تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۲۱
شهردار زابل دلیل دیر کرد حقوق معوقه کارگران شهرداری را وجود 400 نیروی مازاد در بدنه شهرداری دانست و گفت: استخدامی های مضاعف در زمان شوراهای قبلی صورت گرفته است.
شهردار زابل: استخدام مضاعف نزدیکان شوراها مسبب دیرکرد حقوق کارگران/ 400 نیروی مازاد داریم
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصرهامون، این روز ها که به دلیل شرایط اقتصادی کشور، حقوق بسیاری از کارمندان کفاف زندگی شان را تا پایان ماه نمی دهد حقوق کارگران شهرداری زابل هر چند ماه یک بار به سختی پرداخت می شود و آن هم فقط یکی از ماه های عقب افتاده واریز می گردد.
در ماه های جاری و سال اخیر کارگران شهرداری زابل بارها جهت عدم پرداخت حقوق تجمع و اعتراض کردند و حتی بارها با پایگاه خبری عصر هامون جهت پیگیری تماس گرفته و این رسانه هم پیگیر مطالبات این قشر زحمت کش بوده است و هر بار مسئولین وعده عدم تکرار این قصه را دادند و باز هم تکرار شد،  انگار کسی از مشکلات ریز و درشت زندگی آنها خبر ندارد و مشکلات این قشر زحمتکش دیده نمی شود. 
سختی و رنج های کارگران شهرداری بر کسی پوشیده نیست اما قصه پر غصه کارگران شهرداری آنقدر زیاد است که شاید توان گفتنش نباشد. 
 
حتی پول خرید یک پنیر را هم نداریم
در تماسی که همسر یکی از پرسنل شهرداری با پایگاه خبری عصرهامون داشت، با بیان اینکه 3 ماه از حقوق همسرم پرداخت نشده است، افزود: ما حتی برای خرید پنیر هم پول نداریم .
وی ادامه داد: فرزندم بیمار است و هر ماه باید برای شیمی درمانی به مشهد اعزام شود چرا مسئولین رسیدگی نمی کنند.
وی اضافه کرد: همسرم یک نگهبان ساده است تمام هزینه های زندگیمان قرض و وام شده است چرا شهرداری هزینه پرداخت بازیگران رادارد اما هزینه ای برای پرداخت حقوق همسرم ندارد.
 
هزینه برنامه بوی بهار از بخش خصوصی پرداخت شده است
در تماسی که خبرنگار اجتماعی عصرهامون با حمید رضا نوری شهردار زابل در خصوص پیگیری این موضوع داشت، وی گفت: امروز یک ماه از حقوق معوقه کارگران پرداخت و تا پایان ماه نیز حقوق یک ماه دیگر پرداخت می شود.
وی با اشاره به اینکه برخی به  هزینه برنامه" بوی بهار "دامن می زنند، افزود: وظیفه شهرداری تنها پرداخت حقوق کارگران نیست بلکه کارهای عمرانی و فرهنگی نیز از کارهایی که بر عهده این سازمان است اما متاسفانه برخی بدون اطلاع از هزینه برنامه بوی بهار شهرداری را متهم می کنند در حالی تنها 15 میلیون تومان شهرداری برای این برنامه هزینه کرده است که این مبلغ نیز از محل در آمد بخش خصوصی پرداخت شده است. 
 
وظیفه شهرداری تنها پرداخت حقوق پرسنل نیست
شهردار زابل با بیان اینکه شهرداری ها باید خودشان در آمد زایی و خودکفا باشند، ادامه داد: دولت تعهدی در قبال حقوق و مزایای شهرداری ها ندارد که متاسفانه به دلیل حضور 400 نیروی تحمیلی مجبور هستیم که ماهیانه یک میلیارد  و 400 میلیون تومان از هزینه شهرداری را صرف حقوق پرسنل کنیم.
نوری اظهار داشت: مردمی که خود متحمل شرایط سخت خشکسالی و فشار اقتصادی هستند را نمی توانم مجبور یا فشاری وارد کنم و تمام هزینه ها را صرف حقوق استخدامی های مضاعف شوراها نمایم.
 
استخدام مضاعف نزدیکان شوراها مسبب دیرکرد حقوق کارگران است
وی با بیان اینکه بدنه سنگینی بر شهرداری تحمیل شده است، گفت: متاسفانه در حال حاضر نیروهای مازاد یک بدنه غیر فعال و پر هزینه هستند لذا تا این اوضاع ساماندهی نشود و نیروهای مازاد حذف نشوند عقب افتادگی ها همچنان ادامه دارد.
وی در پاسخ به اینکه این نیروهای مضاعف چگونه وارد بدنه شهرداری شدند، افزود: در سه دوره شورا هر کس یکی از نزدیکان خود را در شهرداری استخدام کرده که امروز سبب شده که 400 نیروی مازاد در شهرداری داشته باشیم.
شهردار زابل با بیان اینکه تنها شورای چهارم نه تنها کسی را استخدام نکرد بلکه شهرداری را ممنوع الاستخدام کرده است، گفت: به دنبال بازنشسته کردن و مذاکره با برخی شرکت های خصوصی هستیم تا بخشی از نیروها وارد کارهای خدماتی شوند و بدنه شهرداری سبک تر شود.
در پایان باید گفت؛ معضل عدم پرداخت به موقع حقوق کارگران قصه ای است که سر دراز دارد و هر از چند گاهی کارکنان برخی از بخش های شهرداری زابل برای احقاق حق خود زبان به اعتراض می گشایند حال تصور کنید با مشکلاتی که امروزه هر شهروندی با آن دست و پنجه نرم می کند از هزینه های گزاف اجاره خانه ها، قبوض مصرفی، هزینه های تحصیلی و معیشتی و دیگر مخارج زندگی وقتی قرار باشد چند ماهی کارگران دستمزد هم دریافت نکنند چه بر آنها و خانواده هایشان خواهد گذشت؟ 
بدون شک علاوه بر تحمل بار این هزینه ها وقتی به موقع حقوق یکماهه دریافت نشود تا بتوان با آن گذران زندگی کرد از خلق و خوی افراد گرفته تا آرامش و روابط خانوادگی همه از هم گسسته می شود.
انتهای پیام/9031
https://www.asrehamoon.ir/vdccepq4.2bq1s8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما