تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۲۵
کسب مهارت های فنی و حرفه ای با توجه به رکود در بازار اشتغال بسیار حایز اهمیت است.
آموزش 3 هزار زن سیستانی و بلوچ در فنی و حرفه ای استان/ بانوی کارآفرین: دولت با ارایه تسهیلات از مشاغل خانگی حمایت کند
آموزش 3 هزار زن سیستانی و بلوچ در فنی و حرفه ای استان/ بانوی کارآفرین: دولت با ارایه تسهیلات از مشاغل خانگی حمایت کند
به گزارش خبرنگار اقتصادی عصر هامون، با یادگیری آموزش های حرفه ای فرد به تنهایی قادر خواهد بود شغلی برای خود ایجاد و از آن طریق علاوه بر کسب درآمد باری را از دوش دولت بردارد.
در حال حاضر شمار زیادی از مردم سیستان و بلوچستان با کسب مهارت های فنی و حرفه ای توانسته اند به اقتصاد خانواده خود کمک نموده به طوری که در صورت حتی عدم اشتغال در این زمینه فرد با تولیدات خود لااقل بخشی از نیازهای خانواده خود را رفع می نماید.

دولت با ارایه تسهیلات از مشاغل خانگی حمایت کند
طیبه که در حرفه خیاطی اشتغال دارد به خبرنگار عصر هامون گفت: به علت علاقه وافری که به خیاطی داشتم به کلاس های فنی حرفه ای به منظور یادگیری بیشتر و اصولی تر مراجعه کردم که پس از کسب مهارت و دریافت گواهینامه های مربوطه در خانه به منظور ایجاد سرگرمی و همچنین برآوردن نیازهای دوخت و دوز خانواده مشغول به کار شدم.
وی ادامه داد: پس از مدتی با کسب تجربه و همچنین کارکرد خوبم افراد دیگری نیز برای انجام خیاطی و دوخت لباس هایشان به من مراجعه کردند که در این راستا کارگاه کوچکی در خانه ام راه اندازی کردم که خوشبختانه با موفقیت مواجه بود و حتی کمک خرج خانواده ام شدم.
وی افزود: دولت از کسانی که با کسب مهارت از مراکز فنی و حرفه ای اقدام به ایجاد شغل و دستیابی به درآمد می نمایند می تواند از مشاغل خانگی و کارگاه های کوچک آنان حمایت نماید و با ارایه تسهیلات بلند مدت با کارمزد کم زمینه اشتغال افراد زیادی را فراهم نماید.

بیش از سه هزار زن در استان از آموزش های فنی و حرفه ای استفاده نموده اند
مدیر کل سازمان فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به وجود شمار زیادی از زنان، بی سرپرست و بد سرپرست در استان به سه هزار و ۳۱۳ زن آموزشهای لازم از طرف آموزشگاههای سازمان فنی و حرفه ای داده شده است.
محمد جهانتیغی عنوان کرد: افزایش مهارت های شغلی زنان در قالب توانمندسازی مهارت های زنان آسیب دیده و گسترش آموزش های مهارتی بازار محور با رویکرد اشتغال پایدار از عمده اهداف آموزش های فنی و حرفه ای در این بخش به شمار می رود.
وی افزود: آموزش های زنان آسیب دیده و در معرض آسیب در استان در حرفه های لباس های بچگانه، زنانه، البسه سنتی بلوچی، کیف های چرم و طراحی و نقاشی روی پارچه می باشد.

بیش از ۴۹ هزار گواهینامه فنی و حرفه ای صادر شده است
مدیر کل سازمان فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان گفت: در یک عملکرد 2 ساله  ۴۹ هزار و ۱۵۱ گواهینامه فنی و حرفه ای صادر شده است همچنین زمینه اشتغال تعداد یک هزار و ۷۰۹ آموزش دیده در مراکز فنی و حرفه ای در استان مهیا شده است.
وی افزود: همچنین برای ۱۴۹ تن از مربیان حق التدریس استان تغییر وضعیت استخدام اعمال شده است همچنین به ۵۸ هزار و ۷۳۹ نفر در بخش دولتی و به ۳۶ هزار و ۶۳۱ نفر در بخش غیر دولتی آموزش های فنی و حرفه ای ارایه شده است.
وی با بیان اینکه در طی این مدت به یک هزار و ۲۰۰ نفر تسهیلات مشاغل خانگی خرد اعطا شده است افزود: در حال حاضر ۲۵ مرکز فنی و حرفه ای در سیستان و بلوچستان به آموزش علاقمندان به یادگیری مهارت های حرفه ای اشتغال دارند.

آموزش روستاییان یکی از اهداف مهم سازمان فنی و حرفه ای است
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان عنوان داشت: ۵۱ درصد جمعیت سیستان و بلوچستان در روستاها سکونت دارند که در این راستا باید آموزش های فنی و حرفه ای را در این بخش افزایش داد بنابراین یکی از اولویت های آموزش در استان روستاهاست.
جهانتیغی با عنوان بیش از ۲۰۰ آموزشگاه فنی و حرفه ای غیر دولتی در استان فعالیت دارند افزود: اولویت های سازمان فنی و حرفه ای استان در سال جاری توانمند سازی روستاییان و عشایر، اشتغال و حمایت و به کارگیری آسیب دیدگان اجتماعی است.
وی در پایان تاکید کرد: سازمان فنی و حرفه ای استان با همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در نظر دارد پس از بهبود معتادان در کمپ های ترک اعتیاد، آنان را در کانون آموزشهای سازمان فنی و حرفه ای به مدت یک سال آموزش دهد.
انتهای پیام/9031-1 https://www.asrehamoon.ir/vdcivrav.t1azu2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما