تاریخ انتشار :يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۴۹
یکی از شهروندان زاهدانی با اشاره به نبود دستگاه کارت خوان در برخی از غرفه ها گفت: سردرگمی اغلب شهروندان در بین غرفه ها برای یافتن دستگاه پوز از عمده مشکلاتی است که در دوشنبه بازار با آن مواجه هستیم.
در دوشنبه بازار زاهدان چه خبر است؟/ از پاسکاری شهروندان در نبود دستگاه کارت خوان تا آشفتگی بازار قیمت ها
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از زاهدانه، بازارهای محلی و شب بازارها در زاهدان همچون شهرهای دیگر مشتریان پرو پاقرص خود را دارد بگونه ای که شهروندان عمده نیاز خود برای تهیه مواد خوراکی و پوشاک را با مراجعه به جمعه بازار، دوشنبه بازار و چهارشنبه بازار تامین می کنند.
در این میان شنیده ها حاکی از آن است که هر چه عقربه های ساعت به سمت بالا حرکت کند اجناس هم ارزانتر خرید و فروش می شود.
در گزارش میدانی خبرنگار زاهدانه به دوشنبه بازار که یکی از شناخته شده ترین مراکز خرید در این شهرستان است یکی از شهروندان زاهدانی به خبرنگار ما گفت: اینکه مسئولان مکانی برای تجمع دست فروشان دایر کرده اند تا علاوه بر ساماندهی و منبع کسب درآمد برای افراد راهی برای خرید یکجا و حق انتخاب بیشتر برای شهروندان هم محیا باشد راهکاری خوب و بجا بود اما نبود برخی امکانات نظیر روشنایی کافی، سرویس بهداشتی یا عدم چینش مناسب غرفه ها که منجر به تردد دردسرساز شهروندان شده است از عمده مشکلات این مرکز خرید می باشد که می طلبد مسئولان امر چاره ای اساسی برای آن بیاندیشند.
زینلی در ادامه با اشاره به نبود دستگاه کارت خوان در برخی از غرفه ها اظهار داشت: سردرگمی اغلب شهروندان در بین غرفه ها برای یافتن دستگاه پوز از دیگر مشکلاتی است که همه با آن مواجه هستیم از طرفی نبود پول خرد نیز خود سبب دردسر و معطلی است که برخی شهروندان از این مهم نیز ابراز گلایه و نارضایتی دارند.
ملاشاهی از دیگر شهروندانی است که به خبرنگارما گفت: بسیاری از خانواده ها برای تهیه اقلام مورد نیاز زندگی خود به روز بازارها اقدام کرده زیرا قیمت اجناس در آن ارزانتر از سایر مراکز خرید است بگونه ای که هرچه به ساعت های پایانی روز نزدیکتر شویم قیمت اجناس هم فروکش کرده؛ هرچند که تفاوت قیمت در برخی غرفه ها به وضوح نمایان است اما این مهم به نفع شهروندان می باشد.
در لابه لای ازدحام جمعیت که هر شهروند با کسبه ای در حال چانه زنی بر سر قیمت اجناس است پسرکی 12 ساله بلندگویی در دست گرفته و برای خود مشتری جذب می کند. خستگی از سرو صورتش نمایان است اما از کار کردن دست نمی کشد و در حالی که چشمانش را از فرط خستگی بسته فریاد می زند: سیب زرد سیب قرمز کیلویی 1000 تومن، قندک ایرانشهر 1000 تومن، کیوی و گوجه سبز 1500 تومن بدو بیا که تموم شد؛ پس از چند لحظه مکث دوباره شروع می کند این بار می گوید سیب زمینی پیاز 800 تومن، سیر 15 هزار تومن، زردآلو 8 هزار تومن بدو که حراج شد.
گویا وجود موتورهای برق که در کنار هر غرفه صدایی دلخراش ایجاد کرده مانع شنیدن صدای پسرک به گوش شهروندان شده که این مهم نیز یکی دیگر از مشکلات شهروندان در دوشنبه بازار می باشد زیرا با صدایی بلند باید به گفت و گو بپردازند.
در این بین خاکی بودن محوطه از دیگر معضلاتی است که با اندک وزش بادی باید شاهد گرد و خاکی شدن اجناس و لباس های افراد باشیم. از طرفی وجود زباله های سرگردان که توسط فروشندگان در محوطه پخش شده نیز مشکل دیگری است که در این بین هر چند فروشندگان مقصر شناخته می شوند زیرا بهداشت را رعایت نمی کنند اما عدم حضور کارگران شهرداری برای نظافت و جمع آوری آثار باقیمانده در دوشنبه بازار از دیگر عواملی بود که منجر به گله مندی شهروندان هنگام مراجعه به دوشنبه بازار شده بود.
در پایان لازم به ذکر است که شبیه این بازار، جمعه بازار در خیابان فاضلی و چهارشنبه بازار در بولوار ثارا... زاهدان به شکل هفتگی برپا می شود که البته این بازارها هم از استانداردهای لازم و نظارت دقیق مسئولان و دستگاه های مرتبط بی بهره است و زیرساخت لازم برای برپایی این بازارها به جز محل برپا شدن، وجود ندارد که این موضوع بعد از حدود یک سال از برپایی این بازارها جای سوال و پیگیری دارد.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdccesq4.2bqp18laa2.html
منبع : پایگاه خبری زاهدانه
نام شما
آدرس ايميل شما