ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> سایه کسوف ولنتاین بر تقویم ایرانیان | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۳۳
گزارش لادیز از نفوذ فرهنگی غرب در جامعه:

سایه کسوف ولنتاین بر تقویم ایرانیان

نفوذ آیین‌هایی نظیر روز «ولنتاین» ناشی از تهاجم فرهنگی است و این موضوع به علت خلاء فرهنگی جامعه در این زمینه مورد استقبال قرار گرفته است و تنها راه مقابله با آن، ترویج و پررنگ‌ سازی سنت‌های اصیل ایران اسلامی است .
سایه کسوف ولنتاین بر تقویم ایرانیان
سایه کسوف ولنتاین بر تقویم ایرانیان
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از پایگاه خبری لادیز؛ ولنتاین در واقع یک مناسبت غربی و فرهنگ وارداتی است که چند سالی است میان جوانان باب شده و همه ساله در روز ۲۵ بهمن مطابق با ۱۴ فوریه همراه با آداب و رسوم به خصوصی برگزار می شود.

 جشنی همراه با هدیه دادن و دوستی و عشق ورزیدن به نامحرم و جنس مخالف که در واقع فرصتی است تا دوستی های خیابانی از سوی متولیان ابتذال، هویتی پوشالی یابد.

ولنتاین نام کشیشی (روحانی مسیحی) در روم باستان در سده سوم میلادی بوده ،که مخفیانه عقد سربازان رومی را با دختران محبوبشان جاری می کرد، زیرا که  فرمانروای روم بنام کلودیس دوم براین باور بوده که سربازی در جنگ خوب خواهد جنگید که مجرد باشد، از این رو ازدواج را برای سربازان امپراطوری روم قدغن می کند.

کلودیوس به قدری سنگدل وفرمانش به اندازه ای قاطع بود که هیچ کس جرات کمک به ازدواج سربازان را نداشت ولی کشیشی به نام والنتیوس(ولنتاین)، مخفیانه عقد سربازان رومی را با دختران محبوبشان جاری می کرد، کلودیوس دوم از این جریان خبردار می شود و دستور می دهد که والنتاین را به زندان بیندازند و به جرم جاری کردن عقد اورا اعدام کنند، از آن زمان در کشورهای غربی روز 14 فوریه را روز ولنتاین می گویند و آن را جشن می گیرند.

این روزها برخی جوانان دست به جیب شده و هدایای ویژه ولنتاین را خریداری می‌کنند بی‌آنکه از عقبه این روز و علت کارشان اطلاعی داشته باشند.

اما آنچه که پشت پرده "ولنتاین" را این روزها بیشتر نمایان می کند، تلاش و تبلیغات برای از هم پاشیدن بنیان خانواده ها، جلوگیری از ازدواج و ترویج دوست یابی و دوست گزینی به جای انتخاب همسر و تشکیل خانواده، است، این اهداف در قالب سریال های ماهواره ای فارسی‌زبان که به خانواده ها هجوم بیشتری آورده است، نمود عینی تری دارد که البته همراه با واردات "ولنتاین" که سالیان سال است اتفاق افتاده، در یک سیاست تعریف می شوند.

نفوذ آیین‌هایی نظیر روز «ولنتاین» ناشی از تهاجم فرهنگی است و این موضوع به علت خلاء فرهنگی جامعه در این زمینه مورد استقبال قرار گرفته است و تنها راه مقابله با آن، ترویج و پررنگ‌سازی سنت‌های اصیل ایران اسلامی است.

 مقام معظم رهبری در دیدار با اقشار مختلف مردم در تاریخ 1386/9/15  می فرمایند:

«باید از فرهنگ غرب گریخت. چرا که فرهنگ غرب، فرهنگ برنامه ریزی برای فساد انسان است، فرهنگ دشمنی و بغض با ارزشها و درخشندگیها و فضیلتهای انسانی است.»

 با توجه به همزمانی روز ولنتاین و میلاد حضرت زینب (س)، بسیاری از جوانان به دنبال خرید هدایا و تبریک این روز به یکدیگر هستند و در این میان کمتر کسی به دنبال تبریک میلاد حضرت زینب(س) است، گویا ولنتاین بسیاری از افراد جامعه را مسخ کرده است و به جای دیدن رویدادهای مذهبی و فرهنگی خویش، پرداختن به یک رویداد ضد فرهنگی و غربی را ترجیح داده اند.

بومی کردن روزهایی مشابه روز ولنتاین مانند روز سپندارمذگان که از آیین‌های سنتی ایرانیان در پاسداشت زمین به عنوان سمبل عشق می باشد با استقبال همگانی به ویژه از سوی جوانان مواجه خواهد شد و یا بجای روز ولنتاین غربی می توان روز ازدواج حضرت فاطمه سلام الله علیها وحضرت علی (علیه السلام ) اول ذیحجه را مبنا قرار دادبه عنوان روز عشق در جامعه معرفی کرد.

سالگرد پیوند آسمانی حضرت علی (ع) و فاطمه(س) به نام روز ازدواج نام گذاری شده؛ تعاون، تقوی و نیکی از جمله ارکان زندگی مشترک این دو بزرگوار است، حضرت زهرا هیچگاه درطول زندگانی پر فراز و نشیب خود از حضرت علی چیزی نخواست که اجابت آن برای امیرالمومنین مشکل باشد. تحقق ازدواج علی (ع) و فاطمه (س) براساس وحی آسمانی و توسط پیامبر (ص) و با رضایت قلبی هر دو بزرگوار صورت گرفت.

حضرت علی (ع) در سن ۲۱ سالگی وفاطمه (س) در سن ۹ سالگی در تاریخ اول ذی الحجه سال دوم هجری زندگی خود را آغاز کردند. بی شک گفتار و کردار علی (ع) و فاطمه (س) الگوی برتر ازدواج جامعه اسلامی است. الگویی که به یقین درست و قابل اعتماد می ‏باشد و دستآورد آن فرزندانی است که در دامان این دو بزرگوار تربیت شدند و خود حماسه ای ویژه آفرید.

آشنایی نسل جوان با فرهنگ اهل بیت بهترین روش برای جلوگیری از نفوذ فرهنگی غرب در جامعه است

مسئول سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان میرجاوه در گفت وگو با خبرنگار ما اظهار داشت: روز میلاد حضرت زینب(س) که پرستار خانواده خود در واقعه عاشورا بودند، روز عشق و مهربانی به یکدیگر است: امروز زنان مسلمان برای نقش‌آفرینی و درخشش در جهان نیازمند الگوی مناسب هستند که حضرت زینب‌کبری(س) الگوی پرستاری، عفت، حجاب، پاکدامنی، صبر و مقاومت در برابر مصائب و مشکلات است .

حجت الاسلام و المسلمین مهدی هاشم پور افزود: عشق و مهربانی به یکدیگر از فرهنگ اهل بیت نشات گرفته است و حضرت زینب الگوی بزرگ پرستاری و مهربانی  برای جوانان هستند.

وی خاطر نشان کرد: آشنایی نسل جوان با فرهنگ اهل بیت بهترین روش برای جلوگیری از نفوذ فرهنگی غرب و گسترش فرهنگ غربی در کشور است، جوانان باید از طریق کارگاه های آموزشی  بیش از پیش با فرهنگ اهل بیت آشنا شوند و مدارس و دانشگاه ها بهترین مکان برای ترویج سیره نبوی و اهل بیت در جامعه هستند .
انتهای پیام/4382

https://www.asrehamoon.ir/vdcfeydc.w6d0cagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما