تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۰۱
همزمان با نزدیک شدن به زمان انتخابات برخی از افراد صاحب تریبون سعی می کنند گزینه های انتخاباتی خود را در پشت پرده گلچین کنند و نظر خود را به مردم تحمیل کنند.
پازل دشمن را پر نکنید!/ چرا عده ای در سیستان و بلوچستان نظرات خود را در انتخابات به مردم تحمیل می کنند؟
به گزارش عصرهامون، انتخابات در جمهوری اسلامی ایران به معنای واقعی نشان دهنده دموکراسی براساس مردم‌سالاري ديني است اما دشمنان که فرآیند دموکراسی انتخابات در ایران را به خوبی درک کرده اند تلاش می کنند تا بتوانند بر افکار عمومي تأثير بگذارند و نامزدهاي خود را به مجلس و يا رياست ‌جمهوري بفرستند. هر چند تاكنون ناكام مانده‌اند اما اين دليل نمي‌شود كه هوشيار نبود.
نفوذي که رهبر معظم انقلاب اسلامي به آن اشاره دارند و هشدار داده‌اند، بخش مهم و حساس همين انتخابات پیش رو است.
امروز مسائلي در منطقه شکل گرفته که نيازمند تدابير و برنامه‌هاي دقيق و تحليل و بررسي آن از سوي مراکزي همچون مجلس شوراي اسلامي وحتي مجلس خبرگان رهبري است.
رهبر معظم انقلاب حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در ديدار هزاران نفر از مردم قم به مناسبت ۱۹ دي‌ماه با بیان اینکه شناخت کاملِ یکایک نامزدها، واقعاً دشوار است اما می‌توان با دقت در سوابق و مواضعِ کسانی که فهرست‌ها و لیست‌های انتخاباتی را ارائه می‌کنند، درباره‌ی لیست‌ها تصمیم گرفت. فرمودند: «بنده هم وقتی این فهرستها را میآورند که بیایم رأی بدهم، بعضی از آدمهای این فهرستها را نمیشناسم امّا اعتماد میکنم به آن کسانی که [اینها را] معرّفی کردهاند، و نگاه میکنم ببینم آن کسانی که این فهرست را معرّفی کردهاند چه کسانی هستند؛ اگر دیدم اینها آدمهای متدیّن و مؤمن و انقلابیای هستند، به حرفشان اعتماد میکنم و به فهرست آنها رأی میدهم؛ اگر دیدم نه، کسانی که این فهرست را دادهاند کسانی هستند که به مسائل انقلاب، به مسائل دین، به مسائل استقلال کشور خیلی اهمّیّتی نمیدهند، دلشان دنبال حرف آمریکا و غیر آمریکا است، به حرفشان اعتماد نمیکنم؛ به نظر من این راه خوبی است- نگاه کنیم ببینیم این فهرستی که به ما داده میشود برای مجلس شورای اسلامی یا مثلاً برای مجلس خبرگان، این فهرست را چه کسی دارد به ما میدهد. به افرادی اعتماد بکنیم که واقعاً به دینداری اینها و به تقیّد اینها اعتقاد داشته باشیم.»
البته در استان سیستان و بلوچستان نیز ارائه لیست های انتخاباتی در قالب رنگ های سبز و سفید مرسوم است این لیست ها توسط عده ای بسته می شود که با توجه به سخنان رهبری باید اندکی در سبقه آنها تامل و تحقیق کرد.
در کنار ارائه لیست های رنگی در استان سیستان و بلوچستان انتخابات در پهناورترین استان کشور اندکی با دیگر نقاط کشور متفاوت است به اعتقاد برخی درجه دموکراسی در استان به دلیل تحمیل نظرات برخی از افراد صاحب تریبون به مردم نسبت به دیگر نقاط کشور کمتر است.
جدای از بستن لیست ها و ائتلافهای انتخاباتی در استان، همواره سبد های رای مشخصی در اختیار برخی از افراد صاحب نفوذ که البته تعداد آنها بسیار کم است، قرار دارد و معمولا در پشت پرده این افراد با یک یا چند نامزد به توافق می رسند تا در پازل بعدی صاحبان سبد از موقعیت و تریبون خود استفاده کنند و عملا رای مردم را برای یک نامزد خاص می خرند!
البته قرار گرفتن کاندیدای احتمالی مجلس در سبد رای این افراد زمینه پذیرش شرط و شورای از سوی داوطلبان است، همین وادادگی برخی نمایندگان در گام اول سبب می شود برخی از آنها لقب ساکت ترین نمایندگان مجلس را کسب کنند و عملا نقش عنصری خنثی را بازی می کنند.
علی ای حال تحمیل نظرات این افراد به طیف خاصی از جامعه استان سبب شده است در ادوار گذشته مجلس برخی از نمایندگان استان نقش عروسک خمیه شب بازی را ایفا کنند و رضایت این افراد صاحب سبد را به مردم ترجیح دهند.
قرار گرفتن برخی از نمایندگان تندرو مجلس ششم و حتی امضا کنندگان جام زهر در لیست انتخاباتی این شخص صاحب تریبون نشان دهنده تفکر زاویه دار وی با نظام جمهوری اسلامی است.
اما همزمان با انتخابات مجلس دهم نیز از گوشه و کنار خبر می رسد این فرد با تعدادی از مهره های سیاه و غلامان حلقه به گوش که ارتباط نزدیکی با جریان فتنه دارند برای خریدن رای از مردم به توافق رسیده است.
با افزایش تحرکات طیف منتسب به این فرد در ماه های منتهی به انتخابات 94 باید منتظر ماند و دید بازهم هم شخص مورد اشاره مهره های سوخته و طرد شده از جامعه را به خواست و اراده مردم استان ترجیح می دهد و از تریبون خود برای آنها رای جمع آوری می کند یا اینبار اجازه می دهد مردم استان طعم دموکراسی واقعی را بچشند!
حال به نظر می رسد عده ای در کشور با واسطه یا بی واسطه نقش مهره های نفوذی آمریکا را برای هزینه تراشه برای جمهوری اسلامی ایران بازی می کنند.
آگاهان سیاسی معتقدند که آمريکايي‌ها خواهان ورود افرادي به مجلس شوراي اسلامي هستند که دربست، تمايل به برقراري ارتباط با ايالات متحده را داشته باشند. ايجاد فضاي دوقطبي بر سر موضوع رابطه با آمريکا در ايران، ابزار و سياستي است که کاخ ‌سفيد آن را دنبال مي‌کند. اين اقدام هنگام مذاکرات و پس از توافق هسته‌اي جان بيشتري گرفت.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcbfgbw.rhb8gpiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما