ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> توصیه های تغذیه ای در ماه مبارک رمضان وعده سحری نباید حذف شود | عصر هامون
تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۲۱
کارشناس تغذیه گفت: وعده سحری را به هیچ وجه فراموش نکنید، زیرا سحری در ماه رمضان همانند صبحانه در روزهای عادی، مهمترین وعده ی غذایی است.
توصیه های تغذیه ای در ماه مبارک رمضان/ وعده سحری نباید حذف شود
به گزارش سرویس عصرهامون، ام کلثوم سندگل کارشناس تغذیه در گفت و گو با خبرنیمروز،بیان کرد: روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان علاوه بر آثار روحی و معنوی، اثرات جسمانی بسیار ارزشمندی دارد. اما بدون شک زمانی می توان از تاثیرات مثبت روزه بهره مند شد که تغذیه در هنگام افطار و سحر منطبق با یک رژیم متعادل و متنوع باشد.
وی افزود: روزه به درمان برخی از بیماری سم زدایی بدن و استراحت دستگاه گوارش کمک می کند و به منظور کاهش وزن کاهش چربی خون و کنترل قند خون به افراد جامعه توصیه می شود.
کارشناس تغذیه خاطر نشان کرد: وعده سحری را به هیچ وجه فراموش نکنید، زیرا سحری در ماه رمضان همانند صبحانه درروزهای عادی، مهمترین وعده ی غذایی است این وعده ی غذایی، مواد مغذی لازم وانرژی مورد نیاز برای تمرکز و فعالیت روزمره را تامین می کند و سوخت و ساز پایه ی بدن را بالا نگه می دارد.

سندگل عنوان کرد: اشخاصی که بدون سحری اقدام به روزه گرفتن می کنند در طول روز دچار افت قند خون، کاهش تمرکز و توان کاری می شوند این عوارض هیچ ارتباطی به روزه گرفتن ندارد و نتیجه تغذیه ی نامناسب است.
ام کلثوم سندگل تصریح کرد: بهتر است روزه را با شیر یا آب ولرم، خرما و چای کم رنگ باز کرده و به تدریج از مواد غذایی سبک مانند نان و پنیر، گردو و سوپ که فشار چندانی به معده وارد نمی کنند استفاده کنیم. همچنین بهتر است بین افطار و صرف شام یک فاصله ی زمانی کم در نظر گرفته شود تا بدن بتواند خود را آماده ی قبول غذاهای پرحجم تر کند.
انتهای پیام/9031
https://www.asrehamoon.ir/vdcjvxeo.uqei8zsffu.html
منبع : خبرنیمروز
نام شما
آدرس ايميل شما