> پزشکانی که امید تزریق می‌کنند ملازهی: مردم منطقه برای سلامتی رهبر انقلاب دعا می کنند | عصر هامون
تاریخ انتشار :شنبه ۵ دی ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۳۰
پزشکان و تیم های درمانی بسیجی و داوطلب که این روز ها در مناطق محروم سیستان وبلوچستان حضور یافته اند تا به مدت پنج روز امید را در دل محرومان تزریق کنند.
پزشکانی که امید تزریق می‌کنند/ ملازهی: مردم منطقه برای سلامتی رهبر انقلاب دعا می کنند
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان عصر هامون، هفته وحدت امسال در سیستان و بلوچستان بهانه‌ای شد تا پزشکان بسیجی و داوطلب سراسر کشور در نقاط مختلف استان حضور یافته و مرحمی بر دل های مردم شیعه و سنی محروم سیستان و بلوچستان شوند و خدمات رایگان ارائه دهند تا بدین شکل امید را در روستاها تزریق کنند.
خدمت‌رسانی به مردم این مناطق و تکریم محرومان شاید شاخص‌ترین هدف استقرار بیمارستان صحرایی در مناطق محروم استان بوده است.

پزشکانی که به چیزی جز درمان بیماران محروم نمی‌اندیشند
تیم‌های پزشکی در مدت پنج روز حضور در این مناطق به چیزی جز درمان بیماران محروم نمی‌اندیشند.
حرکت به سوی تعالی اجتماعی و دستیابی به رفاه و عدالت اجتماعی از اهداف راه‌اندازی بیمارستان صحرایی در استان بوده که به گفته مردم محروم این مهم محقق شده است.

بیش از هزار پزشک عاشقانه مردم را درمان می‌کنند
سردار مارانی فرمانده قرارگاه قدس جنوب شرق کشور با اشاره به حضور هزار و 160 پزشک متخصص و فوق تخصص از سراسر کشور به صورت داوطلبانه در این بیمارستان ها تصریح کرد: در جریان حضور و در خواست در این بیمارستان ها پدر و پسری بودند که در بیمارستان شهید بقایی در حال خدمت بودند و متقاضی خدمت در بیمارستان صحرایی در جنوب شرق کشور شدند که قرعه برای خدمت به مردم این خطه از کشور اسلامی به نام پسر افتاد.
وی عشق و علاقه پزشکان را نمونه بارزی از روحیه بسیجی خواند و گفت: بسیجیان در زمان جنگ برای حضور در جبهه و گردان های خط شکن از هم سبقت می گرفتند و امروز هم که جبهه به شکل خدمات رسانی است برای ماندن و حضور سبقت می گیرند.

مردم با دعای خیرشان برای سلامتی رهبر فرزانه انقلاب دعا می‌کنند
ملازهی یکی از مردم سراوان به عصر هامون می گوید: کلیه خدمات درمانی همچون ویزیت رایگان، داروی رایگان و خدمات بهداشتی رایگان به مردم ارائه می شود که این جای تقدیر از سپاه دارد.
وی ادامه می دهد: مردم منطقه در این بیمارستان ها از کلیه خدمات تخصصی شامل زنان، داخلی، دندان‌پزشکی، اطفال، قلب و عروق، چشم، گوش، حلق و بینی، داخلی و اعصاب بهره برده‌اند و همواره با دعای خیرشان برای سلامتی رهبر فرزانه انقلاب و همه بسیجیان دعا می‌کنند.

بهترین خدمتی بود که به مردم این منطقه ارائه شد
یکی از اهالی شهرستان سرباز در گفت‌وگو با عصر هامون اظهار کرد: استقرار این بیمارستان صحرایی در منطقه ما یک نیاز بود چرا که مردم توانایی صرف هزینه برای سفر به مرکز استان و پرداخت هزینه دکتر را نداشتند.
جمال زهی ادامه داد: پزشکان در این بیمارستان مشکلات مردم را بررسی می‌کردند و اگر نیاز به متخصص و تجهیزات خاصی بود بیماران را به مراکز درمانی مجهز استانی معرفی می کردند.
 
خبر راه اندازی بیمارستان صحرایی امید را در دلم زنده کرد
یوسف زهی یکی دیگر از اهالی روستای شندول هیرمند در گفتگو با خبرنگار ما گفت: چندین سال بود که از ناحیه کمر و پا درد داشتم ولی به دلیل این که توانایی پرداخت هزینه دکتر و درمان را نداشتم نمی توانستم به دکتر مراجعه کنم.
وی افزود: وقتی خبر راه‌اندازی بیمارستان صحرایی در منطقه خود را شنیدیم امید در دلم زنده شد و بیماریم توسط بهترین متخصص‌ها در این بیمارستان مورد بررسی قرار گرفت و به من دارو دادند و بنده را برای گرفتن عکس MRI به بیمارستان مرکز استان معرفی کردند، از تمام کسانی که برای احداث این بیمارستان صحرایی تلاش کردند ممنون و سپاسگذارم.
 
به گزارش عصر هامون، از سال 88 تاکنون 29 بیمارستان صحرایی در سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شده است که در 19 بیمارستان به بیش از 850 هزار نفر خدمات درمانی رایگان ارائه کرده و 4 هزارعمل جراحی نیز در این بیمارستان‌ها انجام شده است.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcae6na.49nwo15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما