فساد سه عامل اصلی دارد؛ یا قانون برای آن وجود ندارد یا مجریان قانون فاسد هستند و یا مهم‌تر از همه اینکه عزم جدی برای برخورد با آن وجود ندارد و در حد شعار با آن برخورد می‌شود.
 
وی به برخی از ریشه‌های فساد اقتصادی اشاره کرد و ابراز داشت: بسیاری از مفاسد از گردش‌های مالی بسیار بالا ناشی می‌شود چرا راهی برای کنترل وجود ندارد؟! برای جلوگیری از قاچاق که علت آن عامل انسانی و جعل و کاغذبازی است، چرا از تکنولوژی بهره گرفته نمی‌شود؟! چرا آیین‌نامه‌های اجرایی قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز که ۲۱ ماه پیش توسط رییس جمهور ابلاغ شد، به هیئت دولت نمی‌رسد؟! این مسائل را نمی‌توان با شعار «دزد دزد» گفتن حل کرد.
 
مدیر عامل خبرگزاری دانشجو اصلی‌ترین مسأله در برخورد با فساد را شفافیت اطلاعات دانست و اظهار داشت: زیرساخت مبارزه با فساد شفافیت اطلاعات است اگر اطلاعات شفاف نباشد، هرج و مرج رخ می‌دهد و در نتیجه زمینه فساد فراهم می‌شود اکنون دولت با این امر مبارزه می‌کند و هر روز با پشتوانه برخی رسانه‌ها مصادیقی را ارائه می‌دهد و ذهن مردم را مشغول می‌کند.
 
قاسمی با ذکر نمونه‌هایی از برخورد دولت با شفافیت اطلاعات، ادامه داد: چرا وزیر صنعت، معدن و تجارت سخن از حذف ایران‌کد می‌زند؟! مگر کد کالا فقط مخصوص کشور ما است که جعل و کپی می‌شود؟! باید راه آن را پیدا کنید کارت سوخت مصداق دیگری است که دولت با شفافیت اطلاعات مخالف است این کارت با چه زحمت و سرمایه‌ای به مردم تحویل داده شد اما به بهانه تک نرخی کردن، در حال خارج شدن از صحنه است مگر بدون داشتن اطلاعات می‌توان مدیریت کرد؟! باید متوجه میزان مصرف و رفتار مصرف‌کننده باشیم تا مسأله خودروها را تحلیل کنیم معلوم است دیگر که کسی ضرورت نمی‌بیند که با خود کارت سوخت حمل کند.
 
وی اضافه کرد: وزیر صنعت به دنبال خارج کردن پتروشیمی‌ها از بورس است مگر ادعای شفافیت در بورس را نداریم؟! این اصرار چه معنایی دارد؟! آیا می‌خواهند دلال‌بازی اتفاق بیفتد؟! آیا نمی‌خواهیم بدانیم که در حوزه پایین‌دستی پتروشیمی چه اتفاقی رخ می‌دهد؟! خوش‌بینانه ترین گمان ما ناآگاهی افراد است علاوه بر اینها چرا پرونده سلامت الکترونیک در کشور دنبال نمی‌شود؟! مگر دنیا به دنبال اجرای آن نیست؟! چرا هر چیز که به ما می‌رسد مشکل می‌شود؟! چرا وزیر مسکن، سی جی تی را از دستور کار مجلس خارج کرد؟! که در این جریان آقای لاریجانی و مجلس هم عملکرد ضعیفی داشتند اینها باید پاسخگو باشند جریان دانشجویی باید این مسائل را مطالبه کند.
 
مدیر عامل خبرگزاری دانشجو اذعان کرد: کشوری که تحریم است، باید بداند در فرآیندهای اقتصادی آن چه می‌گذرد هر تصمیم مدیریتی اطلاعات نیاز دارد و تا هنگامی که اطلاعات شفاف نباشد، در هر دولتی فساد وجود خواهد داشت در نتیجه وجود فساد، کشور را برای سرمایه‌گذاری ناامن می‌کند دعوا بر سر چندمیلیارد هیچ فایده‌ای ندارد.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcjoxea.uqeotzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما