تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۹ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۱۴
کاهش نزولات جوی و افت آب های زیرزمینی موجب به صدا در آمدن زنگ خطر نابودی نخلستان‌های بخش آشار شهرستان مهرستان شده است.
زنگ خطر کم آبی و خشکسالی در نخلستانهای آشار به صدا در آمد
به گزارش عصر هامون به نقل از با مهرستان کاهش نزولات جوی و افت آب های زیرزمینی در بخش آشار شهرستان مهرستان زنگ خطری برای اراضی و باغات کشاورزان و تولیدکنندگان  این منطقه است.
کشاورزی بدون آب محکوم به نابودی است

بخشدار آشار در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به بحران کم آبی در این منطقه اظهار داشت: بحران آب در منطقه جدی است و بعضی از روستاهای منطقه برای تامین آب شرب با مشکل اساسی روبرو شده اند.
پیرمحمد نارویی با بیان اینکه کشاورزی بدون آب محکوم به نابودی است، تصریح کرد: زندگی بیشتر مردم این منطقه به کشاورزی وابسته است که بر اثر پدیده خشکسالی و بحران کم آبی سرمایه و منبع درآمد قشر عمده ساکنان روستاهای این بخش به خطر افتاده است.
وی با اشاره به خشک شدن نخلستان ها در بخش آشار خاطرنشان کرد: بسیاری از نخلستان‌های این منطقه به دلیل کم آبی در معرض خشک شدن و نابودی قرار گرفته اند.
وی با بیان اینکه محصول خرمای این منطقه از مرغوبترین نوع خرما است، اذعان کرد:  بدلیل کم آبی بسیاری از نخلستانها این منطقه امسال با کاهش تولید خرما روبرو شده اند که مهمترین پیامد آن فراهم شدن مشکلات اقتصادی برای اقشار کشاورز می باشد.
آبرسانی از سد آشار راهکار حل بحران آب در بخش آشار

بخشدار آشار به آبرسانی سیار به سه روستای این بخش اشاره و خاطرنشان کرد: سه روستای این بخش با کمبود تامین آب شرب بهداشتی مواجه شده اند بطوریکه آب شرب این روستاها از طریق تانکر و به کمک امور عشایری شهرستان تامین می شود.
نارویی با بیان اینکه بحران بی آبی به یکی از معظلات جدی منطقه تبدیل شده، خاطرنشان کرد: با توجه به ادامه روند خشکسالی و کمبود بارندگی در منطقه ۵  روستای دیگر در منطقه دچار بحران بی آبی شده اند.
وی به آبرسانی به روستاهای مواجه با بحران آب اشاره و افزود: با رایزنی های انجام گرفته با ادارت ذیربط آبرسانی سیار به ۵ روستای مواجه با بحران به زودی انجام می گیرد.
وی به خط انتقال آب به روستاهای ملک آباد و سوخته گز اشاره و خاطرنشان کرد: پروژه انتقال آب به این روستاها در مراحل انتهایی به سر می برد و امیدواریم با پیگیری های انجام شده در سال ۹۶ این خط انتقال مورد بهره برداری قرار گیرد.
نارویی تصریح کرد: باید تدابیری اندیشیده شود تا از محل سد آشار که یک فرصت برای گذر از بحران است خط انتقال آبرسانی از این سد به روستاها به مرحله اجرا برسد.
۲۰۰ خانوار عشایر آشار با تانکر آبرسانی می شوند

مدیر امور عشایری مهرستان در ارتباط با آبرسانی سیار به روستاهای بخش آشار گفت: به ۲۰۰  خانوار عشایر این بخش  با تانکر آبرسانی می شود.
محمد صدیق مزارزهی افزود: آبرسانی سیار به روستاهای ملک آباد، سوخته گز و بگین بخش آشار توسط یک تانکر ۱۲ هزار لیتری صورت می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: به طور میانگین روزانه ۲۰۰ لیتر آب آشامیدنی بین هر خانوار عشایری توزیع می شود.
مدیر امور عشایری مهرستان با بیان اینکه جامعه عشایری منطقه قشری مولد و خودکفا می باشند، تصریح کرد: تامین آب آشامیدنی این قشر مولد و زحمتکش  در اولویت برنامه های امور عشایر قرار دارد.
انتهای پیام/7261

  https://www.asrehamoon.ir/vdcammna.49ni015kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما