تاریخ انتشار :پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۵۵
صنایع دستی با قابلیت ها و خصوصیات ویژه خود از جمله استفاده از مواد اولیه داخلی ارزان وفناوری ساده می تواند نقش مهمی در مبارزه با انواع بیکاری داشته باشد .
هنر دست زنان بلوچ پلی به سوی اشتغالزایی / صنایع دستی فرصتی مغتنم برای توسعه اقتصاد خانواده
هنر دست زنان بلوچ پلی به سوی اشتغالزایی / صنایع دستی فرصتی مغتنم برای توسعه اقتصاد خانواده

به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از پایگاه خبری لادیز؛ اشتغال زايي يكي از مشكلات فراروي هر جامعه است و از آنجا كه بي كاري معضلات عظيم اقتصادي و اجتماعي به همراه دارد، لذا توجه به رفع اين مشكل در راس برنامه هاي اقتصادي دولت‌ها قراردارد.

 توسعه و سرمايه گذاري روي صنايع دستي همواره به عنوان يكي از راههاي ارزان و مناسب براي اشتغال زايي مطرح است.

صنايع دستي براي ايام بيكاري خانواده ها مفيد است و مي‌تواند سبب رونق، پايداري و ثبات كشاورزي و دامپروري شود، كه ضمن افزايش توان اقتصادي و رفاه خانوار ها، كاهش فاصله طبقاتي را به دنبال خواهد داشت.

صنایع دستی به عنوان صنعتی مستقل و بومی، نقش مهمی در اشتغالزایی و توسعه اقتصادی دارد به همین خاطر توسعه و سرمایه‌گذاری در هنرهای سنتی همواره به عنوان یکی از راه‌های ارزان و مناسب برای اشتغال‌زایی مطرح است.

صنایع دستی  با قابلیت ها و خصوصیات ویژه خود از جمله استفاده از مواد اولیه داخلی ارزان وفناوری ساده می تواند نقش مهمی در مبارزه با انواع بیکاری داشته باشد .

توسعه هنرهای دستی می تواند  در معرفی هنر،خلاقیت و تلاش مردم یک منطقه به کل کشور و ایجاد اشتغال ، درآمد و تولید ثروت برای افراد ، بسیار مفید وموثر باشد.

زهرا یکی از بانوان شهرستان میرجاوه است که پس از فراگیری سوزن دوزی سعی دارد تا از این هنر برای کسب درآمد استفاده کند.

وی دراین باره می گوید: کم وبیش با هنر سوزن دوزی آشنا بودم اما تصمیم گرفتم این کار را به صورت جدی تر دنبال کنم و با شرکت در کلاس های سوزن دوزی و گرفتن گواهی نامه سعی دارم تا از این هنر برای کسب درآمد برای خود و خانواده ام استفاده کنم.

حمیده نیز می گوید: سکه دوزی را از کودکی فراگرفتم اکنون نیز با استفاده از وام های صنایع دستی از این هنرم برای کسب درآمد استفاده می کنم.

فراگرفتن مشاغل مختلف نقش عمده ای در ایجاد اشتغال و تحقق اقتصاد مقاومتی دارد

فرماندارمیرجاوه در گفت وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: آموزش جایگاه ارزشمندی در زندگی دارد و فرا گرفتن مشاغل مختلف از جمله صنایع دستی،  هم از جهت بهبود شرایط اقتصادی و هم کمک به کشور در شرایط کنونی و تحقق اقتصاد مقاومتی و بی اثر کردن تحریم ها بسیار حائز اهمیت است.

محمد میهنی افزود: اشتغال یکی از مشکلات اساسی و معضلات جامعه امروز است، اشتغال دولتی نمی تواند جوابگوی نیاز جامعه باشد و از طرفی دیگر ما باید به دنبال اشتغال مولد باشیم تا بتواند نقش و سهم استان سیستان و بلوچستان را در تولید ملی ارتقا بخشیم.

میهنی خاطرنشان کرد: دستگاه های مختلف می توانند با آموزش افراد در زمینه های مختلف زمینه اشتغال افراد را فراهم سازند، آموزش زمانی می تواند کارایی داشته باشد که منجر به اشتغال و ایجاد کارگاه های تولیدی شود و هر خانواده یک تولید کننده باشد.

وی تاکید کرد: افرادی با مهارت های خاص باید در قالب یک شرکت یا موسسه سازماندهی شوند تا بتوانند نیازها و خواسته های خود را با مسئولین مطرح کنند و محصولات خود را راحت تر به سایر شهرستان ها ارائه کنند.

توسعه بخش صنایع دستی هم چنین می تواند به کاهش مهاجرت روستاییان به شهر ها کمک کند که بسیاری از کشورها را با ازدحام بیش از حد در شهرها وناتوانی برای ایجاد فرصت های شغلی وافت ناشی از آن برای اقتصاد روستایی به ستو ه آورده است.
انتهای پیام/4382

https://www.asrehamoon.ir/vdcgzt97.ak9qt4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما