تاریخ انتشار :يکشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۲۶
پس از دو سال از ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی؛

آیا اقتصاد مقاومتی در برنامه ششم توسعه بصورت کامل اجرا خواهد شد

همه دستگاه ها و قوای سه گانه با عمل به ابلاغیه سیاستهای اقتصاد مقاومتی در برنامه ششم توسعه جامعه عمل بپوشانند.
آیا اقتصاد مقاومتی در برنامه ششم توسعه بصورت کامل اجرا خواهد شد
آیا اقتصاد مقاومتی در برنامه ششم توسعه بصورت کامل اجرا خواهد شد
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از دلگان پرس، اقتصاد مقاومتی به معنی تشخیص حوزه‌های فشار و تحریم از طرف دشمنان نظام اسلامی و تلاش برای کنترل و بی‌اثر کردن تاثیرهای آنان می‌باشد و در شرایط آرمانی می توان چنین فشارهایی از طرف دشمن را به فرصت تبدیل کرد همچنین برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی باید وابستگی‌های که دولت و اقتصاد کشور به خارج دارد کاهش یابد و بر تولید محصولات بومی و داخلی کشور و تلاش برای خوداتکایی تاکید گردد.طبق نظر دولتمردان ایران در تعریف اقتصاد مقاومتی، ضرورت مقاومت برای رد کردن فشارها و عبور از سختی‌ها برای رسیدن به نقاط مثبت ملی نیاز است.
درحالی ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی از طرف مقام معظم رهبری به قوای 3 گانه ۲ساله شد که عملکرد دولت در این خصوص مورد رضایت نیست. باید مسئولان اجرایی و برنامه ریزان کشور این را بدانند که اقتصاد مقاومتی یک اقدام مقطعی و به اصطلاح تاکتیک در لحظه نبوده است که در یک دوره زمانی بخواهند آن را اجرایی کنند و بعد سراغ برنامه های دیگر بروند بلکه اقتصاد مقاومتی یک نگرش و بینش اساسی و کلی در جامعه است که باید خودش را به صورت الگوی ویژه رفتاری و عملی در نظام تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی مسئولان اجرایی نشان دهد زیرا سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغی از طرف مقم معظم رهبری برآمده از فرهنگ انقلابی و اسلامی بعنوان الگویی پویا، مقاوم و عدالت محور با ظرفیت برخورداری از مزیت های داخلی و توانمند در استفاده از فرصت های خارجی که پیش روی تولیدکنندگان داخلی قرار گرفته است زیرا این اقتصاد هم در درون خود دارای انسجام و سازگاری خواهد بود و هم با محیط خود تعامل سازنده برقرار خواهد کرد و قادر است ضمن پاسخ به نیازهای کوتاه مدت جامعه، حرکت به سمت استقرار الگوی اقتصادی اسلامی ایرانی را با سرعت به پیش ببرد.
باید دید دولت و سایر دستگاه های عمل کننده در پیشبرد بخش اقتصادی مقاومتی چگونه عمل خواهند کرد. آیا در برنامه ششم توسعه اقتصاد مقاومتی بصورت کامل و جامع در کشور ما اجرایی خواهد شد یا نه باز هم الگو های شکست خورده اقتصاد غربی که امتحانش را در کشورهای غربی پس داده که نتیجه آن شکست این نوع اقتصاد بوده است در کشور اجرا خواهد شد؟
چرا اقتصاد مقاومتی که بنا به فرموده مقام معظم رهبری" درون زا و برون گرا است"به سمت برون زا که همان ورود کالاها و تولیدات خارجی به کشور است می رود؟ آیا دلیل اجرا نشدن این اصل مهم که باعث راهگشا در مشکلات اقتصادی کشور است چه عاملی می تواند باشد؟ آیا کارشناسان اقتصادی کشور ناتوان از تفسیر جهت اجرای چنین برنامه ای هستند؟ یا نه آنها اقتصادهای غربی را که رو به افول و نابودی است راهشگا می دانند؟ آیا کارشناسان اقتصادی غرب گرا این را می دانند که اقتصادی که بر ملاک نظریه های اقتصاددانان غربی است نابود شده است؟ آیا این را می دانند که در اوج افول نظریات اقتصاد غربی، سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ شد؟
امید است همه دستگاه ها و قوای سه گانه با عمل به ابلاغیه 2 سال قبل مقام معظم رهبری در خصوص ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی جامعه عمل بپوشانند تا بتوانند به پیاده سازی مناسب این سیاست های کلی در برنامه ششم توسعه و در جهت تحقق آرمان ها و اهداف نظام جمهوری اسلامی که همان اقتصاد شکوفا بر اساس اسلام ناب محمدی است کمک کنند و نتیجه آن عدالت کامل اجتماعی، رفاه عمومی مردم کشورمان و استقلال جامعه باشد.
مجید بامری
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcfymdc.w6d00agiiw.html
منبع : دلگان پرس
نام شما
آدرس ايميل شما