تاریخ انتشار :دوشنبه ۷ دی ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۴۱
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با اشاره به نگاه مثبت نظام به اقوام و مذاهب گفت: نگاه نظام به شیعه و سنی به عنوان دو بازوی یک مکتب و حتی اقلیت‌های دینی بسیار ستودنی و قابل تقدیر است همین نگاه نیز سبب شده تا خون شیعه و سنی در هم بیامیزد.
نگاه نظام به اقوام و مذاهب، ستودنی است/ شیعه و سنی دو بازوی یک مکتب هستند
نگاه نظام به اقوام و مذاهب، ستودنی است/ شیعه و سنی دو بازوی یک مکتب هستند
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از مطالبه گر، آیت الله عباسعلی سلیمانی، در اولین اجلاس «وحدت اسلامی و انسجام ملی» که امشب در تالار علامه حلی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان برگزار شد، گفت: پیامبر اکرم به دنبال برپا کردن تمدن انسانی بود؛ زیرا خطابات «ناس» در قرآن کریم که بر پیامبر نازل شد، فراوان دیده می‌شود.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان ادامه داد: نوع دیگر تمدنی که پیامبر به دنبال آن بود تمدن اسلامی است ایشان اهل کتاب را به ایجاد یک جامعه متمدنانه توحیدی دعوت کردند اما اینکه اهل کتاب چقدر مشارکت کردند، بحث دیگری است در هر حال تفکر و محتوای قرآن بیانگر این موضوع است.
وی رویکرد و عملکرد پیامبر را متمایز دانست و عنوان کرد: اگر قرآن برای ما متقن، غیرقابل تغییر و منشور الهی است و لزوم اجرای آن بر همگان روشن است، رویکرد توحیدی را مدنظر قرارداده است حال ممکن است رویکرد پیامبر با عملکرد متفاوت باشد زیرا بخش عمده‌ای از عملکرد ایشان به ظرفیت جامعه بستگی دارد.
آیت الله سلیمانی با تأکید بر وجود مخالفان دین در تمام دوران‌ها افزود: در زمان پیامبر همواره افرادی بودند که نمی‌گذاشتند آرمان پیامبر محقق شود امروز نیز به قول امام راحل، اسلام آمریکایی و به تعبیر رهبر معظم انقلاب، اسلام انگلیسی چنین نقشی را ایفا می‌کنند.
وی نوع سوم تمدن پیامبر را تمدن ایمانی معرفی کرد و گفت: پیامبر به دنبال یک جامعه متمدن ایمانی بود که ما مجموعه مخاطب جامعه ایمانی او هستیم و اهل کتاب مخاطب جامعه توحیدی او هستند ما معتقد هستیم که جامعه اسلامی زمان پیامبر تا دهه چهل به قدری رشد کرده بود که باید از ظرفیت آن استفده کرد.
امام جمعه زاهدان خاطرنشان کرد: مکه ظرفیت تمدن را نداشت و پیامبر بعد از 13 سال کار تربیتی و پرورش نیرو بر اساس رهنمود الهی به یثرب هجرت کرد نام آن به مدینه تغییر کرد و کانون تمدن اسلامی شد.
وی اظهار داشت: پیامبر با ورود به مدینه مقدمات حکومت ایمانی را گذاشت عقد اخوت، ایجاد پایگاهی به نام مسجد، برقراری پیمان با قبلیل و نامگذاری مدینه اقداماتی بود که ارکان حکومت را تشکیل داد.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان جامعه امروز اسلامی را نیازمند تمدن عصر نبوی دانست و بیان کرد: آن شعاری که امروز داعش دارد و انبوهی از جوانان اهل سنت را فریب داده است، ما را سخت نیازمند تمدن عصر نبوی کرده است تمدنی که جذب و مدیریت آن بگونه‌ای بود که قدرت‌های آن زمان در برابر او زانو زدند.
وی با اشاره به نگاه مثبت نظام به اقوام و مذاهب ابراز داشت: نگاه نظام به شیعه و سنی به عنوان دو بازوی یک مکتب و حتی اقلیت‌های دینی بسیار ستودنی و قابل تقدیر است همین نگاه نیز سبب شده تا خون شیعه و سنی در هم بیامیزد.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcizpav.t1auy2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما