تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۰۲
یک دانشجوی نخبه با ابراز گلایه از بنیاد نخبگان استان گفت: رتبه برتر شرکت های دانش بنیان کشور را کسب کرده ام اما هنوز به عضویت در بنیاد نخبگان سیستان وبلوچستان راه نیافته ام، همچنین در سطح این استان نهاد های متولی تاکنون هیچ گونه حمایتی از من نکرده اند و تمام هزینه های اختراعات را شخصی پرداخت کرده ام.
تاکنون نتوانسته ام به عضویت بنیاد نخبگان راه یابم/ نهادهای متولی هیچ گونه حمایتی نمی کنند
تاکنون نتوانسته ام به عضویت بنیاد نخبگان راه یابم/ نهادهای متولی هیچ گونه حمایتی نمی کنند
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از زاهدانه، 16 آذر نماد استكبار ستيزی دانشجويان سرافراز ميهن اسلامی و یاد آور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استعماری دشمن سپر کردند تا سندی ديگر از روح ميهن پرستی، آزادی خواهی و استقلال طلبی فرزندان اين مرزوبوم را برای هميشه در تاريخ ثبت كنند و در گذر زمان فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان برسانند.
براستی که تاکنون در تمامی عرصه ها جوانان این مرز و بوم حضور بسیار پررنگی از خود نشان دادند و در مقابل هر گونه توطئه و فریبکاری دشمن با آگاهی، بصیرت و پیرو خط ولایت فقیه بودن ایستاگی و مقاومت کردند چه در دوران هشت سال دفاع مقدس که در مقابل 36 کشور دنیا به تنهایی قد علم کردند و پیروز میدان جنگ شدند وچه پس از آن در سنگرهای علم و دانش که توانستند در صف مقدم حماسه سازان قرار بگیرند.
در این برهه از زمان که رهبر انقلاب به همدلی و وحدت تاکید دارند دانشجویان و جوانان کشور نیز با همکاری و پشتیبانی از یکدیگر در عرصه های علم و فناوری پیشرفت های چشمگیری داشته اند کهاین مهم در پهناورترین استان کشور نیز به خوبی وجود داشته است بگونه ای که سند این ادعا وجود افراد نخبه در سیستان و بلوچستان می باشد که محدودیت و محرومیت مانع از پیشرفت آنها نشده و امروز به وضوح مشاهده می کنیم افرادی که در این خطه از کشور باعث سربلندی برای کشور هستند و افتخار آفرینی می کند.
حامد غلامی دانشجوی نخبه 30 ساله زاهدانی در دانشگاه جامع علمی کاربردی است که مشغول به تحصیل در مقطع کارشناسی رشته روابط عمومی می باشد.
وی در گفت و گو با خبرنگار زاهدانه با اشاره به اینکه تاکنون 5 رتبه ملی کسب کرده است، اظهار داشت: از سال 92 با ورود در این عرصه توانسته رتبه برتر از شرکت های دانش بنیان کشور را کسب و جایزه ملی معاون فناوری کشور را به خود اختصاص دهد، همچنین جزء استعدادهای برتر کشور شناخته شود و رتبه علمی صادراتی کشور را نیز به دست بیاورد.
این دانشجوی نخبه با بیان اینکه یک اختراع ثبت شده نیز دارد، افزود: برای اولین بار کتاب "معرفی نخبگان جوان استان" را از طریق اینجوها که سازمان های مردم نهاد هستند در قالب یک هزار جلد منتشر کرده است.
وی با اشاره به علاقه و پشتکار خود در این عرصه بیان کرد: بیشترین سازمانی که تاکنون از من حمایت کرده اداره کل ورزش و جوانان است.
غلامی یکی از عمده مشکلات سد راه نخبه های استانی را عدم حمایت واقعی مسئولان عنوان کرد و ادامه داد: عدم اعتماد برخی از مسئولان به جوانان استان و فراهم نکردن زمینه کافی برای آنها از دیگر مشکلاتی است که باعث شده جوانان این منطقه از اعتماد به نفس بالایی برخوردار نباشند که در این زمینه به جوانان توصیه می کنم خود را باور داشته و نگذارند کمبود امکانات، محرومیت و دوری از مرکز مانع پیشرفت آنها شود.
وی در ادامه این مطلب برگزاری نشست های علمی و آموزشی بین جوانان و نخبگان برای ارتباط و آشنا نمودن این دو طیف با هم را یک راهکار عنوان کرد و افزود: اولین گام برای ورود به عرصه دانش پژوهی این است که جوانان خود را محک زده و با افرادی که توانسته اند رتبه های ملی کسب کنند همکاری و مشورت داشته باشند.
این دانشجو نخبه بیان داشت: نخبه کسی است که خود را باور کند و اعتماد به نفس بالایی داشته باشد از همین رو اگر توانسته ام این موفقیت ها را کسب کنم به این دلیل است که از اعتماد به نفس بالایی برخوردار هستم و به نقاط مثبت خود اهمیت بیشتری می دهم.
وی از جمله اهداف و چشم اندازهای آتی خود را ایجاد یک پارک علمی برای جوانان استان عنوان کرد و گفت: وقتی خداوند توفیق کسب این رتبه ها را به من داده است برای اینکه دِین خود را ادا کنم در تلاش هستم تا بتوانم مکانی برای مطالعه علمی جوانان، نوجوانان و دانش آموزان فراهم کنم تا در آن با بحث های علمی و فناوری آشنا شوند که برای محقق شدن این مهم نیز باید بنیاد نخبگان، پارک علمی و فناوری، اداره ورزش و جوانان و استانداری نیز گام های موثری بردارند.
غلامی در ادامه با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در بخش اقتصاد مقاومتی بیان داشت: حوزه ای که در آن ورود پیدا کرده ام اقتصاد دانش بنیان بوده که تکیه بر اقتصاد مقاومتی دارد لذا اگر ما بتوانیم تولیدات دانش خود را بر اساس داشته های بومی افزایش دهیم آن وقت است که کشور ما نیز در بخش اقتصاد مقاومتی حرف های زیادی برای گفتن دارد، بنابراین نباید بر ذخایر و درآمدهای نفتی تکیه کنیم بلکه باید برای خلاقیت های خود ارزش قائل شویم و اقتصاد مقاومتی را در درون کشور تقویت کنیم.
وی در ادامه با اشاره به شهادت دانشمندان هسته ای ایران اظهار داشت: استکبار جهانی چشم دید پیشرفت های علمی، فناوری و هسته ای کشور را ندارد، اینکه دانشمندان هسته ای ما را رصد می کنند نشان از این دارد که ایران در زمینه هسته ای پیشرفت های خوبی دارد لذا ما وظیفه داریم این راه را تقویت کنیم چرا که توسعه ملی توسعه علمی را در پی دارد.
این دانشجوی نخبه در پایان با ابراز گلایه از بنیاد نخبگان استان گفت: رتبه برتر شرکت های دانش بنیان کشور را کسب کرده ام اما هنوز به عضویت در بنیاد نخبگان سیستان وبلوچستان راه نیافته ام و از آنجایی که مدرک خود را در سطح ملی از دکتر ستاری معاونت علمی و فناوری کشور دریافت کرده ام باید بگویم در سطح این استان نهاد های متولی تاکنون هیچ گونه حمایتی از من نکرده اند و تمام هزینه های اختراعات را شخصی پرداخت کرده ام.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcdno05.yt0nk6a22y.html
منبع : پایگاه خبری زاهدانه
نام شما
آدرس ايميل شما