تاریخ انتشار :دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۲۲
اثباتی برای اینکه ورزش کردن می تواند خطر ابتلا به بیماری ها را کاهش دهد وجود ندارد، اما شواهد زیادی هستند که نشان دهنده ارتباطی محکم میان ورزش کردن و عدم ابتلا به بیماری هستند، بنابراین بهتر است همین حالا تکانی به خودتان بدهید!
آیا ورزش کردن واقعاً خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد؟
به گزارش سرویس سلامت عصرهامون به نقل از ساعت ۲۴، اگر تا به امروز نمی دانستید که ورزش کردن می تواند برای سلامتی شما مفید باشد، بهتر است به نتایج ۲ پژوهش گسترده ای که در همین هفته انجام شده اند توجه کنید. این پژوهش ها نشان می دهند که یک سوم از افراد بزرگسال «بی تحرک» هستند. تحرک می تواند خطر ابتلا به سرطان های سینه، روده بزرگ و سرطان دهانه رحم را بین ۱۰ تا ۴۰ درصد کاهش دهد. حالا نتایج پژوهشی که بر روی ۱.۴ میلیون نفر بزرگسال بین ۱۹ تا ۹۸ ساله انجام گرفته است، نشان می دهد که ورزش کردن و تحرک داشتن می تواند خطر ابتلا به ۱۰ نوع سرطان دیگر را هم کاهش دهد، از جمله سرطان های مری، معده، مثانه و کلیه. افزون بر این، تحرک داشتن می تواند خطر ابتلا به سرطان را حتی در افرادی که اضافه وزن هم دارند کاهش دهد. این مورد اخیر از این نظر جالب به نظر می رسد که ساز وکاری که تصور می شد می تواند خطر ابتلا به سرطان را در افراد چاق کاهش دهد، از طریق کاهش وزن در آنها بوده است.
به نظر می رسد ورزش کردن جادویش را به طرق مختلفی به نمایش می گذارد. دکتر ماریلی گامون، اپیدمیولوژیستی از دانشگاه چپل هیل در کالیفرنیای شمالی می گوید ورزش کردن می تواند به ترمیم DNA که در اثر ابتلا به سرطان رخ می دهد، کمک رسان باشد. ورزش کردن افزون بر این ها می تواند سطح هورمون ها و التهابات را هم کاهش دهد.
به گزارش ساعت ۲۴، نتایج پژوهش جدید نشان می دهد خطر ابتلا به سرطان مری برای آنهایی که بیشترین ورزش را انجام می دهند، ۴۲ درصد کمتر از همین خطر برای کسانی است که کمترین ورزش را انجام می دهند. برای ۷ مورد از سرطان ها هم کاهش خطر ابتلا به سرطان در صورت داشتن تحرک کافی، یک پنجم و یا بیشتر گزارش شده است.
اما چرا تنها به ورزش کردن اکتفا کنیم؟ نتایج دومین پژوهش که داده هایی از ۱۳۶هزار آمریکایی را جمع آوری کرده است نشان می دهد کسانی که سیگار را ترک کرده اند، هفته ای ۲.۵ ساعت ورزش می کنند، و شاخص توده بدنی شان بین ۱۸.۵ تا ۲۷.۵ است، احتمال ابتلا به سرطان روده در آنها ۳۰ درصد و احتمال ابتلا به سرطان سینه در آنها ۱۲ درصد کمتر است.
به گزارش ساعت ۲۴، آیا مجاب نشده اید که ورزش کنید؟ این پژوهش ها اثبات نمی کنند که ورزش کردن می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد، چرا که تنها تعداد محدودی از افراد در این پژوهش ها شرکت داشته اند. با این حال، این پژوهش ها نشان می دهند که دلایل کافی برای ورزش کردن وجود دارد. این واقعیت که شما می توانید در عین چاق بودن خطر ابتلایتان به سرطان را کاهش دهید، به این معنی است که فارغ از سایز شما، ورزش کردن واقعاً برایتان مفید خواهد بود.

انتهای پیام/7473 https://www.asrehamoon.ir/vdca0ona.49nye15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما