تاریخ انتشار :جمعه ۷ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۲۰
سرپرست دانشگاه زابل عنوان کرد: با توجه به مزایای پرورش شترمرغ در منطقه می توان از طریق آن گام های ارزنده ای جهت دستیابی به اقتصاد مقاومتی برداشت.
پرورش شترمرغ گامی جهت دستیابی به اقتصاد مقاومتی/ عدم توجه کافی نسبت به تبدیل پرورش شترمرغ به یک صنعت
به گزارش عصرهامون موسی بهلولی به خبرنگار اوشیدا گفت: به منظور انجام فرامین مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل دانشگاه زابل تاکنون اقدامات قابل توجهی انجام داده است که یکی از آن ها پرورش شترمرغ می باشد که با توجه به مزایای آن می توان در این راستا به دستاوردهای ارزنده ای دست یافت.

وی با بیان اینکه، دانشگاه زابل با ارایه الگوها و طرح های موفق در جهت بهبود زندگی و معیشت مردم توانسته اقتصاد مقاومتی را از شعار به عمل مبدل کند افزود: با توجه به اینکه پرورش شترمرغ از جنبه های گوناگون صرفه اقتصادی در بردارد اما متاسفانه تاکنون در این خصوص اقدامات گسترده ای جهت تبدیل آن به صنعت پرورش شترمرغ نشده است که در این راستا دانشگاه زابل از این فرصت جهت دستیابی به اقتصاد مقاومتی بهره خواهد برد تا شاهد رونق و شکوفایی در منطقه باشیم.

وی با اشاره به کاربرد پوکه تخم شترمرغ در صنایع دستی و پزشکی اظهار داشت: راندمان و بازدهی شترمرغ به دلیل هزینه خوراک کم و ظرفیت بالای تولید مثل و سرعت رشد نسبت به سایر دام های پرورشی به ویژه گاو از صرفه اقتصادی بسیار مناسبتری برخوردار است.

وی با بیان اینکه، پرورش شترمرغ قابلیت اجرا با اندک سرمایه را داراست و راهگشایی مناسب جهت توسعه اقتصادی مردم منطقه می باشد ادامه داد: شترمرغ هیچ گونه ماده زاید و دورریز نداشته و تمامی اعضای آن قابلیت استفاده در صنایع مختلف دارد به طوری که از بافت زانوی آن در دستگاه های مخابراتی و الکترونیکی به منظور بهبود عملکرد استفاده می شود.

انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcj8yeo.uqeiizsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما