تاریخ انتشار :شنبه ۵ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۲۹
گزارش عصرهامون از هشداری که باید جدی گرفته شود؛

آژیر بحران آب در جنوب شرق به صدا در آمد/ آبرسانی 1389 روستا با تانکر

خشکسالی‌های اخیر سیستان وبلوچستان بخش وسیعی از روستاهای جنوب شرق را با بحران جدی آب مواجه کرده به طوری اکنون 1389 روستای این استان با تانکر آبرسانی می شوند.
آژیر بحران آب در جنوب شرق به صدا در آمد/ آبرسانی 1389 روستا با تانکر
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصرهامون، در حالی این روز ها بحران آب و خشکسالی در سیستان و بلوچستان به سریالی تکراری تبدیل شده است که این بحران سبب شد تا نه تنها جلسه ستاد بحران در استانداری تشکیل شود بلکه تانکرهای آبرسان ادارات استان نیز به صف شوند.
 
آبرسانی 1389 روستا با تانکر
هر چند تدابیر مسئولین جهت بحران آب تنها نقش مسکن را بازی می کند و تا کنون اقدامی عملی جهت رفع این معضل اندیشیده نشده است با این حال در جلسه ای که در روز های اخیر در ستاد بحران استانداری با حضور شورای تامین استان برگزار شد 1389 روستای استان با 133 تانکر آبرسانی می شوند که به گفته نارویی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان در حال حاضر 20 دستگاه تانکر آبرسان دیگر کمبود داریم.
نارویی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی عصرهامون با بیان اینکه جلسه ستاد بحران روی محوریت آب روستایی در استان برگزار شد، تصریح کرد: در این جلسه که پیرو جلسه قبلی که استاندار سیستان و بلوچستان کلیه دستگاه های اجرایی را مکلف کرده بود تا امکاناتشان را بسیج و در خدمت آب و فاضلاب روستایی باشند برگزار شد 23 خودرو تانکر آبرسان  سیار توسط ادارت استان در قالب خودرو و یا اجاره تامین شد.
کمبود 20 دستگاه خودرو آبرسان در استان 
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی و ارتش بیشترین همکاری را با این شرکت جهت رفع این بحران انجام دادند، افزود: در حال حاضر 1027 روستا توسط 110 تانکر آبرسان سیار دولتی و خصوصی آبرسانی می شوند که با توجه به مشکل بحران آب در استان، 362 روستا دیگر نیز دچار مشکل شده اند که اکنون برای رفع این معضل 43 دستگاه تانکر نیازمند بودیم که 23 دستگاه در جلسه ستاد بحران تامین شد.
نارویی ادامه داد: در این جلسه معاون عمرنی استانداری قرار شد با رایزنی مابقی تانکر های آبرسان را از سایر استان های همجوار تامین نمایند تا این مشکل مرتفع شود.
 
کلیه امکانات ادارات استان فعال است
غلامرضا اربابی مدیر ستاد بحران استانداری نیز در ادامه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی عصرهامون گفت: جهت رفع این معضل تمام امکانات ادارت استان فعال شده است.
وی ادامه داد: با توجه به اعلام بارندگی و طوفان های مانسونی در روزهای آینده در منطقه جنوب استان ستاد بحران استان در حالت آماده باش قرار گرفته است.

خشک شدن تالاب هامون یعنی نابودی سیستان و بلوچستان 
حمیدرضا پشنگ نماینده سابق مردم خاش چندی پیش در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی میزان گفته بود که: خشک شدن دریاچه هامون یعنی نابودی سیستان‌وبلوچستان چرا که تا کنون هزاران کشاورز و صیاد بیکار شده اند، البته بخشی عمده خشکی تالاب هامون، کشور افغانستان است که حق آبه ایران را در فصل زمستان می دهد که دردی از صنعت کشاورزی سیستان و بلوچستان را درمان نخواهد کرد و شهروندان این منطقه به سمت بازارچه های مرزی و شغل های کاذب روی آورده اند.
انتهای پیام/9031
https://www.asrehamoon.ir/vdce7o8v.jh8nxi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما