تاریخ انتشار :يکشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۰۱
نماینده ولی فقیه سیستان و بلوچستان با تاکید بر وحدت و همدلی در استان گفت: بنده حتی در سفر به شمال و جنوب استان سعی می کنم تعادل و توازن حفظ شود.
در سفر به شمال و جنوب استان تعادل و توازن را حفظ می کنم/ علما و روحانیون شیعه و سنی در چارچوب وحدت سخنرانی کنند
به گزارش عصرهامون، آیت الله عباسعلی سلیمانی روز شنبه در نشستی صمیمی با اصحاب رسانه ها با عنوان نشر فرهنگ تقریب و همدلی در جامعه اظهار داشت: فعالیت رسانه بسیار با ارزش است و در شرایط فعلی باید در پذیرش اخبار هوشمندانه عمل کرد.
وی با تاکید بر حفظ وحدت و همدلی در استان گفت: در استان حساسی مانند سیستان و بلوچستان امانت قلم در اختیار رسانه ها است باید از این فرصت طلایی در جهت منافع نظام اسلامی بهره برد.
امام جمعه زاهدان افزود: باید رسانه‌ها با تشریح ظرفیت‌های منطقه زمینه ورود سرمایه‌گذاران را به منطقه فراهم کنند.
نماینده ولی فقیه در خصوص جایگاه و اهمیت رسانه گفت: از بین 40 سوگند که در قرآن آمده دو سوگند مربوط به رسانه و قلم است و نشان از اهمیت این موضوع دارد.
وی با بیان اینکه رسانه های استان نقش مهمی در تقویت وحدت و همدلی دارند گفت: در استان سیستان و بلوچستان اقوام و مذاهب مختلفی زندگی می کنند بنابراین لازم است رسانه های مسائل قومی و مذهبی را مد نظر قرار دهند.
امام جمعه زاهدان با تاکید بر اینکه خانه مطبوعات استان در راستا پیگیری مسائل و مشکلات خبرنگاران فعال‌تر عمل کند گفت: اصحاب رسانه باید از هر فرصتی برای عرضه خود و جایگاه و نقش رسانه ها استفاده کنند و در شورای اداری استان به تشریح خواسته‌ها و مشکلات خود بپردازند.
وی در بخشی دیگری از سخنان خود و با تاکید براینکه باید وحدت را به جامعه به صورت عملی نشان دهیم گفت: بنده سعی می کنم در سفر به شمال و جنوب استان تعادل و توازن را حفظ کنم.
نماینده مردم در خبرگان رهبری خطاب به علما و روحانیون شیعه و سنی گفت: علما باید در جهت تحیکم وحدت سخنرانی کنند تا دشمنان نتوانند از سخنان آنها بهره برداری سوء کنند.
در ابتدای این نشست نیز، مدیرکل صدا و سیمای استان، رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی، فارس و ایسنا استان و مدیر مسئول پایگاه خبری تحلیلی عصرهامون به بیان نکاتی در حوزه کاری خود پرداختند.
مدیر مسئول پایگاه خبری تحلیلی عصر هامون در این مراسم از ضرورت رعایت وحدت در رسانه گفت و عنوان کرد: در معقوله وحدت در رسانه با دو حوزه سلبی و ایجابی روبرو هستیم که در بخش سلبی می بایست رسانه ها خطوط اصلی وحدت را رعایت نموده و در حفظ آن کوشا باشند.
طهرانی مقدم حوزه ایجابی را نیز مهم خواند و از آن به عنوان پاسداشت حریم وحدت یاد کرد و افزود: در این حوزه وقتی حریم وحدت شکسته می شود رسانه نمی تواند بی تفاوت باشد و اگر اقدام و یا سخن فرد، سخنران و یا صاحب تریبونی نکاتی خلاف وحدت را بیان کند رسانه به عنوان منتقد ورود پیدا می کند.
وی با اشاره به اینکه وحدت صرفا جنبه مذهبی ندارد، ادامه داد: اگر کسی به نهاد های زیر مجموعه رهبری به عنوان ستون اصلی وحدت در جامعه تعدی کند و باعث ضربه زدن به آن شود اینجا حضور رسانه در دفاع از این حریم یک حضور ضروری است؛ بطور مثال وقتی نسبت به شورای نگهبان که کیان کشور را در این سالها حفظ کرده است یک رسانه که مدعی انسجام بخشی جامعه هست نمی تواند بی تفاوت از آن بگذرد و اینجا جای دفاع از این حریم است.
وی در پایان گفت: اگر با عوامل وحدت شکن برخورد شود قطعا کار به مرحله ورود رسانه نخواهد کشید و وقتی برخوردی صورت نمی گیرد رسانه مکلف به ورود می شود.

انتهای پیام/ 7250 https://www.asrehamoon.ir/vdchixn6.23nzkdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما