تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۳ تير ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۲۰
با توجه به شرایط اقلیمی مناسب، ایران از گذشته های دور یکی از مهمترین مناطق تولید انگور برای مصارف تازه خوری و تولید کشمش بوده است.
کشت و پرورش انگور اقدامی عملی در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی/برداشت بیش از ۲هزار تن انگور از سطح باغات میرجاوه
به گزارش عصرهامون به نقل از پایگاه خبری لادیز؛ کشت و پرورش انگور در ایران از سابقه دیرینه ای برخوردار است با توجه به شرایط اقلیمی مناسب، ایران از گذشته های دور یکی از مهمترین مناطق تولید انگور برای مصارف تازه خوری و تولید کشمش بوده است. امروز نیز انگور یکی از مهمترین محصولات باغی در ایران به شمار می رود. انگور علاوه بر امکان اشتغال زایی یکی از محصولات ارزآور در کشور بوده و می تواند در توسعه صادرات غیرنفتی در بخش کشاورزی سهم بسزایی داشته باشد.

رییس اداره جهاد کشاورزی شهرستان میرجاوه در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کر: محصول انگور بعد از خرما و زرد آلو مهمترین محصول باغی شهرستان میرجاوه محسوب می شود در حال حاضر بیش از 220هکتار از اراضی این شهرستان به محصول انگور اختصاص یافته است.

وی افزود: انواع مختلفی انگور در شهرستان میرجاوه کشت می شود که از مهمترین آنها می توان به 6 گونه اصلی در این شهرستان اشاره کرد که عبارتند از: عسکری، قندهاری، فخری، یاقوتی، شیرازی و شصت عروسان.

وی خاطر نشان کرد:  میزان برداشت محصول انگور در شهرستان میرجاوه بالغ بر 2 هزار تن می باشد که بیشتر این مقدار به دلیل نزدیکی شهرستان میرجاوه به مرکز استان ارسال می شود و همچنین بخشی از تولیدات شهرستان به دلیل هم مرز بودن با کشور پاکستان به این کشور صادر می شود.

محسن کهرازهی با اشاره به موارد مصرف محصول انگور تاکید کرد: این محصول اکثرا برای مصارف به صورت تازه خوری ارائه می شود در سایر موارد مصرف به صورت کشمش، سرکه، آبغوره و آبمیوه روانه بازار های مصرف می شود.

 

 

 

انتهای پیام /4947

https://www.asrehamoon.ir/vdcamena.49nio15kk4.html
منبع : لادیز
نام شما
آدرس ايميل شما