تاریخ انتشار :شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۴۱
پشت پرده پیشنهاد نظامی پاکستان به عربستان:

ریل گذاری همسایه بد برای فتنه گری تازه سعودی ها در مرزهای ایران

در حالی پاکستان به عربستان پیشنهاد داد که به این کشور در عملیات علیه تروریست‌ها کمک کند که تحقق این پیشنهاد می تواند باعث وخیم تر شدن وضعیت و تشدید تنش در منطقه شود.
ریل گذاری همسایه بد برای فتنه گری تازه سعودی ها در مرزهای ایران
به گزارش عصرهامون، سالهاست روابط ایران و پاکستان زیر سایه «تروریسم» قرار دارد و همین بد بینی ایران به همسایه شرقی باعث شده است که پس از هر اقدام تروریستی در جنوب شرق ایران مقامات کشورمان از دولت پاکستان به دلیل اینکه خاک این کشور مامن تروریست ها شده است انتقاد کنند.
بر این اساس در چند سال اخیر خاک کشور پاکستان محل طراحی عملیات تروریست ها علیه جمهوری اسلامی ایران بوده است، به همین دلیل بعد از هر حادثه تروریستی و فرار تروریست ها به خاک پاکستان مقامات کشورمان انگشت اتهام این ناامنی ها را به سوی دولت پاکستان نشانه می گرفتند، مقامات پاکستانی هم با ابراز تاسف نسبت به این حوادث به نوعی از آن گذر می کردند.
برخی از صاحبنظران نیز عدم مجوز برای تعقیب تروریست‌های پناه‌ داده ‌شده در خاک پاکستان را ناشی از ضعف دیپلماسی کشور می دانند و می گویند وزارت امور خارجه باید با رایزنی‌های لازم این امکان را فراهم کند تا نیروی انتظامی ایران بتواند با تعقیب تروریست‌ها مانع ناآرامی در شرق کشور شوند.
علی ای حال اجماع کلی در ایران آن است که دولت پاکستان با پناه دادن به تروریست‌ها، تعمدا با آنها همکاری می‌کند که این موضوع تنها از طریق کانال دیپلماسی حل می‌شود.
در کنار ضعف دیپلماسی اما شیطنت های برخی از مقامات پاکستانی نیز در ناآرامی ها شرق کشور بی تاثیر نبوده است به تازگی خبرگزاری آناتولی ترکیه خبر داده است که سهیل آمان فرمانده نیروی هوایی پاکستان در دیداری با همتای سعوی خود به عربستان پیشنهاد داد که به این کشور در عملیات علیه تروریست‌ها کمک کند.
این پیشنهاد دولت پاکستان به سعودی ها می تواند پشت پرده نقشه شوم تروریست ها برای جنوب شرق ایران باشد.
در هر حال برخی از سیاست مداران و نظامیان پاکستانی تحت تأثیر دلارهای عربستان و ترس از قدرت آمریکا دست به اقداماتی می زنند که با امینت و منافع ملی ایران و پاکستان در تعارض است. 
سیاستمداران و نظامیان پاکستانی باید بدانند که بازیچه دلارهای برخی کشورهای عرب و قدرت آمریکایی قرار نگیرند. چرا که بعد از انقضای تاریخ مصرف شان، آنها را به دور خواهند انداخت. کاری که با صدام و سایر مهره های غرب کردند. لذا این باید درس بزرگی باشد برای برخی از مقامات پاکستانی که محیط امنی برای دشمنان ایران مهیا نکنند. 
از سوی دیگر این اقدامات خیانت بزرگی به اسلام است. زیرا که این گروه ها چهره خشن و غیرواقعی از اسلام به جهانیان معرفی می کنند. 
بسیاری از صاحبنظران منطقه ای کلید حل مشکلات امنیتی جنوب شرق ایران را در اجرای توافق نامه امنیتی دو کشور می دانند توافق نامه ای که بسیاری از آن به عنوان ضامن کاهش فعالیت های تروریستی در مرزهای شرقی ایران یاد می کنند اما سالهاست به دلیل بدعهدی پاکستانی ها خاک می خورد.
شاید اجرای شدن همین توافق بود که دولت تدبیر و امید و در راس آن رئیس جمهور را به پاکستان کشاند تا وی از نزدیک با مقامات این کشور در این خصوص رایزنی کند.
در هر حال پاکستانی ها بارها نشان داده اند که در معادلات منطقه ای چندان مورد اعتماد نیستند و به راحتی آب خوردن از تعهدات خود پا پس می کشند.
علی رغم اینکه رفتارهای دوگانه پاکستان در طول این سالها باعث بی اعتمادی زیاد مردم سیستان و بلوچستان به این کشور شده است اما برخی از دولتمردان همچنان بر شیپوری می دمند که صدای آن برای گوش مردم آزار دهنده تر از همیشه شده است!
رفتارهای چندگانه مقامات پاکستان در حالی رو به فزونی است که ایران همواره با رعایت حسن همجواری هیچ گاه مأمنی برای مخالفان کشورهای همجوار و همسایه نبوده است.
 
 انتهای پیام/ 7250 https://www.asrehamoon.ir/vdcbzfbw.rhbagpiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما