تاریخ انتشار :شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۰۱
برای دفاع از اسلام ناب محمدی و حفظ ارزش ها و آرمان های انقلابی جوانان زیادی از خطه سیستان و بلوچستان به مقابله با دشمنان ایستادند بگونه ای که گواه این پیروزی وجود هزار و 978 شهید، 4هزار و 35 جانباز و 531 آزاده در استان می باشد.
مروری بر زندگینامه سردار شهید حاج قاسم میر حسینی / 6 هزار شهید و جانباز سهم سیستان وبلوچستان
مروری بر زندگینامه سردار شهید حاج قاسم میر حسینی / 6 هزار شهید و جانباز سهم سیستان وبلوچستان
به گزارش سرویس ایثار و شهادت عصر هامون به نقل از زاهدانه، دو برادر بودند یکی از کرمان و دیگری از سیستان؛ با هم پیمان برادری بسته بودند و عهد کردند تا آخرین نفس در کنار هم از انقلاب اسلامی و دستاوردهای عظیم آن دفاع کنند بگونه ای که قاسم سلیمانی فرمانده لشکر 41 ثارالله و قاسم میر حسینی قائم مقام آن لشکر بود وسر انجام نیز قاسم میر حسینی در شلمچه جاودانه شد و قاسم سلیمانی به تقدیر الهی باقی ماند تا امروز علمدار بیرق سرخ حسینی باشد و کلمه "هیهات من الذله" را به گوش جهانیان برساند.
برای دفاع از اسلام ناب محمدی و حفظ ارزش ها و آرمان های انقلابی جوانان زیادی از خطه سیستان و بلوچستان به مقابله با دشمنان ایستادند تا در پیروزی بزرگ انقلاب اسلامی سهیم باشند. جوانانی که از سر شوق و علاقه زیاد به امام و میهن خود راهی نبرد حق علیه باطل شدند و با اخلاص در عمل هرآنچه داشتند را برای این انقلاب نثار کردند.
گواه این پیروزی وجود هزار و 978 شهید، 4هزار و 35 جانباز و 531 آزاده در استان می باشد. براستی که جای جای خطوط دفاع مقدس نشانه‌ ای از دلاورمردی های رزمندگان پرتوان و سلحشور سیستانی و بلوچستانی را به یادگار دارد که نه تنها همرزمانشان بلکه سایر هموطنان همواره از آنان به نیکی و سلحشوری یاد می ‌کنند.
در میان خیل عظیم شهدای این استان پهناور، سردار و سپهدار این شهیدان حاج قاسم میرحسینی قائم مقام لشکر۴۱‬همیشه پیروز ثارالله از جایگاهی خاص برخوردار است بگونه ‌ای که فرماندهی معظم کل قوا و مقام معظم رهبری در تجلیل از این شهید بزرگوار فرمودند “شهید حاج قاسم میرحسینی که از سرداران لشکر ‪ ۴۱‬ثارالله می‌باشد، از آن شخصیتهای استثنایی و جالب است که من مردم سیستان را اینگونه شناختم.”
سردار شهيد قاسم ميرحسينی در سال ‪ ‬ 42 در روستای ميربيک از توابع جزينک زابل ديده به جهان گشود. وی کوچک ‌ترین فرزند خانواده حاج مرادعلی میرحسینی بود که تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را در روستای جزینک به پایان رساند و برای ادامه تحصیل رهسپار هنرستان کشاورزی شهر زابل شد.
وی پس از اخذ مدرک دیپلم به عضويت سپاه درآمد و در بخش‌های پذيرش و عمليات اين نهاد مشغول به فعاليت شد، شهيد ميرحسينی كه دارای چهار برادر ديگر نيز می ‌باشد به همراه آنان برای گذراندن دوره آموزش فرماندهی به پادگان امام علی (ع) تهران اعزام شد. ‬‬‬‬‬
اين شهيد بزرگوار پس از گذراندن پنج ماه دوره آموزشی همزمان با عمليات بزرگ بيت‌المقدس به جبهه و شركت در اين عمليات اعزام شد بگونه ای که در سال۶۱‬نخست به عنوان مربی آموزشی و سپس فرماندهی گردان خدمت كرد.
شهید میرحسینی در سال 62 ازدواج کرد و در تابستان 63 بعنوان مسئول طرح و عملیات لشکر41ثارالله منصوب و با شرکت در عملیات بدر به شدت مجروح شد. وی در سن22سالگی توفیق زیارت خانه خدا را یافته بود و پس از بازگشت از این سفر معنوی به عنوان قائم مقام لشکر41ثارالله معرفی شد.
نوزدهم آذر ماه سال65 روز تلخ و فراموش نشدنی برای همرزمان شهید میرحسینی، خانواده و مردم دارالولایه سیستان بشمار می رود. این سردار دلیر اسلام در عملیات کربلای پنج در منطقه عملیاتی شلمچه به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
رمز موفقیت این شهید عالی مقام در ایمان قوی، توکل عملی، ترس از خدا و نترسیدن از غیر خدا بود و نه چیز دیگر؛ او افتخار هر سیستانی و بلوچستانی و هر ایرانی است .
به همین مناسبت نیز بیست و نهمین یادواره سردار شهید حاج قاسم میرحسینی امروز پنجشنبه ساعت 18در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.
مصطفی میرحسینی دبیر مردمی یادواره شهید میرحسینی در زاهدان هدف از برگزاری این یادواره را انتقال رشادت و از خود گذشتگی ‌های شهدا در مسیر تثبیت انقلاب اسلامی به نسل جوان و به ویژه قشر دانشجو و ارج نهادن به مقام رفیع شهدا عنوان کرد.
انتهای پیام/4382
  https://www.asrehamoon.ir/vdch-qn6.23nimdftt2.html
منبع : پایگاه خبری زاهدانه
نام شما
آدرس ايميل شما