تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۵۷
نمایندگان منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با عصر هامون رونق اقتصادی و اشتغال زایی را صدرنشین برنامه های آینده خود عنوان کردند.
از توسعه سواحل مکران و اشتغال جوانان تا تشکیل گروه های کارشناسی جهت برنامه ریزی های کلان
از توسعه سواحل مکران و اشتغال جوانان تا تشکیل گروه های کارشناسی جهت برنامه ریزی های کلان
به گزارش خبرنگار عصرهامون، پس ازاعلام نتایج قطعی انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه سیستان و بلوچستان پایگاه خبری عصر هامون به سراغ منتخبین مردم رفت تا درخصوص برنامه های آنها در آینده گفت وگو کنیم که اهم برنامه های منتخبان مردم را در دوره چهار ساله جدید به شرح ذیل است:
 
اتحاد مردم اولین برنامه بنده برای استان است
علیم یار محمدی منتخب مردم در شهرستان زاهدان در گفت و گو با خبرنگار عصر هامون با بیان اینکه در خصوص برنامه های خود در آینده نزدیک صحبت می کنم، گفت: بحث برنامه ها یک بحث کلی است ولی اولین برنامه بنده در قالب شعارم که همان اتحاد مردم استان است، می باشد.
وی ادامه داد: هر زمان وحدت در استان برقرار شد امنیت هم به وجود خواهد آمد و سپس منجر به زیر ساخت ها و توسعه سریع استان می شود.
 
امیدواریم مجلس آینده مجلسی منطبق بر عقلانیت باشد
حسینعلی شهریاری منتخب مردم زاهدان در گفت و گو با خبرنگار عصر هامون با بیان اینکه خط و خطوط بنده همچنان بر ولایت فقیه و اصولگرایی می باشد، ادامه داد: امیدواریم مجلس دهم مجلسی بر مبنای عقلانیت باشد.
 
متحد کردن کشور از برنامه های بنده در آینده است
محمد باسط درازهی نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار عصر هامون ضمن تبریک این موفقیت به مردم استان در خصوص برنامه های خود در دوره چهارساله افزود: برنامه ها را باید در گروه های کارشناسی شده و تخصصی مورد بررسی قرار داد .
وی برنامه کلان خود را دفاع از حق و حقوق ایرانی خواند و بیان کرد: خوشنام کردن و متحد کردن کشور، انسجام و وحدت ملی یکی از برنامه هایی است که در پارلمان انجام می شود.
 
معیشت و رفاه اقتصادی مردم اولویت من در مجلس است
نماینده مجلس شورای اسلامی حوزه ایرانشهر گفت:  کشاورزی دانش بنیان، تمرکز اقتصادی بر روی پتروشیمی و معادن، توجه به فرصت های اقتصادی در مرز سرباز و صنایع تبدیلی از دیگر برنامه های مدون اینجانب در این حوزه خواهد بود.
محمد نعیم امینی فرد در گفت و گو با پهره؛ با بیان اولویت های خود در مجلس دهم اظهار کرد: اصلی ترین اولویتی که بنده در برنامه های خود به آن اشاره و ان شا الله در مجلس هم پیگیر آن خواهم بود ؛ مسئله امنیت، اشتغال و توجه به آموزش عمومی و آموزش عالی خواهد بود.
وی پتانسیل های موجود در منطقه را قابل توجه دانست و افزود: متأسفانه به دلیل عدم توجه به زیرساخت ها خیلی از فرصت ها را از دست داده ایم.
 
دولت با تجهیز زیرساخت ها؛ ورود بخش خصوصی را به میسر کند
امینی فرد عدم انباشت سرمایه از سوی مردم و بخش خصوصی را از عوامل عدم رشد اقتصادی حوزه ایرانشهر دانست و افزود: باید با شناسایی دقیق پتانسیل های منطقه و به کار بستن راه کارهای علمی، عملی و بومی؛ دولت هر چه زودتر زیرساخت ها را آماده نماید تا امکان به فعلیت رساندن بخش خصوصی میسر گردد.
نماینده مجلس ایرانشهرادامه داد: کشاورزی دانش بنیان، تمرکز اقتصادی بر روی پتروشیمی و معادن، توجه به فرصت های اقتصادی در مرز سرباز و صنایع تبدیلی از دیگر برنامه های مدون اینجانب در این حوزه خواهد بود.
وی امنیت پایدار در منطقه را یکی از ملزومات پیشرفت این حوزه عنوان کرد و افزود: امنیت اقتصادی، امید به آینده، اشتغال و جذب سرمایه از جمله آیتم های بهم پیوسته ایی است که با ارتقای امنیت فراهم خواهد شد.
 
ایران به واسطه مقام معظم رهبری در دنیا مطرح است
امینی فرد تأکید کرد: نقش ولی فقیه در اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران بر کسی پوشیده نیست؛ ایشان عمود خیمه نظام هستند.
وی اهمیت نقش یگانه و ویژه رهبری در قانون اساسی را نیزیادآور شد و افزود: سیاست های کلی نظام با با مشورت خبرگان؛ توسط حضرت آقا تدوین می شود از این رو بارزترین وجهی که هم اسلامیت و هم جمهوریت نظام را تأمین می نماید ولایت فقیه است.
 
 تقویت زیرساختهای چابهار شرط اول توسعه و سرمایه گذاری است
عبدالغفور ایران نژاد در گفت وگو با چهاربهاران با قدردانی از حضور حماسی مردم پای صندوقهای رای اظهار کرد: حضور میلیونی مردم در انتخابات و افزایش 15 درصدی میزان مشارک نشان از فرصت و موقعیت شناسی ملت فهیم ایران اسلامی و خلق حماسه تاریخی دیگر دارد.
 نماینده منتخب دهمین دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در توسعه سواحل مکران افزود: بر اساس سند چشم انداز ششم و توسعه سواحل مکران به عنوان منطقه ای با ظرفیتهای بسیار و متحول کننده جنوب شرق کشور؛ در نظر است با تلاش و مدیریت جهادی موجبات توسعه این خطه از میهن عزیزمان را فراهم آوریم.
ایران نژاد بیان کرد: دوری از مرکز و محرومیت موجود ایجاب می کند به تقویت و تسریع در زیر ساخت های اقتصادی از جمله  گاز و راه آهن بپردازیم تا از طریق قانون گذاری وتصویب طرح های اقتصادی؛ زمینه سرمایه گذاری در منطقه را فراهم کنیم.
 
 اشتغال جوانان اولویت اول منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی
منتخب مردم چابهار، نیکشهر، کنارک وقصرقند اشتغال جوانان منطقه را نیازمند ساماندهی و مدیریت مطلوب و بهره بردن از پتانسیلها موجود در منطقه دانست و خاطر نشان کرد: مهمترین بحث در منطقه ما اشتغال است، حل این مشکل اساسی نیازمند مدیریت مناسب و بهره بردن از پتانسیلهای بسیار مناسب در منطقه است به عنوان مثال مرزهایی داریم که هنوز نابسامان است و اگر مدیریت و ساماندهی مرز ها قانونی شود اشتغال خوبی در منطقه ایجاد و خود باعث  امنیت پایدار در منطقه خواهد شد.
 
دوری از مرکز هزینه های درمانی زیادی به مردم تحمیل می شود
نماینده مجلس با انتقاد از وضعیت بهداشتی فعلی در منطقه افزود: وضعیت بهداشتی این منطقه نابسامان است، بیمارستانی با قدمت چهل سال در چابهار که در واقع برای تامین اجتماعی بوده که دانشگاه علوم پزشکی آن را تجهیز کرده و در حال حاضر قادر به پاسخگویی مردم این منطقه و حتی شهر چابهار نیست و تمام مشکلات بهداشتی کنارک، سرباز، نیکشهر، قصرقند و بخشهای همجوار بردوش این بیمارستان است.
وی ادامه داد: از طرفی مردم با توجه به شرایط اقتصادی حال حاضر از توان مالی خوبی جهت معالجه در شهرستان ها دیگر بهره نمی برند قطعا این باعث مشکلات عدیده ای برای خانوادها می شود و ما باید به نقطه ای برسیم که بیماران و مردم ما دیگر دغدغه هزینه های بیمارستان را نداشته باشند و استفاده از بهترین امکانات پزشکی را در منطقه خود داشته باشند.
 
پیگیر الحاق بندر چابهار به منطقه آزاد خواهم بود
ایران نژاد الحاق چابهار به منطقه آزاد را از راه کارهای توازن در منطقه آزاد و بندر چابهار عنوان کرد و افزود: راهکار بنده که در سال های پیش که بنده نماینده بودم مطالعات صورت گرفته بود و پیوست منطقه و شهر چابهار به منطقه آزاد بود و مردم شهر از مزایای منطقه آزاد بهره مند می شدند و در حال حاضر یکی از برنامه های بنده در خصوص پیوستن شهر چابهار به منطقه آزاد است البته مسائل سیاسی و اجتماعی و زمین های مردم حفظ شود.
وی حل شدن مشکل زمینهای دوهزار هکتاری واگذاری به شهرداری را از نتایج الحاق منطقه آزاد به چابهار دانست و بیان کرد: وضعیت زمین های شهرچابهار معادل دو هکتار که مردم در آن حضور دارند مشخص نیست که متعلق به شهرداری شهرستان چابهار است که در سال 1353 به شهرداری برای خودکفایی واگذار شد که این نابسامانی زمین ها باعث مشکلات فراوانی شده است امیدوارم مشکلات زمین های متعلق به شهرداری و وضعیت حاشیه نشینی با پیوستن به منطقه آزد حل شوند و یا از راهکارهای قانونی که در اختیار مردم قرار گیرد و سود حاصل درآمد هم به شهرداری تعلق گیرد جهت سرمایه گذاری و توسعه شهرستان صورت پذیرد.
ایران نژاد تامین آب شرب شهرستانهای کنارک و چابهار را از اولویتهای اولیه خود عنوان کرد و گفت: اولین برنامه بنده تهیه آب شرب شهرستان است و عدم وجود سیستم آب رسانی و امکانات مناسب باعث مشکلاتی شده و در حال که ما در منطقه مشکل آب نداریم دریایی به نام ساحل مکران که در حدود 300کیلومتر مرز آبی و دو سد بزرگ پیشین و زیردان را داریم که متاسفانه مردم شهرستان چابهار و کشاورزان از مشکل بی آبی رنج می برند که این مشکل را بنده درعدم مدیریت مناسب می دانم و اگر تابحال مردم به حق خود نرسیدند این مشکل قطعا به سوء مدیریت ها برمی گردد.
 
ایجاد پتروشیمی با رعایت کامل استانداردهای زیست محیطی دنبال می شود
وی با اشاره به ایجاد شهرک پتروشیمی اشاره کرد و گفت: بنده اعتقاد دارم پتروشیمی جهت اشتغال جوانان و سرمایه گذاری خوب است ولی باید با استانداردهای محیط زیست مغایرتی نداشته باشد.
 
منطقه آزاد نسبت به توسعه مناطق همجوار خود مسئولیت دارد
ایران نژاد با گلایه از عدم همراهی مناسب منطقه آزاد در توسعه نواحی همجوار تصریح کرد: منطقه آزاد چابهار بعد از بیست سال واندی از اغاز فعالیتش تا به  حال نتوانسته آن طور که باید و شاید در توسعه نواحی همجوار خود از جمله بندر چابهار نقش پر رنگی را ایفا کند و متاسفانه منطقه آزاد تحت تاثیر عواملی قرار گرفته از جمله  سوء مدیریت ها و عدم جذب افراد شایسته درمنطقه آزاد یا بسته به نوع با تخلفات روانه زندان می شوند.
وی به استناد قوانین منطقه آزاد تاکید کرد: یکی از مصوبات قوانین منطقه آزاد این است که اگر منطقه آزادی در مناطق محروم  جانمایی شود از ماحصل سرمایه گذاری و یا سودی که در مناطق آزاد بدست می آید سهمی برای اشتغال و زیرساخت های آن شهر مثل بیمارستان، زایشگاه، دانشگاه و ورزشگاه و اقداماتی که مردم در آن سهیم شوند و درصدی در زیر بنایی و عمرانی و حتی سرمایه گذاری در مناطق همجوار منطقه آزاد استفاده شود.
انتهای پیام/9031
https://www.asrehamoon.ir/vdcjxmeo.uqe8yzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما