تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۲۰
فرمانده پلیس راه شمال سیستان وبلوچستان گفت: در سیستان و بلوچستان از 25 هزار و 435 کیلومتر راه مواصلاتی تنها 207 کیلومتر آن بصورت مسیرهای چهارخطه یا بزرگراه است که برای رفع این معضل باید تمامی نهادهای مربوطه همکاری های لازم را انجام دهند.
کاهش تاخت و تاز ارابه های مرگ در جاده های جنوب شرق کشور/ پهناورترین استان کشور تنها 207 کیلومتر مسیر چهارخطه دارد
کاهش تاخت و تاز ارابه های مرگ در جاده های جنوب شرق کشور/ پهناورترین استان کشور تنها 207 کیلومتر مسیر چهارخطه دارد

به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از       زاهدانه، جاده‌های جنوب شرق کشور سال ‌هاست به قربانی گرفتن عادت کرده‌اند؛ نه به تنهایی، که با همدستی خودروها. از آنجایی که سیستان وبلوچستان دومین استان پهناور کشوراست و با وجود اینکه حدود 25 هزار و  435کیلومتر از راه های مواصلاتی کشور را به خود اختصاص داده است با کمترین علائم راهنمایی و رانندگی مواجه است.

به گونه ای که در پیچ و خم جاده های مواصلاتی این استان تاکنون شاهد مرگ بسیاری از افراد و وابستگان خود بوده ایم که این مهم نه تنها به علت خواب آلودگی و غفلت در رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی توسط خود افراد بوده بلکه از این حیث که فاقد آزاد راه و جاده های استاندارد است نیز مشکلاتی را به وجود آورده است.

از آنجایی که در یک چشم به هم بر هم زدنی، فرشته مرگ میهمان جاده‌ها و خیابان‌های استان می‌شود و جان‌ بسیاری از افراد را می گیرد، فرمانده پلیس راه شمال سیستان وبلوچستان با اشاره به افزایش خودرو در سطح 20 میلیون اظهار داشت: در 9 ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل آمار کشته شدگان حوادث رانندگی در جاده های استان 10 درصد کاهش یافته است که از این تعداد 16 درصد در حوزه شمال و 4 درصد نیز مربوط به حوزه جنوب سیستان وبلوچستان می باشد.

سرهنگ ایوب شرافتی با اشاره به اینکه در 9 ماهه امسال 62 درصد از افراد در محورهای اصلی جان خود را در حوادث رانندگی از دست داده اند، گفت: 38 درصد از تصادفاتی که منجر به فوت افراد شده در محورهای فرعی و روستایی رخ داده است.

وی در خصوص آمار کشته شدگان در جاده های مواصلاتی استان بیان داشت: از تمامی کشته شدگان 41 درصد بر اثر واژگونی و خروج خودرو از محورهای جاده ای، 32 درصد بر اثر انحراف به چپ در جاده های 2طرفه بصورت رخ به رخ، 52 درصد مربوط به وسایل نقلیه سواری، 19 درصد مربوط به موتور سیکلت ها و راکبین و 9 درصد هم مربوط به عابرین پیاده بوده است.

فرمانده پلیس راه شمال سیستان وبلوچستان افزود: در 9 ماهه امسال 51 درصد از تصادفات بین ساعات 16 تا 22 به وقوع پیوسته است که این مهم نشان می دهد 52 درصد از تمامی کشته شدگان در روز و 48 درصد در شب رخ داده است.

وی بیشترین وقوع تصادفات را در فاصله 0 تا 30 کیلومتری ورودی و خروجی شهرهای استان عنوان کرد و ادامه داد: 57 درصد تصادفات در ورودی و 43 درصد آن نیز در خروجی مبدا تا 30 کیلومتری شهرها رخ داده که این مهم بعلت خستگی و خواب آلودگی رانندگان بوده که منجر به وقوع تصادفات دلخراش شده است.

شرافتی از جمله راهکارهای کاهش وقوع تصادفات را ایجاد مسیرهای چهار خطه و بزرگراه عنوان کرد و گفت: در سیستان و بلوچستان از 25 هزار و 435 کیلومتر راه مواصلاتی تنها 207 کیلومتر آن بصورت مسیرهای چهارخطه یا بزرگراه است که برای رفع این معضل باید تمامی نهادهای مربوطه همکاری های لازم را انجام دهند.

انتهای پیام/4382
 
 

 

https://www.asrehamoon.ir/vdcbf5bw.rhb8wpiuur.html
منبع : پایگاه خبری زاهدانه
نام شما
آدرس ايميل شما