تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۴۴
سیستان و بلوچستان یکی از استان هایی است که به دلیل موقعیت جغرافیایی و شرایط اقلیمی و همچنین شرایط کسب و کار پرورش احشام در آن به وفور دیده می شود.
جاده های جنوب شرق جولانگاه شترهای حادثه ساز/ 9 قربانی در محور ایرانشهر -بم
جاده های جنوب شرق جولانگاه شترهای حادثه ساز/ 9 قربانی در محور ایرانشهر -بم
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصرهامون، یکی از مواردی که در استان پرورش آن با صرفه بسیاری همراه است شتر می باشد که این موجود عامل بسیاری از معضلات ترافیکی و تصادفات جاده ای به شمار می رود. 
متاسفانه به دلیل عدم رعایت و عدم آموزش مناسب صاحبان و چوپانان این احشام در موارد زیادی عامل بسیاری از تصادفات رها شده احشام به ویژه شتر در محورهای ارتباطی بوده که تصادفات مرگباری را رقم زده است. 
پلاک کوبی شتران و همچنین آموزش شترداران در حال حاضر تنها راهکار مبارزه با این پدیده و جلوگیری از تصادفات به شمار می رود. 

 9زخمی دربرخورد پراید با شتر در محور ایرانشهر به بم
برخورد پراید با شتر ، موجب زخمی شدن 9 نفر در محور ایرانشهر  به بم  شد.
ناصح رییس مرکز حوادث وفوریت های پزشکی ایرانشهرگفت: 6نفر از مصدومان به صورت سرپایی مداوا و 3 نفر هم به بیمارستان خاتم الانبیاء این شهرستان منتقل شدند .
چرای شتر ها در مجاورت جاده های سیستان و بلوچستان یکی از عوامل افزایش سوانح رانندگیست.

 وجود شتر در جاده ها و محورهای مواصلاتی یک معضل ترافیکی به شمار می رود 
رییس پلیس راه استان گفت: سیستان و بلوچستان قطب تولید شتر در کشور به شمار می رود به طوری که به جرات می توان گفت نیمی از شتران کشور در سیستان و بلوچستان وجود دارد. 
سرهنگ ایوب شرافتی اظهار داشت: وجود شتران یک معضل در جاده ها و راه های مواصلاتی به شمار می رود چرا که متاسفانه صاحبان و مالکان این احشام آنان را در بین راه ها رها کرده که بسیار خطرناک می باشد. 
وی افزود: برخورد با شتر توسط خودروها حوادث مرگباری را رقم می زند به طوری که در حادثه برخورد شتر با اتوبوس در سال جاری افراد زیادی از سرنشینان اتوبوس دچار مصدومیت شدند. 
وی ادامه داد: در هنگام برخورد وسایل نقلیه با احشام بدون استثنا ۵۰ درصد تقصیر با مالک و صاحب دام می باشد اما متاسفانه صاحبان آنان پیدا نمی شود. 
وی تاکید کرد: در حالیکه نه تنها از نظر وجدانی صاحبان این احشام مسئول هستند بلکه در صورت دستگیری این افراد باید دیه مجروحان و متوفیان را پرداخت نمایند. 
 
پلاک کوبی احشام یکی از راه های شناسایی صاحبان احشام است 
رییس پلیس راه سیستان و بلوچستان بیان داشت: پلاک کوبی شتران یکی از راههایی است که در صورت برخورد با وسایل نقلیه نگهدارنده و صاحبان این دام ها پاسخگو باشند. 
وی عنوان کرد: در بحث شترها به فرمانده پاسگاه ها گفته شده تا شناسایی صاحبان احشام را در دستور کار قرار داده و آن ها را آموزش دهند چرا که صاحبان این احشام باید در مقابل اولیا دم پاسخگو باشند.
انتهای پیام/9031
https://www.asrehamoon.ir/vdca0una.49ne615kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما