تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۱۳
کارگروه سلامت جهت پیشگیری و مقابله با آنفولانزای نوع (A ) با حضور فرماندار، کارشناسان و رییس مرکز بهداشت و مسئولین شهرستان میرجاوه برگزار شد .
موردی از بیماری آنفولانزا نوع (A ) در میرجاوه مشاهده نشده است
موردی از بیماری آنفولانزا نوع (A ) در میرجاوه مشاهده نشده است

 به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از پایگاه خبری لادیز؛کارگروه سلامت شهرستان میرجاوه با حضور فرماندار و مسئولین شهرستان برگزار شد.

فرماندار شهرستان میرجاوه در این جلسه اظهار داشت : با توجه به شیوع آنفولانزای نوع (A)در استان کرمان و به دلیل همجوار بودن با استان عوامل پیشگیرانه به صورت جدی پیگیری شود .

محمد میهنی افزود : به همه مراکز درمانی شهرستان اطلاع رسانی شد، بلافاصله پس از مشاهده افرادبا علائم این بیماری اقدامات اولیه را انجام  و بیمار را جهت درمان به مراکز مجهزتر در سطح شهرستان و یا استان ارجاع دهند .

وی با بیان اینکه که تاکنون  هیچ موردی در رابطه با این بیماری در شهرستان مشاهده نشده است، خاطرنشان کرد : مسائل مربوط به بیماری آنفولانزای نوع (A)را باید جدی بگیریم، مخصوصا برای گروههای سنی پرخطر کودکان ، افراد سالخوده و مادران باردار که نیاز به مراقبت بیشتری دارند .

میهنی بیان داشت : هدف از تشکیل این کارگروه پیش بینی نیازهای شهرستان جهت پیشگیری و بررسی اقدامات لازم در هنگام شیوع این بیماری بوده است .

مرکز بهداشتی و درمانی شهرستان میرجاوه آمادگی لازم برای اقدامات پیشگیرانه جهت مقابله با بیماری آنفولانزای نوع ( A )را دارد

 رییس مرکز بهداشت شهرستان میرجاوه نیز اظهار داشت : باتوجه به فرارسیدن فصل زمستان و شیوع انواع آنفولانزا، اقدامات پیشگیرانه در تمام زمینه ها باید انجام شود، در صورت مشاهده در مدارس دانش آموز مبتلا را باید مرکز درمانی معرفی کنند و تا اتمام بیماری و کسب بهبودی کامل فرد بیمار به مدرسه مراجعه نکند .

عباس عرب افزود : با توجه به کمبود امکانات درمانی در سطح شهرستان، هماهنگی های لازم با بیمارستان بوعلی شهرستان زاهدان انجام  شده است و مرکز بهداشت شهرستان این آمادگی را دارد که در صورت نیاز افراد را با اورژانس زمینی یا هوایی به این بیمارستان منتقل کند.

وی تصریح کرد : اقدامات پیشگیرانه در این بیماری شامل رعایت بهداشت فردی است و افراد باید دستهاي خود را در طول روز بطور مكرر با آب و صابون (هر بار به مدت حدود یک دقیقه و حداقل 20 ثانیه) بشویند، همچنین افراد از استفاده مشترک ظروف غذا ، لیوان، قاشق و چنگال  اجتناب کرده و اگر آثار مشابه آنفلوانزا مشاهده کردند، از افراد مبتلا یک تا دو متر فاصله بگیرند و استفاده از محلول های ضد عفونی و شستشو، استراحت، مصرف مایعات فراوان و استفاده از داروهایی مثل استامینوفن می تواند تاثیر زیادی در بهبودی این بیماری داشته باشد.

وی عنوان کرد : افرادی که مستقیما با دام و طیور در ارتباط هستند، بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند، افراد در صورت مشاهده علایم بیماری بلافاصله به پزشک مراجعه کنند و به دلیل اینکه این ویروس به ریه فرد مبتلا آسیب جدی وارد می کند و ممکن است منجر به فوت شخص بیمار شود، لذا نباید در امر مراجعه بموقع به پزشک کوتاهی شود.

گفتنی است در این جلسه مصوب شد کارشناسان مرکز بهداشتی درمانی شهرستان میرجاوه جهت  آموزش نکات پیشگیرانه در مدارس حضور یابند، و هماهنگی های لازم را با مدیران آموزشگاه ها انجام دهند .
انتهای پیام/4382

https://www.asrehamoon.ir/vdcjxtea.uqehazsffu.html
مولف : دبیر