تاریخ انتشار :شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۱۱
حسینعلی شهریاری گفت: تروریست ها تمام تلاش خود را به کار بستند تا به هر قیمتی استاندار سیستان و بلوچستان را از استان بیرون کنند.
ماجرای تماس تلفنی عبدالمالک ریگی با نماینده زاهدان چه بود؟
به گزارش عصرهامون و به نقل خط اول ،دکتر شهریاری نماینده مردم شهرستان زاهدان در مجلس شورای اسلامی عصر دیروز در اولین یادواره معلمان آسمانی در گلزار شهدای زاهدان به وقایع حوادث تروریستی در استان اشاره نمود و اظهار داشت: در زمان استانداری دکتر دهمرده زمان زیادی نگذ شت که حادثه تاسوکی اتفاق افتاد و ناجوانمردانه عزیزان ما را به شهادت رساندند و در سطح شهر سی دی آن  را نیز پخش کردند که عبدالمالک خبیث با من تماس گرفت وپس ازیکساعت صحبت کردن تهدید نمود که زاهدان را به خاک و خون می کشم.
وی افزود: از آن روز به بعد شاهد حوادث تلخ بسیاری در استان شاهد بودیم که عامل اصلی آنها برنامه ریزی شده از آنطرف مرز بود و یا از سادگی و عافیت طلبی و سیاسی بازی چرا که کسانی که این کار را انجام می دادند تحت تاثیر نیروهای خارجی قرار بودند و تحریک می شدند تمام این عوامل این کارها را سازماندهی می کردند تا به هر قیمتی که شده استاندار را از استان بیرون کنند.
شهریاری گفت: با وجود این حوادث مردم از من به عنوان یک نماینده انتظار داشتند تا از حقوقشان دفاع کنم  ، پی گیری های زیادی شد قرارگاه حضرت رسول (ص) اولین قرارگاه برای امنیت استان برقرار شد ولی آنچنان که انتظار می رفت این امنیت برقرار نشد و شرایط سخت تر می شد و بعد از آن قرارگاه قدس و قرارگاه شهید شوشتری آمدند و برخورد شدیدی با اشرار و گروگان گیران شد بطوری که اشرار احساس نگرانی کردند.
وی همچنین به حادثه چابهار در تاسوعا و حادثه پیشین اشاره نمود و افزود: همه وقایع دست به دست هم دادند تا تفرقه بین قومی و مذهبی،بلوچ و سیستانی راه بیفتد و عوامل اجرایی برای اینکار تلاش بسیار کردند وحتی بر اینکه در بلوچستان معلم شیعه نباشد نیزتاکید داشتند.
نماینده مردم زاهدان ادامه داد: بر این عقیده شهیده سرگزی خانم معلمی که بخاطر عفت و شرافت یک شیعه سیستانی به شهادت رسید و شهید جواد نوروزی نیز همان روزی به شهادت رسید که رئیس جمهور به استان آمد که باید بیشترین امنیت در آنروز برقرار می شد.
شهریاری تصریح کرد: بیشترین وقت من به مسائل امنیتی گذشت قطعا در داخل استان هم مشکلاتی داریم و آدمهایی با تفکر تکفیری که کتابهایی درس میدهند و باعث این همه اتقاقات می افتاد چرا که خیلی از کسانی که کمربند انتحاری می بستند از استان خودمان بودند.
وی در پایان گفت: تا زمانی که بتوانیم با فتوا قومیت ها و مردم را به جان هم بیاندازیم مشکلات استان ما حل نمی شود و متاسفانه شبکه های اجتماعی که بعضی مواقع می تواند مثمر ثمر باشد نیز به عنوان تشویش اذهان دامن می زند و مشکلاتی را بوجود می آورد.

انتهای پیام/ 7250 https://www.asrehamoon.ir/vdccxoq4.2bqi08laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما