تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۰۹
گزارش عصر هامون از صداهایی که به گوش نمی رسند؛

700 ورزشکار ناشنوای جنوب شرق کشور؛ چشم به راه حمایت مسئولین

انجام ورزش و شرکت در مسابقات با توجه به مشکلات ناشنوایان تاثیر به سزایی در روحیه آنان دارد.
700 ورزشکار ناشنوای جنوب شرق کشور؛ چشم به راه حمایت مسئولین
700 ورزشکار ناشنوای جنوب شرق کشور؛ چشم به راه حمایت مسئولین
به گزارش خبرنگار ورزشی عصر هامون، سیستان و بلوچستان نیز همانند سایر نقاط کشور دارای ورزشکاران ناشنوای بسیاری است که این تعداد نیاز به حمایت بیشتر از سوی مسئولین هستند تا بتوانند با موفقیت بیشتر مواجه شوند.
عدم تامین مالی و نبود اسپانسر مهم ترین مشکلاتی است که ورزشکاران ناشنوا با آن مواجه بوده که در صورت رفع آن شاهد موفقیت چشمگیر ورزشکاران در عرصه های ملی خواهیم بود.
انجام حرکات ورزشی در کنار درس برای ناشنوایان علاوه بر ایجاد سلامتی باعث تفریح و سرگرمی آنان شده که با توجه به شرایط مالی اسف بار بعضی از آنان حتی از انجام آن نیز محروم هستند.

۷۰۰ ورزشکار ناشنوا در استان فعالیت دارند
دبیر هیات ناشنوایان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: به طور رسمی ۷۰۰ ورزشکار ناشنوا در استان وجود دارد که این تعداد عمدتا در رشته های فوتبال، فوتسال، والیبال، دومیدانی، شنا، شطرنج و کشتی فعالیت می کنند.
حسینعلی پیری اظهار داشت: ورزشکاران ناشنوا در کانون های ناشنوایان و همچنین بهزیستی در تمامی استان فعال هستند.
وی ادامه داد: انجام فعالیت های ورزشی علاوه بر ایجاد سلامتی ناشنوایان باعث دورهمی آنان در سالن های ورزشی و تفریح آنان می شود.

ورزشکاران ناشنوا در مسابقات کشوری نیز حضور دارند
دبیر هیات ناشنوایان سیستان و بلوچستان اذعان داشت: ورزشکاران ناشنوای استان در مسابقات ورزشی بسیاری حضور دارند به طوری که در رشته کشتی چندین سال مقام اول و دوم کشوری از آن ورزشکاران سیستان و بلوچستان بوده است.
پیری افزود: در رشته والیبال نیز ناشنوایان پیشرفت عمده ای داشته اند اما متاسفانه در سال های اخیر دچار افت شده اند چرا که ورزشکاران خانم پس از ازدواج به دلیل وضعیت فرهنگی جامعه و تعصبات از ورزش دور شده و فعالیت آنان کمرنگ می شود.
وی با بیان اینکه در شطرنج و دومیدانی نیز ورزشکاران ناشنوای استان دارای مقام کشوری هستند افزود: به دلیل برگزاری مسابقات بین المللی در طی دو سال اخیر مسابقات کشوری برگزار نشده است.

از لحاظ مالی ورزشکاران ناشنوای استان در وضعیت مطلوبی قرار ندارند
دبیر هیات ورزشی ناشنوایان سیستان و بلوچستان بیان داشت: از لحاظ مالی ورزشکاران استان در وضعیت مناسبی قرار ندارند و تا زمانی که پول و اعتباری وجود نداشته باشد اعزام ورزشکار برای مسابقات امکان پذیر نیست.
پیری ادامه داد: اگر سرزده به بهزیستی بروید خواهید دید که ورزشکاران دارای لباس و کفش ورزشی مناسب نیستند.
وی گفت: در طی نه ماهه ابتدایی سال هیچ گونه کمک مالی از سوی سازمان تربیت بدنی به ورزشکاران ناشنوا نشده است.
وی تصریح کرد: سازمان بهزیستی نیز در طی سال های اخیر هیچ گونه لباس و یا هزینه ایاب و ذهاب مناسبی به ورزشکاران ناشنوا ارایه نداده است و تنها سالن ورزشی در اختیار آنان قرار داده است.

جمعیت ورزشکاران ناشنوا بسیار کم شده است
دبیر هیات ورزشی ناشنوایان اظهار داشت: به منظور ارتقا ورزش ناشنوایان در استان ابتدا باید از لحاظ مالی ارتقا داده شود چرا که با دست خالی هیچ گونه پیشرفتی ایجاد نخواهد شد.
وی با اشاره به جذب مربی احتیاج به منابع مالی است افزود: ورزشکاران ناشنوا از لحاظ مالی بسیار ضعیفند که در این راستا یا مسئولین کمک نمایند یا با جذب اسپانسر به آنان کمک نمایند به طوری که به دلیل مشکلات مالی با اینکه در کشتی ورزشکاران مستعدی داریم نه تنها اعزامی انجام نمی شود بلکه حتی از داشتن مربی نیز محرومیم.
وی ادامه داد: با جذب اسپانسر می توان پشتوانه خوبی برای ناشنوایان بود.
وی خاطر نشان کرد: ورزشکاران ناشنوا به دلیل کمبود اعتبارات بسیار جمعیتشان کم شده است به طوری که در حال حاضر این نسبت به یک سوم تقلیل یافته است.
انتهای پیام/9031-1 https://www.asrehamoon.ir/vdcc0eq4.2bqxp8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما