تاریخ انتشار :سه شنبه ۸ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۰۲
رئیس دادگاه عمومی شهرستان سیب و سوران : قوه قضاییه و مردم حقوق و تکالیفی برگردن یکدیگر دارند، از جمله حقوق مردم بر گردن قوه قضاییه، حق برخورداری از عدالت، برخورد با مجرمان وتسریع در رسیدگی به پرونده هایی است که در دستگاه قضایی مطرح می شود.
به گزارش عصر هامون به نقل از  پایگاه خبری تحلیلی سیب و سوران، یونس ناصری رئیس دادگاه عمومی شهرستان سیب و سوران به مناسبت هفته قوه قضاییه در خطبه های نماز جمعه اهل سنت شهر سوران گفت: قوه قضاییه و مردم حقوق و تکالیفی برگردن یکدیگر دارند، از جمله حقوق مردم بر گردن قوه قضاییه، حق برخورداری از عدالت، برخورد با مجرمان وتسریع در رسیدگی به پرونده هایی است که در دستگاه قضایی مطرح می شود.
وی گفت: همانگونه که مردم برگردن قوه قضاییه حق دارند، قوه قضائیه نیز به گردن مردم حق دارد، ازحقوق قوه قضاییه بر مردم این است که قانون را محترم شمارند و در حل و فصل تمامی اختلافات قانون را در نظر گیرند و با قوه قضائیه درتمامی امورات همکاری کنند و اگر شخصی مرتکب عمل خلافی می شود و به مردم و جامعه خیانت می کند و دیگران با اینکه آگاهی کامل در خصوص ارتکاب جرم این شخص دارند و این موضوع را به دادگاه و مراجع قضایی اطلاع نمی دهد بلکه ظلم بزرگی به جامعه خود وآن شخص کرده اند، این شخص خاطی عمل خود را بصورت مکرر تکرار می نماید، اینجاست که فرد آگاه خود را در خیانت مجرم شریک می کند.
ناصری ادامه داد: مردم و قوه قضاییه باید دست در دست یکدیگر دهند تا بتوان امنیتی پایدار را در شهر به وجود آورد.
وی افزود: پرونده های مطرح شده در دادگاه ابتدا به شوراهای حل اختلاف و به دست افرادی که مورد اعتماد مردم و دستگاه قضا و از جنس خود مردم شهر هستند سپرده می شوند تابررسی و حل و فصل شوند.
وی با اشاره به اینکه سوء تفاهمی برای مردم پیش آمده که چرا بعضی از متهمان را دادگاه آزاد می نماید گفت: پیامبر اسلام(ص)می فرماید : خدا با قاضی است تا زمانی که ستم نکرده است، زمانی که ستم روا داشت شیطان رفیق اوست.
همچنین با اشاره به این سخن حضرت علی (ع) که می فرماید: ستم یعنی قضاوت بر پایه ظن و گمان، گفت: قاضی نمی تواند بر پایه ظن و گمان و تا زمانی که به یقین نرسیده است حکم صادر کند تنها زمانی که به یقین برسد به شدت با مخلین آسایش و امنیت مردم برخورد خواهدکرد و تا پای جان در این راه می ایستد.
ناصری خاطرنشان کرد: قانون و دادگاه در خدمت تمام مردم است و مردم می توانند با مراجعه به دادگاه و به صورت قانونی مشکلات و درگیری های خود را حل و به این وسیله نا امنی ها و اختلافات را ازبین ببرند.
قاضی شهرستان سیب وسوران بابیان اینکه از جمله موارد اختلافات خانوادگی رایج منطقه که به قانون مراجعه نمی شود طلاق زبانی است گفت: این امر تجاوز به حقوق مادی و معنوی زن است و  به دلیل تجاوز به حقوق زن جرم تلقی شده و درقانون برای پایمال کردن حقوق زنان حبس تعریف شده است.
قاضی ناصری با گلایه ای که ازبعضی مردم داشت گفت : رسم نامبارک و نامیمونی رواج پیدا کرده، به این صورت که وقتی اختلافی پیش می آید یا فردی از بلندی می افتد و یا در بازی و ورزش آسیب می بیند، پرونده تصادف تشکیل داده تا از خدمات بیمارستان و درمان به صورت رایگان استفاده نماید، این عمل در شان انسان و مسلمان نیست و حرام است.
انتهای پیام/9507 https://www.asrehamoon.ir/vdcjtheo.uqeiizsffu.html
منبع : www.sibosooran.ir
نام شما
آدرس ايميل شما