تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۰۰
یک مخترع جانباز زاهدانی با بیان اینکه وعده یک میلیارد ريالی وام مسئولان برای کمک هزینه اختراعاتم محقق نشد، گفت: تاکنون هیچ حمایت مادی و فکری در این زمینه صورت نگرفته است.
وعده یک میلیارد ريالی مسئولان محقق نشد/ هیچ کمک فکری و مادی تاکنون صورت نگرفته است
وعده یک میلیارد ريالی مسئولان محقق نشد/ هیچ کمک فکری و مادی تاکنون صورت نگرفته است
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از زاهدانه، برای دفاع از مرز و بوم کشور از هجمه های دشمنان همیشه هستند افرادی که جان خود را سپر بلا کرده اند چه در عرصه جنگ سرد و چه جنگ نرم با افرادی که چشم دید سرافرازی این میهن را ندارند مقابله و ایستادگی کرده اند.
بیش از 36 سال پیش عده ای از جوانان در میدان جنگ سینه سپر کرده بودند و در آن برهه از زمان که در جنگ سرد با دشمن قرار داشتیم ایستادگی و مقاومت کردند و امروز نیز عده ای در عرصه جنگ نرم به ندای رهبر خود لبیک گفتند و برای سربلندی و سرافرازی کشور در عرصه های علمی، پژوهشی و فناوری ورود پیدا کردند و در این میان نیز هنوز هم هستند جوانانی از نسل دیروز که بخشی از وجود خود را در ميدان‌های جنگ جا گذاشته اند و امروز هم در عرصه جنگ نرم راه خود را همچنان ادامه می دهند.
به مناسبت هفته دانش پژوهی خبرنگار ما بر آن شد تا گفت و گویی داشته باشد با مخترع جانباز زاهدانی که معلولیت نتوانست مانع پیشرفتش شود.
محمد یدالله پور مخترع و دانش پژوه 44 ساله زاهدانی در رشته شیمی محض است که در گفت و گو با خبرنگار زاهدانه اظهار داشت: هر کاری را که انسان با تلاش و کوشش خود انجام دهد در آن موفق می شود و می تواند به همگان ثابت کند که خواستن توانستن است.
وی با اشاره به اینکه از مجروحان دوران دفاع مقدس است، گفت: تاکنون هیچگاه معلولیتی که از دوران جنگ سرد در نبرد با دشمن داشته ام نتونسته مانع پیشرفت من در سایر عرصه های زندگی ام شود.
این مخترع با بیان اینکه تاکنون 13 اختراع دارد، افزود: اهم این اختراعات مبنی بر پسماندهای روغن موتور است که شامل طرح تونسیل اکتیویته، تولید کاشی و سرامیک از ضایعات پتروشیمی، کمپوست برای رشد گیاهان، تولید کرم دست و صورت و غیره می باشد.
نخستین اختراع این مخترع جانباز زاهدانی که در سال 86 به ثبت رسیده است را می توان سه اختراع در رابطه با تولید خاک سرامیک از پسماند ضایعات پتروشیمی عنوان کرد و گفت: از میان 13 اختراعی که تاکنون انجام داده‌ام، 2 اختراع تجاری‌سازی شده است که در کارخانجات کشورهای پاکستان و افغانستان مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد و 3 مورد اختراع نیز به ثبت کشوری رسیده است.
وی در خصوص طرح تونسیل اکتویته بیان داشت: این طرح در سال 92 تجاری‌سازی شد به گونه ای که با تولید 800 بشکه روغن موتور در کارخانه، تعداد 200 بشکه روغن از پسماند آن بدست می‌آید و حدود 200 بشکه نیز از مواد مازاد شرکت نفت که با نام نفت کوره به استان وارد می‌شود، تولید می‌شود.
یدالله پور با اشاره به اینکه مشوق اصلی او در این راه همسر و فرزندانش بوده اند، بیان داشت: در تمام این سالها خانواده ام حامی من بودند و تنهایم نگذاشتند.
وی از جمله مشکلات سد راه پیشرفت خود را عدم حمایت مسئولان از افراد پژوهشگر عنوان کرد و ادامه داد: تاکنون از لحاظ مادی و فکری هیچ سازمان و نهادی از ما حمایت نکرده است.
وی در ادامه این مطلب ضمن گلایه از برخی مسئولان اظهار داشت: مسئولان نباید تنها شعار دهند بلکه باید به گفته های خود عمل کنند زیرا حرف برخی از مسئولان با عمل آنها همخوانی ندارد؛ نمونه این ادعا تعلق گرفتن وام یک میلیارد ريال برای کمک هزینه اختراعاتم بود که تاکنون با گذشت چهار سال از این وعده هنوز آنرا دریافت نکرده ام.
این کارآفرین زاهدانی در ادامه با تاکید بر اینکه معلولیت محدودیت نیست، افزود: در جشنواره علم تا عمل توانسته ام رتبه 3 کشوری را در بحث تجاری سازی به خود اختصاص دهم.
وی با اشاره به همت والای شهدای هسته ای ایران که افرادی نخبه در کشور بودند، اظهار داشت: از آنجایی که شهدای هسته ای با پیشرفت های علمی، فناوری و هسته ای در عرصه های مختلف باعث افتخار آفرینی کشور شدند انگیزه ای در درونم ایجاد کرد که آنها از جان خود برای کشور مایه گذشتند چرا من از علم خود برای پیشرفت کشورم استفاده نکنم از همین رو در عرصه اختراعات گام نهادم تا بتوانم فردی مفید برای ایران اسلامی باشم.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcgqt9u.ak9y34prra.html
منبع : پایگاه خبری زاهدانه
نام شما
آدرس ايميل شما