تاریخ انتشار :يکشنبه ۱ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۴۶
کتابخانه دانشگاه پیام نور راسک با مخزن کتابی به مساحت تقریبی ۱۸۰ متر مربع و۲هزار و صد جلد کتاب امکان پاسخگویی به دانشجویان این دانشگاه را ندارد.
زخم کتابخانه دانشگاه پیام نور راسک در هفته کتابخوانی سر باز کرد
زخم کتابخانه دانشگاه پیام نور راسک در هفته کتابخوانی سر باز کرد

به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از  پاپایا،طبق تعریفی که از کتابخانه های دانشگاهی ارائه شده است، کتابخانه‌ دانشگاهی‌ عبارت‌ است‌ از کتابخانه‌ یا سیستمی‌ از کتابخانه‌ها که‌ بوسیله یک‌ دانشگاه‌، تأسیس‌، نگهداری‌ و حمایت‌ می‌شود تا نیازهای‌ اطلاعاتی‌ دانشجویان‌، دانشکده‌ و استادان‌ را برآورده‌ سازد و برنامه‌های‌ خدماتی‌، پژوهشی‌ و آموزشی‌ آنها را پشتیبانی کند؛‌ اما آیا اینکه کتابخانه دانشگاه پیام نور راسک به چه میزان توانسته اند در این زمینه موفق باشند؟ سوالی است که دانشجویان این دانشگاه به آن پاسخ داده اند.

DSC01579

کتابخانه دانشگاه پیام نور راسک مدت زیادی است به‌روز نشده است

یکی از دانشجویان دانشگاه پیام نور راسک با اظهار نگرانی از قدیمی بودن و به‌روز نشدن کتاب های این کتابخانه گفت: وقتی برای تهیه برخی کتاب ها به کتابخانه مراجعه می کنم با کتاب های کهنه و قدیمی و غیر قابل استفاده مواجه می شوم؛ این نشان می دهد که کتابخانه مدت زیادی است به‌روز نشده است.
رئیسی ادامه داد:دانشگاه پیام نور راسک تنها دانشگاه این شهر است و دانشجویان در کنار مشکلات کمبود فضای آموزشی و امانات رفاهی با مشکل کتابخانه و نداشتن سالن مطالعه مواجه هستند.

شبکه های اجتماعی بلای جان مطالعه کشور شده است

آسکانی دانشجوی مدیریت با بیان این مطلب که کتابخانه دانشگاه هیچ مکانی برای مطالعه ندارد اظهار داشت: تنها استفاده ای که از این کتابخانه می شود تهیه جزوات درسی و نمونه سوالات امتحانی است.
وی افزود: نیمی از قفسه های این کتابخانه خالی است و کتابهای موجود نیز بسیار قدیمی بوده تاجایی که بر روی هر کتاب تا نیم سانتی متر غبار مشاهده می شود.
وی یکی ازمهم ترین آسیب ها که بلای جان مطالعه کشور شده است را شبکه های اجتماعی دانست و افزود: متأسفانه این روزها درخوابگاه های دانشجویی دیگر شاهد مطالعه کتاب نیستیم و دانشجویان دانشگاه برای وقت گذرانی به عضویت درگروه های مجازی و بازی های اینترنتی روی آورده اند.

دانشجویان دختر به دلیل نبود سالن مطالعه در راهروهای دانشگاه مطالعه کنند

بلوچزئی دانشجوی کارشناسی الهیات دانشگاه پیام نور راسک در خصوص وضعیت کمی و کیفی کتابخانه   این دانشگاه گفت: بسیاری از کتاب هایی که از طرف اساتید به دانشجویان معرفی می شوند در کتابخانه این دانشگاه و حتی کتابخانه های شهرستان وجود ندارند و دانشجو مجبور است که برای انجام کارهای تحقیقی خود این کتاب ها را از مرکز استان و حتی تهران خریداری کند.
وی با اشاره به این که بیشتر دانشجویان شهرستان سرباز درخانواده های پرجمعیت زندگی می کنند، گفت:نبود امکان مطالعه در منزل و نداشتن سالن مطالعه در دانشگاه باعث شده است تا دانشجویان دختر مجبور باشند در راهروهای دانشگاه مطالعه کنند.

DSC01583

هیچ نشریه و مجله علمی و یا فرهنگی آموزشی در دانشگاه پیام نور راسک وجود ندارد

یکی دیگر از دانشجویان این دانشگاه نیز در رابطه با وضعیت منابع کتابخانه‌ای دانشگاه پیام نور راسک تصریح کرد: در طول سه سال تحصیل در این دانشگاه کمتر از ۵۰ روز شاهد باز بودن کتابخانه بوده و هرگاه دانشجویان به این کتابخانه مراجعه می کنند با درب بسته روبه رو می شوند.
بلیدئی با بیان این مطلب که مسئولین دانشگاه در این زمینه مقصر نیستند افزود:دانشجو باید مطالبه گر باشد و برای تغیر شرایط تلاش کنند اما متاسفانه دانشجویان این شهرستان نه با دانشگاه در حل مشکلات همکاری می کنند و نه برای بیان مشکلات و رفع آن تلاش و مطالبه گری می کنند.
وی همچنین از ضعیف بودن منابع مقالات علمی دانشگاه خبر داد و گفت: مقالات و نمونه سوالات کتابخانه دانشگاه به‌روز و متنوع نیستند و نیاز علمی دانشجو را ارضا نمی کنند.
وی ادامه داد: هیچ نشریه و مجله علمی و یا فرهنگی آموزشی در دانشگاه وجود ندارد و دانشجویان هم تلاشی برای ایجاد گروه های علمی و یا انتشار مقالات و نشریه های دانشجویی انجام نمی دهند.
DSC01596

 نبود سالن مطالعه و کتابهای به روز دلایل بزرگترین مشکلات این کتابخانه است

حسین آسکانی سرپرست کتابخانه دانشگاه پیام نور راسک گفت: در کتابخانه این دانشگاه بیش از۲هزار وصد جلد کتاب درموضوعات مختلف موجود است که به دلیل عدم استقبال دانشجویان با مشکلات زیادی مواجه است.

وی ادامه داد:تنها۵۰ نفر ازدانشجویان این دانشگاه عضو کتابخانه هستند که این خود گویای این مهم است که دانشجویان شهرستان سرباز هیچ علاقه ای به مطالعه و پیگیری کتب درسی و غیر درسی ندارند.

آسکانی افزود:نبود حمایت از طرف دانشگاه و دانشجویان درکنار دلسرد شدن عوامل کتابخانه از دلایل شرایط کنونی این محل است،تاجایی که درهر هفته تنها دوساعت کتابخانه برای دانشجویان باز می گردد که در آن دوساعت نیز یک یا دونفر مراجعه می کنند.

عبدالسلام دشتی یکی دیگر از کتابداران اظهار داشت:فضای ۱۲متر و قفسه های خالی و غبارگرفته  این کتابخانه یکی از بزرگترین مشکلات است.

وی ادامه داد:نبود حمایت مالی و تجهیز نشدن کتابخانه در طول سال های گذشته باعث شده است تا هر روز از تعداد دانشجویانی که از این مکان استفاده می کنند کاسته شود.

انتهای پیام/4382

https://www.asrehamoon.ir/vdchiknq.23n6qdftt2.html
منبع : پاپایا
نام شما
آدرس ايميل شما