ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> بایکوت خبری سیلاب سیستان چه کسی مدیران را ممنوع المصاحبه کرد؟ | عصر هامون
تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۴۷
درحالی سیلاب ناشی از باران های افغانستان چند روزی است وارد سیستان شده است که بسیاری از مدیران استانی در اقدامی هماهنگ از اطلاع رسانی در این خصوص خودداری می کنند.
بایکوت خبری سیلاب سیستان/ چه کسی مدیران را ممنوع المصاحبه کرد؟
به گزارش عصرهامون، در حالی چندی روزی است که سیلاب ناشی از ذوب شدن برف در کوه های افغانستان وارد منطقه سیستان شده است که بسیاری از مدیران استانی خود را ممنوع المصاحبه کرده اند.
البته یکی از مدیران استانی که خواست نامش فاش نشود به عصرهامون گفت: استاندار دستور داده اند هیچ کدام از مدیران حق اطلاع رسانی در خصوص سیلاب سیستان را ندارند و اخبار باید از کانال مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان اطلاع رسانی شود.
البته اطلاع رسانی از سوی یک مسئول روشی حساب شده ای است که مانع انتشار شایعات می شود در صورتی که آن مسئول پاسخگو باشد، به همین منظور و برای بررسی آخرین وضعیت منطقه سیستان و آسیب های احتمالی چندین تماس با غلامرضا اربابی مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان برقرار کردیم که وی هر بار به نحوی از پاسخگویی خودداری کرد.
علی ای حال ممنوع المصاحبه کردن مدیران در عصر تکنولوژی کاری حرفه ای محسوب می شود زیرا کارشناسان افغانی برای پی بردن به حجم آب ورودی به ایران کار چندان سختی ندارند.
صاحبنظران استانی سکوت خبری مسئولین را با سوء استفاده های احتمالی دولت افغانستان مرتبط می دانند در حالی که کارشناسان اذعان دارند سیلاب ورودی به سیستان به هیچ عنوان حق آبه تالاب هامون محسوب نمی شود.
خبرها و تصاویر منتشر شده از سیستان نیز حاکی از آن است که این سیلاب خسارت های در پی داشته است، ایرنا در این خصوص نوشت: برخي مناطق به ويژه روستاي لورگباغ از توابع شهرستان نيمروز به سبب ورود سيلاب به زمين هاي كشاورزي و بعضا آبگرفتگي اطراف منازل و كوچه ها، مردم را دچار مشكل كرده است.
به گفته شماري از مردم اين روستا خشكسالي مداوم و لايروبي نكردن رودخانه و انهار باعث شده تا آب به بخشي از روستا و زمين هاي كشاورزي وارد شده و به محصولات كشاورزي اين روستا خسارت وارد كند.
راشکی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سیستان و بلوچستان نیز در این خصوص گفت : جمعیت هلال احمراستان مناطق امن و آسیب پذیر را شناسایی کرده است. همچنین عوامل امدادی شعب زابل ، زهک ، هیرمند ، هامون و نیمروز به صورت آماده باش کامل هستند.
وی اضافه کرد: جمعیت هلال احمراستان از لحاظ لجستیکی و منابع انسانی آمادگی صد درصدی دارد. بالگرد جمعیت هلال احمر استان نیز جهت امدادرسانی احتمالی تا زمان رفع خطر در منطقه مستقر است. 
در هر حال باید دید مسئولین استانی چه زمانی به سکوت رسانه ای خود در خصوص سیلاب سیستان پایان می دهند.
 
انتهای پیام/ 7250
  https://www.asrehamoon.ir/vdch6mn6.23nxkdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما