تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۳ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۰۱
بانوی کارآفرین سیستان و بلوچستانی با راه اندازی کارگاه پرورش بلدرچین خانگی قدمی عملی در اجرای اقتصاد مقاومتی و تولید داخلی برداشته است.
بانوی بلوچ فرامین رهبر انقلاب را عملی کرد/ جهت گسترش کارگاه نیاز به حمایت نهادهای دولتی دارم
به گزارش عصرهامون به نقل از  دلگان پرس، اقتصاد مقاومتی از جمله مباحث‌ مورد تأکید ویژه رهبر معظم انقلاب درچند سال اخیر بوده است. این طرح راهگشا به دنبال توانمندسازی و استفاده از ظرفیت‌های عظیم موجود در داخل کشورمان است. همانطور که رهبر انقلاب با انتخاب موضوع عنوان سال به نام " اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" این را بصورت جدی تاکید کردند پس موضوع اقتصاد مقاومتی نباید به یک شعار در جامعه تبدیل شود بلکه باید مردم و مسئولان در کنار هم و سعی در عمل کردن به آن باشند تا این طرح در زندگی مردم و جامعه نهادینه شود.
در شهرستان دلگان از این طرح ها در قالب اقتصاد مقاومتی از طرف مردم اجراء شده است، بعضی از این طرح ها با حمایت مستقیم و غیر مستقیم نهادهایی نظیر بسیج همراه بوده است و بعضی از طرح ها از طرف خود مردم و با مشاوره از بسیج بوده است. به همین منظور خبرنگار ما سراغ یکی از این طرح ها در روستای چاه کیچی دلگان رفته است و گفتگویی را انجام داده است.
بانوی دلگانی فرامین رهبر انقلاب را عملی کرد
ملوکان بامری یکی از زنان خانه دار بلوچ ساکن روستای روستای چاهکیچی دلگان با راه اندازی کارگاه پرورش بلدرچین خانگی کمک زیادی به رونق اقتصاد در خانواده کرده است، وی با بیان اینکه فرامین مقام معظم رهبری را سرلوحه کار خود قرار داده است اظهار کرد: با شنیدن موضوع موضوع اقتصاد مقاومتی، بحث تولید ذهنم را درگیر کرده بود.
وی با تاکید بر اینکه بعد از انتخاب عنوان سال از طرف مقام معظم رهبری به " سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل" تصمیم به تولید محصولات داخلی گرفتم افزود: از ابتدای امسال با هزینه ابتدایی 10 میلیون ریال تعدادی جوجه بلدرچین جهت پرورش و فروش در خانه خریداری کرده ام.

نیاز به حمایت نهادهای دولتی دارم
بامری با اشاره به اینکه بدون حمایت از نهادهای دولتی تصمیم به این کار گرفته است تصریح کرد: هر کاری در بحث تولید قطعا نیاز به حمایت مسئولان و دولت می باشد، که با هزینه های شخصی گسترش این کارگاه ها امکان پذیر نمی باشد.
این کارآفرین با عنوان اینکه راه اندازی پرورش بلدرچین خانگی کمک زیادی به اقتصاد خانواده و تولید در روستا کرده است اضافه کرد: درصدد هستم با استفاده از تسهیلات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی این کارگاه را گسترش دهم و تولیدات این کارگاه را به روستاها و شهرهای مجاور صادر کنم.
ملوکان بامری با بیان اینکه با پرورش بلدرچین در خانه علاوه بر اینکه برای خودم اشتغال آفرینی کرده ام خاطر نشان کرد: سعی دارم با گسترش آن برای چند زن سرپرست خانوار و یت بد سرپرست اشتغال آفرینی داشته باشم.

سخن آخر:
از آنجا که در جامعه زنان نیازمند برای کسب درآمد و حرکت دادن چرخهای زندگی به کار و درآمد نیاز دارند شاید توسعه مشاغل خرد و خانگی بستر بسیار مناسبی برای اشتغالزایی این قشر از زنان در محیطی آرام در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی و تعبیر فرامین مقام معظم رهبری باشد.  
علاوه بر آن مشاغل خانگی دارای مزیت‌های زیادی به منظور ارتقای درآمد خانوار است تا زنان در محیطی آرام و صمیمی از فرصت‌های موجود بیشترین بهره را ببرند و بهترین فرصت در راستای رسیدن به اهداف سیاست‌های اقتصاد مقاومتی فراهم شود.
مسئولین دولتی باید مدنظر داشته باشند ایجاد چتر حمایتی و توانمندسازی زنان نیازمند و نیز فقرزدایی از اقشار متوسط و کم درآمد دهکهای پایین درآمدی از طریق سازماندهی و تسهیل دسترسی مطلوب آنها به منابع و امکانات و حضور مقتدرانه در سرمایه‌گذاری و عرصه های تحقق اقتصاد ملی لازم و ضروری به نظر می رسد.

 
انتهای پیام/9507 https://www.asrehamoon.ir/vdcgnq97.ak93u4prra.html
منبع : دلگان پرس
نام شما
آدرس ايميل شما