تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۲۸
مدیر کل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه قاچاق سوخت فاجعه انسانی برای استان به ارمغان آورده است، گفت: استان هیچ بهره ای از این پولشویی نمی برد و تنها عده ای خاص از آن استفاده می کنند.
قاچاق سوخت فاجعه انسانی برای استان و پولشویی برای عده ای خاص است/ حتی فشار مسئولین هم مانع اجرای حکم در تعزیرات نشد
سید مرتضی مدنی فدکی در بازدید از دفتر پایگاه خبری عصرهامون در گفت و گو با خبرنگار حقوقی و قضایی این رسانه، وظایف تعزیرات حکومتی را رسیدگی به تخلفات در سه حوزه کالا و خدمات، سلامت و قاچاق کالا و ارز عنوان کرد و اظهار داشت: رسانه ها نقش فعالی در آگاهی دادن به مردم در خصوص وظایف ادارات دارند چرا که در صورت آگاهی مردم از وظایف ادارات، می توانند مطالبه گری نمایند.
وی بیشترین پرونده های ورودی به این اداره در استان را قاچاق بالاخص قاچاق سوخت عنوان کرد و افزود: این پرونده ها تمام حوزه های ما را همچون اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تحت شعاع قرار داده که رسانه ها باید هر چه سریعتر به صورت ویژه در این حوزه ورود پیدا کنند.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در سال های اخیر در حوزه قاچاق، ادامه داد: مسئله قاچاق سوخت یک مسئله حساس است لذا ایشان می خواهند حساسیت در این خصوص برای مردم و مسئولین ایجاد شود.
 
قاچاق بالاخص قاچاق سوخت فاجعه انسانی برای استان و پولشویی برای عده ای خاص است 
مدنی فدکی با بیان اینکه با اشاره به بیانات رهبر انقلاب که قاچاق کالا خنجری از پشت به نظام است، اضافه کرد: مسئله قاچاق سوخت نه تنها سبب شده که اقتصاد ما فلج شود بلکه از لحاظ اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی تحت تاثیر قرار داده و به طور کل یک فاجعه انسانی است که در این بین استان از این پولشویی هیچ بهره ای نمی برد و تنها یک عده خاص از آن استفاده می کنند.
 
حتی فشار مسئولین هم مانع اجرای حکم در تعزیرات نشد
وی با بیان اینکه سنگین ترین پرونده ها به تعزیرات 2 پرونده 250 میلیارد ریالی قاچاق سوخت و قاچاق دام بوده ، اظهار داشت: از سوی برخی مسئولین فشارهای زیادی برای این پرونده ها وارد شد با این حال تعزیرات حکومتی برخورد جدی و حکم سنگینی برای این پرونده ها صادر کرد.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان با بیان اینکه تنها یک عده خاص دارند از بازارچه های مرزی استفاده می کنند، گفت: بازارچه های مرزی استان باید فعال شوند تا فرصت مرز برای مرزنشین ها قرار گیرد و تنها این فرصت به کام یک عده خاص نشود.
وی ادامه داد: در صورت باز شدن مرزها تنها باید مرزنشین ها از این بازارچه ها تردد کنند و در صورتی که هر شخصی جز مرز نشین در این حوزه ورود کند به شدت با آن برخورد می کنیم.
مدنی فدکی با بیان اینکه در راستای خواسته مقام معظم رهبری کالاهایی باید از مرز داخل شود که مشابه داخلی نداشته باشد، تصریح کرد: اگر مسئولی در قبال قاچاق وظیفه ای برایش تعریف شده باشد و در این قضیه ورود جدی نکند مدیون است.
بیشترین سوخت های قاچاق از کرمان وارد استان می شود
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان با بیان اینکه یک ناهماهنگی بین دستگاه های اجرایی وجود دارد، افزود: چرا مبادی ورودی و خروجی استان نباید کنترل شود، چرا اداراتی که باید از خروج سوخت جلوگیری کنند اقدامی انجام نمی دهند در سال 94 کاهش پرونده قاچاق سوخت داشتیم اما از نظر صدور احکام 30 درصد افزایش صدور حکم داشتیم و برخورد هایمان نیز سنگین تر شده است.
وی با بیان اینکه سوخت از خارج استان بالاخص کرمان به استان وارد و سپس از مرزها خارج می شود، ادامه داد: وقتی 250 دستگاه کامیون از خارج استان وارد می شود نیروی انتظامی چگونه می تواند کنترل کند.
 
12 هزار پرونده در سال گذشته به تعزیرات وارد شده است
وی افزود: سه هزار و 500 پرونده قاچاق به تعزیرات داشتیم که بالغ بر 70 میلیارد ریال میزان محکومیتشان بوده که اولین ورودی پرونده ها در تعزیرات برای بحث قاچاق و دومین پرونده ها برای پرونده های صنفی چون گران فروشی و تعرفه های مازاد بوده است.
مدنی فدکی با بیان اینکه سال گذشته 12 هزار پرونده به شعب تعزیرات حکومتی داشتیم که قریب اکثریت این پرونده ها زیر یک ماه بررسی و مختومه شده است.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان با بیان اینکه تا کنون موردی از گرانفروشی در خصوص ماه مبارک رمضان اعلام نشده است، گفت: طرح ضیافت در ماه مبارک رمضان مانند سنوات گذشته با توجه به صیانت از حقوق مصرف کنندگان و ایجاد آرامش به صورت ویژه در بازار با آغاز رمضان اجرا و تا پایان آن با جدیت ادامه دارد.
تشدید بازرسی‌های طرح ضیافت در سیستان و بلوچستان
مدنی فدکی اظهار داشت: سایر دستگاه های نظارتی از جمله صنعت، معدن و تجارت، اصناف، مراکز بهداشتی، دانشگاه علوم پزشکی و دامپزشکی استان در اجرای این طرح این اداره کل را در نظارت بیشتر بر واحدهای عرضه همراهی خواهند کرد. 
وی نظارت بر مراکز بهداشتی را نیز از اولویت های این طرح دانست و گفت: کالایی که به دست مصرف کننده می رسد باید نکات بهداشتی در آن رعایت شده باشد در غیراین صورت با برخورد تعزیرات حکومتی روبرو خواهد شد.
مدیر کل تعزیرات خاطر نشان کرد: طرح ضیافت در سراسر سیستان و بلوچستان اجرایی و شهروندان گزارشات تخلفاتی را می توانند علاوه بر مراجعه حضوری به ادارات تعزیرات حکومتی از طریق سامانه دریافت گزارشات این اداره کل به شماره پیامک (5000515010) ارسال تا در اسرع وقت مورد بررسی قرار گیرد.
سلامت 143 تن میوه قاچاق از نظر جهاد کشاورزی تایید نشد 
وی در ادامه در خصوص معدوم 143 تن میوه قاچاق گفت: جهاد کشاورزی از لحاظ بهداشتی میوه ها را تایید نکرد لذا معدوم شد که در صورت تاییدسلامت توسط جهاد کشاورزی برنامه دیگری برای میوه ها داشتیم.
مدنی فدکی در پایان ضمن خدا قوت به دست اندرکاران پایگاه خبری عصرهامون گفت: رسانه عصرهامون اولین پایگاه خبری فعال در حوزه استان است که توانسته پل ارتباطی بین مردم و مسئولین برقرار نماید.
انتهای پیام/9031
https://www.asrehamoon.ir/vdcj8teo.uqei8zsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما