تاریخ انتشار :سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۴۲
کارآفرین دلگانی در روستای محل زندگی خود با دریافت وام اشتغالزایی اقدام به پرورش زنبور عسل و تولید عسل در بخش اقتصاد مقاومتی کرده است.
راننده وانتی که زنبوردار شد/ مخارج ۳ خانوار را تامین می کنم
راننده وانتی که زنبوردار شد/ مخارج ۳ خانوار را تامین می کنم
به گزارش سرویس اقتصادی عصر هامون به نقل از دلگان پرس، اقتصاد مقاومتی یکی از مهم‌ترین موضوع‌هایی است که به دفعات از طرف مقام معظم رهبری به مسئولان و مردم بر آن تأکید شده و این امر مهم نیز از آن اولویت‌هایی است که همواره باید توسط دستگاه‌ها و نهادهای مختلف به آن توجه ویژه شود. توجه به ترویج و توسعه طرح های اقتصاد مقاومتی علاوه بر اینکه به تقویت رویه خودکفایی در روستاها کمک می کند از سویی حلال مشکلات اقتصادی کشور و راهکار برون رفت از رکود تورمی و تنها راه پیشرفت کشور به سمت جلو است. از این رو باید از روشی تولید را توسعه و رونق داد که کمترین میزان وابستگی به نقدینگی را ایجاد و در سریع‌ترین زمان به بازدهی مطلوب در بخش تولید برسد. عسلی محلی با خواص منحصربه فرد از یک نوع خاص از زنبور وحشی در مناطق جنوبی سیستان و بلوچستان تولید می شود.
ابراهیم عبداللهی یکی از کارآفرینان و تولیدکنندگان بخش اقتصاد مقاومتی روستای چاه محمد چاهشور شهرستان دلگان است که طعم محرومیت  و بیکاری را در روستای محل زندگی خود لمس کرده است، اما او برای علاقه مندی و کمک به خودکفایی و بهبود امرار معاش خود سخنانی را بیان می کند که شنیدن آنها خالی از لطف نیست. او راه دوری را نرفته است بلکه در همان روستای محل زندگیش و با همت مثال زدنی خودش و با صرف واژه و کلمه خواستن توانستن است پله های پیشرفت را طی کند.
وی با بیان اینکه 6 ماه قبل با دریافت تسهیلات اشتغال زایی اقتصاد مقاومتی از ناحیه سپاه دلگان فعالیت زنبورداری را با 60 کندو آغاز کرده ام، گفت: چند سال قبل که دوران خدمت سربازیم به پایان رسیده بود به سر زمین کشاورزی پدرم که درآمد آنچنانی هم نداشت رفتم، از طرف با توجه به اینکه مخارج 3 خانواده را باید تامین می کردم برای من خیلی سخت بود که این مخارج را تامین کنم.
وی با اشاره به اینکه کار کشاورزی را رها کرده بودم، افزود: با دریافت وام از یکی از بانک ها یک وانت خریده و شروع به جابجایی وسایل اقلام کردم، اما این کار نه درآمدی داشت و نه پایداری، چون خیلی کم پیش می آمد که چنین کارهایی باشد و یا اینکه اکثر مردم اینجا خودشان خودروی وانت داشتند.
عبداللهی تصریح کرد: به پیشنهاد یکی از دوستانم که گفت بسیج وام های اشتغالزایی به بسیجیانی که توان تولید در بخش اقتصاد مقاومتی را دارند پرداخت می کند، من هم با توجه به اینکه از قبل در روستای چاهشور پرورش زنبور عسل را در این منطقه دیده بودم، وام اشتغالزایی پرورش زنبور عسل را دریافت کردم.
این کارآفرین دلگان با عنوان اینکه با دست خالی شروع به فعالیت کرده است، اظهار کرد: پرورش زنبور عسل آن هم در کویر کار دشواری است ولی زمانی که می بینی کاری متفاوت از دیگران انجام داده ای و توانسته ای اقتصاد مقاومتی را با شهد شیرین در کویر چاه محمد چاهشور معنی کنی به خودت افتخار می کنی و تلاش و کوشش را ادامه می دهی که استقلال اقتصاد خانواده یعنی همان استقلال اقتصاد جامعه است.
وی با تاکید بر اینکه تاکنون 35 کیلو عسل فرآوری کرده است، بیان کرد: با توجه اینکه فعالیت خودم را با تعدادی اندک کندوی عسل آغاز کرده ام ولی عسل هایی را که فرآوری کرده ام علاوه بر اینکه در خانواده و روستای خود مصرف می کنیم به شهرهای اطراف هم صادر کرده ام.
علی اکبر عبداللهی با اشاره به اینکه عسل تولیدی زنبورهایش از گیاهان کویری است، افزود: دلگان یک منطقه کویری است که بیشتر درختان و گیاهانی که در این منطقه هستند با آب و هوای این منطقه رشد می کنند، زنبورهای کندوی عسل هم غذای خود را از درخت گز، چای ترش، یونجه، کنار، کهور و سایر درختانی که در این منطقه هستند تامین می کنند، البته محل نگهداری کندوهای عسل من در زمین کشاورزی می باشد.
وی به رضایتش از کار زنبور عسل اشاره کرد و گفت: من کار پرورش زنبور عسل را تازه شروع کرده ام و با تلاش بیشتر می توانم تعداد کندو و زنبورهای عسل خود را افزایش و به همان مقدار تولید را افزایش و نفرات بیشتری را هم در این زنبور داری استخدام که فعالیت کنند.
کارآفرین دلگانی  شعار خواستن توانستن را الگوی کاری خود دانست و خاطر نشان کرد: خیلی از افراد دنبال مشاغل پشت میز نشینی هستند و کارهایی که به قول خودشان راحت است ولی در اطراف آنقدر شغل و کار هست که می توانی با انجام دادن هم به پیشرفت شهر و روستای خود کمک کنی و هم کشور خود را به سمت استقلال پیش ببری و این با شعار ما می توانیم حتما عملی می شود.
انتهای پیام/ 9031 https://www.asrehamoon.ir/vdchmkn6.23nzvdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما