تاریخ انتشار :جمعه ۱ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۰۴
کفش تاناکورا جان شهروند زاهدانی را گرفت، حضور 60 گروه جهادی شیعه وسنی در مناطق محروم جنوب شرق و سوسک و زنبور ادویه جدید نانوایی ها را در عصرهامون بخوانید.
کفش تاناکورا جان شهروند زاهدانی را گرفت/ حضور 60 گروه جهادی شیعه وسنی در مناطق محروم جنوب شرق/سوسک و زنبور ادویه جدید نانوایی ها
به گزارش خبرنگار عصرهامون، پایگاه خبری عصرهامون گزیده مهمترین اخبار رسانه های سیستان و بلوچستان  را در قالب بسته خبری به مخاطبان عرضه می کند.
 
کاهش 11 درصدی سرقت منازل در سیستان و بلوچستان
فارس نوشت: معاون رئیس کل دادگستری در امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم سیستان و بلوچستان گفت: سرقت از منازل در سطح استان در سه ماه نخست امسال با کاهش 11 درصدی روبه‌رو بوده است.
محمد علی حمیدیان با تشریح آمار مرتبط با سرقت در استان اظهار داشت: سرقت از منازل در سطح استان در سه ماه نخست امسال با کاهش 11 درصدی روبه‌رو بوده و تخریب قفل، پشت‌بام روی و سرقت از طریق پنجره از شایع‌ترین شگردهای سرقت منزل در سیستان و بلوچستان است.
معاون رئیس کل دادگستری در امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم ادامه داد: بیش از 70درصد از سرقت منازل در بازده زمانی 12 شب تا 5 صبح رخ می‌دهد و ارتقای آگاهی‌های عمومی شهروندان با هدف پیشگیری از سرقت در دستور کار قرار دارد.
وی با تاکید بر ضرورت مبارزه با بازارهای عرضه اموال مسروقه در استان، افزود: با همکاری پلیس آگاهی و پلیس نظارت بر اماکن عمومی طرح نظارت مستمر مشاغل حساس و آسیب‌پذیر در دستور کار قرار گرفته و اصنافی همچون امانت فروشی‌ها و فروشندگان ضایعات را در این حوزه فرا می‌گیرند.
 
کفش دست دوم و قاچاق سبب مرگ یک شهروند زاهدانی شد
ایرنا نوشت: دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان گفت: استفاده از کفش دست دوم یا استوک سبب مرگ یک شهروند زاهدانی در سال گذشته شده که این موضوع تاکنون از سوی خانواده متوفی مخفی مانده بود.
محمد شریف خالقی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این شهروند زاهدانی سال 93 یک جفت کفش معمولی دست دوم از بازار رسولی زاهدان خریداری کرده که بعد از چند روز متوجه می شود شست پای او دچار زخم و عفونت شده است.
وی گفت: این فرد به پزشک در زاهدان مراجعه می کند که نتیجه خوبی نمی گیرد بنابر این اعضای خانواده او این فرد را برای ادامه معالجه به مشهد می برند.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان افزود: بعد از تشخیص پزشک معالج پای این فرد قطع می شود اما عفونت به دست این فرد نیز سرایت که متاسفانه وی بر اثر عفونت زیاد در سال گذشته فوت کرده است.
۱۲۶ واحد تولیدی تعطیل در سیستان و بلوچستان احیا شده است
تسنیم نوشت:مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان گفت: طی یکسال گذشته ۱۲۶ واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل در سیستان و بلوچستان احیا شده است.
مریم پویا اظهار داشت: مسئله تحکیم بنیان خانواده و اقتصاد معیشتی دو اولویت مهم دفتر امور بانوان و خانواده استانداری است و در این راستا از گروه‌های مردم نهاد و محققان دعوت به عمل می‌آید تا در این زمینه  ورود پیدا کنند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گفت: در مقوله اقتصاد معیشتی باید شرایطی فراهم شود که نیازهای ضروری زندگی افراد تامین ‌شود. و افراد بتوانند بخش از کالاهای مصرفی خود را تولید کنند.
وی با اشاره به شعار سال که اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل می‌باشد، تصریح کرد: برای تحقق اقتصاد مقاومتی لازم است که همه گروه‌ها بویژه خود مردم نقش‌آفرینی کنند. و بسترها را برای توسعه و تعالی منطقه فراهم کنند.
 
سازندگی با چاشنی وحدت/ حضور 60 گروه جهادی شیعه وسنی در مناطق محروم جنوب شرق
زاهدانه نوشت: مسئول بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان وبلوچستان گفت: بیش از 60 گروه جهادی شیعه وسنی در کنار هم در سراسر استان برای سازندگی و رفع محرومیت زدایی فعالیت می کنند.
در این راستا مسئول بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار زاهدانه از اعزام بیش از 60 گروه جهادی در تابستان امسال خبر داد و گفت: گروه های جهادی شیعه  و سنی امسال در نقاط مختلف استان اقدام به فعالیت برای رفع محرومیت زدایی می کنند.
سرهنگ علی اکبر جعفری با اشاره به اینکه این گروه های متشکل از زنان و مردان جهادی است، افزود: اردوهای جهادی فرصتی طلایی برای تزکیه نفس و کسب آرامش است که در آن افراد به سازندگی و رفع محرومیت از چهره استان تلاش می کنند.
 
 
 از سرمایه گذاری برای ترانزیت تا در دست گرفتن انحصاری کالا در چابهار/ افغانها خواهان مالکیت زمین در چابهار هستند
چهاربهاران نوشت: افغانها هم به تبع وضعیت منطقه آزاد به واردات و ترانزیت کالا در چابهار روی آورده اند.
در سوم خرداد امسال بود که توافق‌نامه سه‌جانبه ای در تهران با حضور روسای جمهور افغانستان – ایران و نخست‌وزیر هند، به امضا رسید؛ و دکتر روحانی در این نشست این روز را روز چابهار نامید.
ساختار سیاسی کشور ایران و افغانستان که هر دو جمهوری اسلامی است و می توانند برای همدیگر هم افزایی داشته و برای نفع رسانی به یکدیگر تلاش کنند و در آن نشست رئیس جمهور افغانستان چابهار را  آغازگر همکاری‌های گسترده  بین سه کشور دانست و این بندر استراتژیک را فرصتی بسیار استثنایی برای همکاری مشترک بین سه کشور دانست.
بر‌اساس این توافق‌‌نامه، هند می‌تواند از طریق این بندر به بازار بکر افغانستان دسترسی پیدا کند. علاوه بر این به دلیل مشکلات سیاسی بین هند وپاکستان و تجربه تلخ کراچی برای افغانستان چابهار یکی از ایمن ترین و بهترین راه برای عبور کالاهای هند به افغانستان است.
چابهار یک فرصت مهم ترانزیتی برای سه کشور وکشورهای آسیای مرکزی محسوب می شود، هند تصمیم دارد با استفاده از این بندر، به کشورهای آسیای میانه کالا بفرستد افغانستان هم تلاش می کند کالاهای مورد نیاز خود بخصوص کالاهای هندی را از طریق دریافت کند وهندوستان هم با استفاده از مسیر افغانستان، برای ترانزیت کالا به کشورهای دیگر، سود اقتصادی ببرد.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.
اراضی میلیاردی ایرانشهر رفع تصرف شد/ حفر چاه آب غیر قانونی در املاک تصرف شده
پهره نوشت: اراضی ملی ایرانشهر با وسعت 56 هکتار و به ارزش 66 میلیارد ریال رفع تصرف شد.
 فرمانده انتظامی ایرانشهر با اعلام این خبر گفت: دو قطعه زمین از اراضی ملی با ارائه دستور مقام قضائی توسط اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و نیز حضور ماموران انتظامی در ایرانشهر رفع تصرف شد.
سرهنگ دوستعلی جلیلیان وسعت این اراضی را 56 هکتار و به ارزش 66 میلیارد ریال عنوان کرد و بیان داشت: متصرفان غیرقانونی اقدام به حفر تعداد دوحلقه چاه آب در این املاک کرده بودند که همزمان با حضور مأموران و رفع تصرف از آنها هر دو حلقه چاه نیز پلمب شد.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.
 
سوسک و زنبور ادویه جدید نانوایی ها
ندای هیرمند نوشت: پدیده جدیدی که امروزه با توجه به گسترش نانوایی ها در سطح شهرستان ها با آن رو به رو می شویم استفاده از کارگرانی با ظاهر غیر بهداشتی و یا استفاده از وسایل دسته چندم در پخت نان های شهر است.
پدیده جدیدی که امروزه با توجه به گسترش نانوایی ها در سطح شهرستان ها با آن رو به رو می شویم استفاده از کارگرانی با ظاهر غیر بهداشتی و یا استفاده از وسایل دسته چندم در پخت نان های شهر است.
در این نوع معضل نه تنها سطح کیفیت نان پایین می آید بلکه باعث کم شدن دقت در پخت نان شده و در نهایت می تواند افرادی را راهی بیمارستان کند و یا حتی به بیماری هایی نا علاج که از غیر بهداشتی بودن پخت نان مبتلا می شوند دچار کند.
چندی قبل بود که در شهرستان هیرمند به دلیل رعایت نکردن بهداشت و همچنین کشف سوسک در یکی از نان های نانوایی باعث پلمپ شدن آن شد، در این بین برخی از مدیران نانوایی ها  از اعتماد مشتری نهایت سوءاستفاده را انجام می دهند و از کیفیت نان خود زده و حتی در برخی از موارد به قیمت آن نیز می افزایند.
برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.
 
نجاری که قدم در عرصه اقتصاد مقاومتی برداشت/ اشتغالزایی برای ۳ نفر در دلگان ​
دلگان پرس نوشت:
 یکی ازشهروندان دلگانی با دریافت تسهیلات اشتغالزایی از بسیج در راستای تولید، اقتصاد مقاومتی و اشتغالزایی گام اساسی برداشته است.
اقتصاد مقاومتی یعنی آن اقتصادی که در شرایط فشار، در شرایط تحریم و در شرایط دشمنی ها و خصومت های شدید می تواند تعیین کننده رشد و شکوفایی کشور و منطقه ای باشد که در آن زندگی می کنیم.
هرچند کم نیستند افراد کارآفرینی که با پشتکار و خلاقیت بدون در نظر گرفتن سختی‌های کار این مسیر را طی نموده و در کوتاه‌مدت به موفقیت رسیده‌ و توانسته اند اقتصاد مقاومتی را تعبیر کنند.
علی سبزیان یکی ازشهروندان دلگانی که در راستای تولید و اقتصاد مقاومتی گام اساسی برداشته است و برای اولین بار به تولید قاب و محصولات نجاری در این شهرستان پرداخته و برای تعدادی از جوانان دلگانی اشتغالزایی کرده است. انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcfctdc.w6dv1agiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما