تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۲۰
در این زمانه وانفسا مشکلات چنان عرصه را برای مردم به ویژه قشر جوان و تحصیل کرده جامعه تنگ کرده که مجال و رمقی برای نیک اندیشی و نیکوکاری نگذاشته است.
چتر حمایت کمیته امداد روی سر کارآفرینان کم بضاعت/ 44 هزار یتیم تحت پوشش کمیته امداد
چتر حمایت کمیته امداد روی سر کارآفرینان کم بضاعت/ 44 هزار یتیم تحت پوشش کمیته امداد
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصرهامون، یکی از برترین تعالیم اهل بیت (ع) و دین مبین اسلام احسان و نیکوکاری و دستگیری از نیازمندان است؛ اما امروزه در لابه لای بدنه جامعه این سنت حسنه بیشتر دیده می شود و این توفیقی است از جانب خداوند متعال که تنها نصیب بندگان خوب و برگزیده او می شود.
سابقه کمیته امداد امام خمینی رحمه الله به سال های قبل از پیروزی انقلاب (حدودا سال های 43 ـ 1342) باز می گردد که تعدادی از انقلابیون که در زمره یاران امام رحمه الله بودند، مأموریت پیدا کردند که به خانواده های نیازمندان و فقرا رسیدگی کنند.
در میان نهادهایی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی به وجود آمدند، کمیته امداد امام خمینی، دو ویژگی عمده دارد مهمترین آنکه این کمیته، منتسب به حضرت امام خمینی رحمه الله است و این افتخار بزرگی است که مردم این نهاد را با نام بلند امام خمینی رحمه الله می شناسند .

کمیته امداد امام خمینی به دنبال بخشیدن توسعه به خدمات مددجویان مورد حمایت است
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر افراد زیادی در سیستان و بلوچستان تحت پوشش کمیته امداد هستند و از خدمات آن بهره مند می باشند.
رضا اصل شهرکی عنوان کرد: تعداد ۴۳ هزار و ۸۱۷ یتیم در سیستان و بلوچستان تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند.
در حال حاضر 22 هزار حامی از 28 هزار یتیم زیر 18 سال تحت پوشش این نهاد مقدس حمایت می کنند که از این تعداد 10 تا 15 درصد حامیان بومی و 85 تا 90 درصد غیر بومی می باشند.
وی ادامه داد: نگاه کمیته امداد در برنامه ششم توسعه سرعت بخشیدن به خدمات مددجویان مورد حمایت است.

تخصیص اعتبارات به صورت کارآمد و تاثیرگذار مورد توجه قرار گرفته است
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی گفت: متاسفانه امروزه وضعيت محيطي خانواده ها كه در سخت ترين شرايط ممكن روزگار مي گذرانند متاثر و توجه بيشتر به خانواده ها را با تخصيص اعتبارات در سرفصل هاي كاري كارآمد و تاثير گذار مورد تاكيد قرار گرفته است.
وی با اشاره به هدف گذاری ایجاد پنج هزار شغل ویژه کارآفرینان تحت پوشش گفت:  تاکنون از مجموع 4 هزار طرح اشتغالزایی جدید ایجادشده، طرح کارانگیزیی با 132 درصد رشد ، توان افزایی با 94 درصد رشد و خودکفایی با 79 درصد تحقق با دریافت تسهیلات از محل منابع بانکی و امدادی عملیاتی شده اند.
مدیرکل کمیته امداد استان با بیان ضرورت بهره مندی حداقل امکانات موجود برای نیازمندان، اضافه کرد:  میزان درآمد سالیانه طرح براساس حداقل های دستمزد سالیانه اعلامی از سوی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی ، تعداد عائله، محل سکونت (شهری یا روستای)، هزینه های روزمره، میزان تورم ، وضعیت اشتغال اعضای خانواده ها و ... انجام می شود.

بیش از پنج هزار مترمربع فرش توسط مددجویان تولید شده است
شهرکی، با تشریح نحوه برگزاری کلاس های آموزشی، گفت: خانواده‌های مددجویان از طریق مشاوره خانواده و شغلی استعداد سنجی می‌شوند پس از آن از طریق قرارداد با فنی و حرفه‌ای در حرفه های مختلف آموزش می‌بینند.
وی از تولید بیش از 5 هزار متر مربع فرش دستباف توسط مددجویان مورد حمایت خبر داد و افزود: کارآموزان مورد حمایت در 210 کارگاه قالی بافی آموزش های لازم را می بینند.
شهرکی با بیان اینکه 11 درصد جمعیت استان از خدمات کمیته امداد بهره مند هستند، افزود: جمعیت سیستان و بلوچستان 2 میلیون و 534 هزار و 327 نفر بوده و دارای  18کمیته امداد در سطح شهرستان، 37شهر،111دهستان ،47بخش و 6 هزار و 553 آبادی است.
وی از رشد 41 درصدی خدمات بیمه ای این نهاد مقدس به جامعه هدف خبر داد و گفت: در حال حاضر 48 بیمار تالاسمی ، 33 بیمار دیالیز ، 14 بیمار پیوند کلیه ، 16 بیمار هموفیلی ، 6 بیمار M.S تحت پوشش این نهادمقدس هستند.

۱۵ هزار تن محصولات دامپروری توسط مددجویان تولید شده است
مدیرکل کمیته امداد سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه 15 هزار تن محصولات دامپروری استان توسط مددجویان این نهاد مقدس تولید می شود، گفت: تاکنون 10 هزار و 622 تن شیر ، 4 هزار و 916 تن گوشت قرمز ، 18 تن گوشت سفید و 5 هزار و 565 کیلوگرم پشم و کرک از انواع محصولات دامپروری توسط جامعه هدف این نهاد مقدس تولید شده است.
وی با اشاره به، لزوم مشارکت همه مردم در کاهش فقر، افزود: هم اکنون در این نهاد مقدس 604 مددکار رسمی و 500 مددکار غیررسمی در حال فعالیت هستند و هر مددکار 800 نفر را تحت پوشش قرار داده است.
مدیرکل کمیته امداد استان از تحت حمایت 5 هزار دانشجو در استان خبر داد و اضافه کرد: 100 سرفصل کاری در حوزه فرهنگی برای دانشجویان مورد حمایت تعریف شده است .
وی تاکید کرد: هم اکنون در 18 شهرستان در سطح استان 18 مشاور کمیته امداد امام (ره) حضور دارند که به زنان سرپرست خانوار، از کارافتادگان و محصلان تحت حمایت خدمات مشاوره ای ارائه می کنند.

کمیته امداد با طرح های اشتغالزایی به درآمدزایی زنان سرپرست خانوار کمک می کند
مدیر کل کمیته امداد سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر ۵۷ زن سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد سیستان و بلوچستان است.
رضا اصلی شهرکی عنوان کرد: با مطالعه و تجزیه و تحلیل  بر روی زنان سرپرست خانوار به این نتیجه رسیدیم که با ایجاد اشتغال به صورت مشاغل خرد و اختصاص ردیف بودجه خاص که بر اساس آن بتوانند برخی از مشکلات عدیده آنها را رفع کرد در نظر گرفته شود.
وی افزود: طرح های حمایتی و اشتغالزایی یکی از طرح هایی است که می تواند علاوه بر آموزش  و کارآفرینی و مهارت بانوان،  درآمدزایی را نیز به همراه داشته باشد.
وی ادامه داد: این نهاد مقدس برای بانوان بی سرپرست و آسیب دیده دوره های آموزشی از جمله مهارت های زندگی، آموزش های فرزند پروری و پیشگیری از اعتیاد در خانواده ها را برگزار می کند.
وی بیان داشت: کار آفرینی و کاریابی و مهارت آموزی در صنایع دستی و رشته‌های هنری  و صنایع دستی مانند قالی بافی، نقاشی، چرم دوزی، حصیربافی و صنایع دریایی نیز از دیگر دوره هایی است که برای زنان سرپرست خانوار توسط کمیته امداد برگزار می شود.
انتهای پیام/9031-1 https://www.asrehamoon.ir/vdcbwgbw.rhb5apiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما