تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۴۰
استمرار پیگیری‌های عصر هامون در خصوص وضعیت گاز جنوب شرق؛

در سایه وعده یخ زده مسئولین، بازار سیاه فروش گازمایع داغ‌تر شد

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ذخایر گاز در استان پر هستند، گفت: توزیع کنندگان گاز ایجاد مشکل کردند که فرماندار زاهدان باید پیگیر این موضوع باشد.
بازار سیاه فروش گازمایع در جنوب شرق داغ‌تر شد
بازار سیاه فروش گازمایع در جنوب شرق داغ‌تر شد
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصر هامون، چند ماهی ست که سرما بهانه ای برای دلالان بازار سیاه جنوب شرق کشور شده است تا مردم را نه تنها آواره کوچه و خیابان کنند بلکه سود دست های یخ زده مردم را به جیب بزنند تا بازار وعده های یخ زده مسئولین جهت بهبود شرایط گاز در استان را گرم کنند.
پس از اولین سرمای زمستان و وعده مسئولین مبنی بر بهبود شرایط گاز در استان و پر بودن ذخایر، در روز های اخیر شاهد افزایش قیمت گاز در بازار سیاه استان هستیم.

ذخایر پر هستند، توزیع کنندگان مشکل ایجاد می کنند
در تماسی که این پایگاه خبری با حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان داشت، وی با بیان اینکه ذخایر پر هستند، گفت: 2 هفته قبل که برخی شهروندان با بنده مبنی بر کمبود گاز تماس گرفتند جهت پیگیری موضوع به کاظمی معاون وزیر داشتم وی مشکل را برطرف کرد و سوخت مردم استان را تامین کرد اما در تماسی که روز های اخیر برخی شهروندان بار دیگر مبنی بر کمبود با بنده گرفتند در مراجعه که به معاون وزیر داشتم وی اعلام کردند ذخایر پر هستند و توزیع کنندگان ایجاد مشکل کرده اند.
وی ادامه داد: این موضوع می طلبد که فرماندار زاهدان در این خصوص پیگیری کند و ببینند چه کسانی در استان ایجاد مشکل می کنند.

با متخلفین برخورد می شود
در ادامه تماس های عصر هامون با مسئولین شهرستان زاهدان در خصوص وضعیت گاز ، موسی تنهای جهانتیغ رئیس اداره ابلاغ و اجرای احکام تعزیرات حکومتی استان با بیان اینکه توزیع سیلندر گاز از این پس تنها به صورت اشتراک انجام می شود، گفت: در صورت مشاهده توزیع گاز به صورت ایستگاهی با متخلفین برخورد می شود.
وی ادامه داد: طی مصوبه ای که 24 آبان ماه جهت بهبود شرایط گاز در فرمانداری زاهدان تصویب شد مقرر شده که هر 15 روز تعداد 2 سیلندر گاز جهت رفاه حال شهروندان به مردم داده شود.
تنهای جهانتیغ با بیان اینکه هر مرجعی که توزیع گاز به صورت ایستگاهی داشته باشد تخلف کرده وتعزیرات با آن مخالف است و برخورد می کند، افزود: چه آن مرجع مسئول سیاسی و چه نظارتی باشد و تخلف وی محرز شود طبق قانون با وی برخورد و هیچ توجیهی در این خصوص پذیرفته نمی شود.
وی ادامه داد: شرکت های توزیع کننده گاز به صورت ایستگاهی هزینه حمل سیلندر را از مردم می گیرند در حالی که این هزینه فقط مختص توزیع کننده هایی است که سیلندر را در منزل به مشترکان تحویل می دهند.
وی عنوان کرد: در سال های پیش تصمیماتی مبنی بر ایجاد ایستگاه های عرضه سیلندر گاز گرفته شد که با توجه به اتفاقاتی که در روزهای اخیر افتاد تعزیرات حکومتی استان صد در صد آن را اشتباه می داند و با توزیع ایستگاهی مخالف است.
این مقام مسئول بیان کرد: روز گذشته تذکرات لازم نیز داده شد و از این پس توزیع فقط به صورت اشتراکی انجام می شود.
وی افزود: خودروهای توزیع کننده تنها باید در مناطق در نظر گرفته شده توزیع اشتراکی داشته باشد و دستگاه های نظارتی باید بر نحوه توزیع آنها نظارت داشته باشند.
 
توزیع سیلندر گاز از این پس تنها به صورت اشتراک انجام می شود
وی تأکید کرد: هر مرجعی غیر از این شیوه رفتار کند بر مردم جفا کرده است و ما نمی توانیم از مردم هزینه دریافت کنیم اما سیلندری در منزل به آنها تحویل ندهیم.
رئیس اداره ابلاغ و اجرای احکام تعزیرات حکومتی استان گفت: از امروز چیزی با عنوان توزیع ایستگاهی نداریم و توزیع باید در مناطق به صورت اشتراکی به دست مصرف کننده برسد و اگر غیر از این اتفاق بیفتد به عنوان گرانفروشی با توزیع کننده ها برخورد می شود.
تنهای جهانتیغ متذکر شد: اگر قرار باشد توزیع به صورت سیار انجام شود باید هزینه حمل را کسر کنند زیرا در توزیع به شکل ایستگاهی افراد دلال و دستفروش هستند که بهره می برند.
وی اظهار کرد: توزیع کننده ها باید اشتراکات را در تابستان، تأمین کنند تا در زمستان برای توزیع گاز مشکلی نداشته باشند .
وی ادامه داد: چرا باید از تاریخ 2 اردیبهشت ماه تا 20 آبان ماه تعداد اشتراک ها از54 هزارو 548 نفر فقط به 55 هزار و 320 نفر یعنی کمتر از هزارنفر افزایش پیدا کند؟چرا دستگاه های متولی نخواسته اند که اشتراک ها سامان دهی شود؟
وی یادآور شد: فقط ظرف یک هفته 33 هزار تن گاز توزیع شده اما تنها2 هزار و 894 تقاضای اشتراک مطرح شده که از این تعداد نیز به یک هزار و 504 اشتراک سیلندر تحویل شده است.
 
عدم توزیع مناسب شرکت های توزیع کننده مسبب مشکلات گازرسانی بود
این مقام مسئول بیان کرد: این آمار نشان می دهد درصد ناچیزی از حجم گازی که توزیع شده در این مدت زمان درب منزل بوده و بقیه به صورت ایستگاهی عرضه شده است.
رئیس اداره ابلاغ و اجرای احکام تعزیرات حکومتی استان ادامه داد :موضوع گاز که متأسفانه موضوعی قدیمی است هراز گاهی بر سرزبان ها می افتد و مردم را دچار مشکل می کند.
تنهای جهانتیغ اضافه کرد: امسال نیز مشکلات مرتبط با گاز خود را نشان داد و تعزیرات حکومتی به عنوان حلقه آخر رسیدگی به مشکلات مردمی این نیاز را احساس کرد که باید پای کار بیاید و راسا وارد عمل شود.
وی اضافه کرد: هنر مدیریت این است که در مواقع بحران که مصرف بالا و توزیع کم وجود دارد بتوان مدیریت صحیح داشت و گاز را به دست مصرف کننده رساند، مدیریت صحیح این است که مخازن گازی از قبل پر بوده و بر توزیع نظارت شود.
وی تأکید کرد: چرا مسئولین مربوطه از توزیع اشتراکی فراری هستند؟آنها باید مدیریت توزیع را تقویت کنند تا سیلندرهای گاز به دست مصرف کننده واقعی برسد.
وی عنوان کرد: دلیل استقبال نکردن مردم از دریافت اشتراک نبود خدمات دهی و توزیع مناسب شرکت های توزیع کننده است.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcipray.t1a3v2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما