تاریخ انتشار :چهارشنبه ۹ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۳۲
گزارش عصر هامون از آخرین اخبار جهاد پزشکی در جنوب شرق کشور؛

از درمان رایگان 340 هزار نفر از مردم سیستان و بلوچستان تا انجام بیش از 3 هزار عمل جراحی

طبق آمار اعلام شده توسط روابط عمومی قرارگاه قدس سپاه تا کنون بیش از 340 هزار نفر از مردم شیعه و سنی جنوب شرق کشور در بیمارستان های صحرایی ویزیت و تحت درمان قرارگرفتند.
از درمان رایگان 340 هزار شیعه و سنی تا 4 زایمان طبیعی
از درمان رایگان 340 هزار شیعه و سنی تا 4 زایمان طبیعی
به گزارش خبرنگار بهداشت و سلامت عصر هامون، 10 بیمارستان صحرایی جنوب شرق کشور که با تلاش قرارگاه قدس سپاه جنوب شرق کشور و بسیج جامعه پزشکی برپا شده بود در حالی پنجمین روز و آخرین روز خود را به پایان رساند که بیش از 340 هزار و 424 نفر از مردم منطقه از خدمات رایگان آن بهره مند شدند.
26 آذر ماه همزمان با آغاز هفته وحدت بود که سیستان وبلوچستان شاهد حضور پزشکانی بسیجی و داوطلب از سراسر کشور بود که آمده بودند تا مرحمی بر دل های شیعه و سنی محروم جنوب شرق کشور شوند و امید را در دل روستاها تزریق کنند.
دستانی که نه تنها امید را در دل ها تزریق کردند بلکه سبب درخشش بارقه امید در چشمان معصوم زهرا پس از سال ها تاریکی شدند.

طبق آمار اعلام شده توسط روابط عمومی قرارگاه قدس جنوب شرق کشور تا کنون 340 هزار و 424 نفر از مردم  منطقه در بیمارستان صحرایی ویزیت و تحت درمان قرارگرفتند وحدود 3 هزار و 667 عمل جراحی و 4 زایمان در اتاق عمل های سیار انجام گرفته است.

استقرار بیمارستان صحرایی تلاش برای رفع محرومیت مردم است
سردار محمد پاکپور در حاشیه بازدید از یکی از بیمارستان صحرایی اظهار کرد: حضور پزشکان بسیجی در این منطقه موجی از امید، خوشحالی و مسرت را برای مردم به ارمغان آورده است.
وی افزود: خدمت به مردم در مناطق محروم و روستایی از اهدافی است که بسیج جامعه پزشکی با افتخار در این حوزه گام‌های مؤثر و ارزشمندی برداشته و منشأ خدمات‌دهی به مردم بوده است.
فرمانده نیروی زمینی سپاه ادامه داد: تلاش برای رفع محرومیت و خدمت واقعی و صادقانه به مردم، یکی از والاترین‌ کارهایی است که در بیمارستان‌های صحرایی به نمایش گذاشته شده است.
سردار پاکپور با تاکید بر نقش سپاه در ایجاد وفاق و انسجام ملی بیان کرد: در این ماموریت بزرگ ابتدا رضایت خداوند و دوم خدمت به مردم بود که سبب شد این کار بزرگ شکل بگیرد و نشان داد که در سایه وحدت و همدلی و برادری همه کارها شدنی است.

ارائه این گونه خدمات به مردم در دنیا بی نظیر است
یکی از جوانان اهالی لادیز که دانش آموز سال آخر دبیرستان بود در گفتگو با خبرنگار عصر هامون گفت: این که بهترین متخصصین و دکترها بدون دریافت هیچ‌گونه هزینه‌ای به مناطق محروم می روند و به مردم خدمت می‌کنند تنها در کشور ایران وجود دارد.
وی افزود: بهترین تجهیزات در این بیمارستان آماده شده بود و مریضان پس از معاینه داروهای خود را به صورت رایگان که در کنار همین بیمارستان آماده شده بود دریافت می‌کردند.
یکی از اهالی شهرستان سرباز در گفت‌وگو با عصر هامون اظهار کرد: استقرار این بیمارستان صحرایی در منطقه ما یک نیاز بود چرا که مردم توانایی صرف هزینه برای سفر به مرکز استان و پرداخت هزینه دکتر را نداشتند.
جمال زهی ادامه داد: پزشکان در این بیمارستان مشکلات مردم را بررسی می‌کردند و اگر نیاز به متخصص و تجهیزات خاصی بود بیماران را به مراکز درمانی مجهز استانی معرفی می کردند.

مردم قدردان زحمات جمهوری اسلامی هستند
امام جمعه اهل سنت شهرستان میرجاوه گفت: سپاه درتمام کشور برنامه های فرهنگی، امنیتی و اجتماعی بسیاری دارد و با برپایی چندین بیمارستان صحرایی در استان نقش بزرگی در آبادانی و خدمت به محرومین ایفا می کند.
مولوی عبدالرحیم ریگیان پور افزود: محرومیت زدایی خیلی از مشکلات را برطرف می کند و دراین میان خدمات سپاه نقش بسزایی در محرومیت زدایی دارد و این قبیل برنامه ها به مردم روحیه می دهد، رهبر انقلاب نیز توجه ویژه ای به این استان دارد و برنامه های خوبی دراین استان اجرا شده است و مردم قدردان زحمات جمهوری اسلامی هستند.

به گزارش عصر هامون، از سال 88 تاکنون 29 بیمارستان صحرایی در سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شده است که در 19 بیمارستان به بیش از 850 هزار نفر خدمات درمانی رایگان ارائه کرده و 4 هزارعمل جراحی نیز در این بیمارستان‌ها انجام شده است.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcjmieo.uqeyvzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما