تاریخ انتشار :چهارشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۵۹
ساده زیستان سیستانی و بلوچ هیچ گاه فکر نمی کردند روزی بیمارستان های صحرایی با بهترین تجهیزات و در بخش های مختلف در محل زندگیشان برپا شود تا دیگر مجبور به طی کیلومترها راه و ساعت ها انتظار برای درمان نشوند و به صورت کاملا رایگان تحت درمان قرار گیرند.
روشنایی سهم چشمان فاطمه از ایثار پزشکان بسیجی/ مادر فاطمه: این اقدام تا ابد در خاطر ما می ماند
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از  به نقل از پاپایا، مردم ولایت مدار شیعه و سنی سیستان و بلوچستان سالهاست با مشکلات معیشتی دسته و پنجه نرم می‌کنند. ازخشک سالی های چندین ساله تا نبود کارو امکانات بهداشتی آموزشی و رفاهی، اما هیچ کدام از این مشکلات باعث نشده است تا این مردم ذره ای از آرمان های خود کوتاه بیایند.
ساده زیستان سیستانی و بلوچ هیچ گاه فکر نمی کردند روزی بیمارستان صحرایی با بهترین تجهیزات و در بخشهای مختلف در محل زندگیشان برپا شود تا دیگر مجبور به طی کیلومترها راه و ساعت ها انتظار برای درمان نشوند و به صورت کاملا رایگان تحت درمان قرار گیرند.
خوشحالی این موضوع را که رایگان درمان می شوند را میتوان از چهره مردمانی که صبح زود برای مداوا در صف های طولانی حاضر شده و لبخند بر لب دارند فهمید. زنان و مردانی که بسیار مهمان نواز و با ایمان هستند و چهره های آفتاب سوخته شان  نیز گواه کارو تلاش همیشگیشان برای دفاع از مرزهای میهن عزیزمان است.
 

 
برپایی این بیمارستان صحرایی از نعمت های نظام است برای مردم استان
امید کوهی یکی از مراجعه کنندکان بیمارستان صحرایی شجره طیبه صالحین (شهید دکتر احمد آتشدست) در گفت و گو با خبرنگار پاپایا، با تقدیر از اقدامات سپاه در استان سیستان و بلوچستان، بیان کرد: باید از اقدام بسیج جامعه پزشکی تقدیر کرد چرا که بسیاری از مردم این منطقه توان مالی برای سفر به شهرهای دیگر و درمان بیماران را نداشتند و برپایی این بیمارستان نعمتی بزرگ و ارزشمند برای ماست، به گونه ای که بسیاری از مردم شهرستان به دلیل ارائه خدمات درمانی رایگان به این بیمارستان مراجعه می کنند.
وی با اشاره به اقدامات سپاه در استان سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سال های پس از انقلاب در همه زمینه های امنیتی و خدمت رسانی در استان موفق عمل کرده و همواره برای حل مشکلات مرزنشینان و مردم محروم سیستان و بلوچستان اقدامات با ارزشی را انجام داده است.
کوهی تنها مشکل این بیمارستان صحرایی را ازدحام جمعیت اعلام کرد و افزود: این جمعیت نشان دهنده اعتماد مردم به این بیمارستان است و حتی با وجود ازدحام زیاد نوبت دهی به بیماران به سرعت انجام می شود و به جرات میتوان گفت که از هر نظر نسبت به سایر بیمارستان های بهتر است.
 

 
نمیدانم با چه زبانی از پزشکان و عوامل این بیمارستان تشکر کنم
یکی از ساکنین قصرقند که برای مداوای فرزندش به بخش چشم پزشکی این بیمارستان مراجعه کرده بود، به خبرنگار ما گفت: سال هاست که دخترم با مشکل بینایی مواجه است و به دلیل مشکلات مالی نتوانسه ام برای او عینک تهیه کنم.
باشنده ادامه داد: خوشبختانه وقتی به این بیمارستان مراجعه کردم، چشم پزشک با معاینه فرزندم  عینک تجویز کرد و با کمال ناباوری متوجه شدم که حتی هزینه عینک نیز رایگان بوده است.
وی با اشاره به مشکلات بهداشتی درمانی شهرستان قصرقند و هزینه های بالای چشم پزشکی، تصریح کرد: نبود پزشکان متخصص و حتی کمبود دکتر عمومی از بزرگترین مشکلات بخش درمانی شهرستان قصرقند اشت. تاجایی که بارها اشکهای فاطمه را میدیدم و نمیتوانستم برایش توضیح دهم که هزینه سفر به چابهار، ویزیت پزشک و ساخت عینک بسیار سنگین است و از توان یک بیوه زن خارج است.
این بانوی قصرقندی در حالی که تلاش میکرد لبخند بزند و اشکهایش را پاک کند، گفت: افتخار من این است که در کشوری زندگی میکنم که مردمانی اینگونه مهربان دارد، نمیدانم با چه زبانی از پزشکان و عوامل این بیمارستان تشکر کنم، تنها خواهشم از شما این است که به آنان بگویید این ایثار شما برای ما مردم استان بسیار با ارزش است و تا ابد در خاطر ما می ماند.
 

 
سپاه پیشرو تامین خدمات سلامتی بهداشتی مردم در نقاط مرزی و دورافتاده استان است
یکی دیگر از مردم منطقه در خصوص برپایی این بیمارستان صحرایی به خبرنگار پاپایا، گفت: برپایی بیمارستان‌ صحرایی از سوی سپاه و اعزام تیم‌های پزشکی به صورت رایگان در مناطق محروم کمک شایانی به مردم میکند به گونه ای که بخش بزرگی از هزینه‌های درمانی آنان را برای اعزام به مراکز پزشکی کاهش می دهد.
ایمان رئیسی افزود: بسیاری از مردم روستاها و مناطق دور دست و مرزی استان سیستان و بلوچستان به دلایل مختلفی از جمله دوری از مراکز شهری و کمبود امکانات بهداشتی درمانی و حتی ناآگاهی از مسائل بهداشتی دچار بیماری‌های مختلف می شوند و توان استفاده از امکانات پزشکی مورد نیاز را نیز ندارند.
وی با اشاره به اثرات مثبت برپایی اینگونه بیمارستان ها در مناطق محروم استان، تصریح کرد: برپایی بیمارستان صحرایی توسط سپاه پاسداران می تواند در ارتقای سلامت و بهداشت مردم در نقاط مرزی و دورافتاده استان سیستان و بلوچستان موثر باشد.
این جانباز دفاع مقدس در پایان بیان کرد: مردم شهرستان قصرقند باید برای درمان جزئی ترین بیماری خود به زاهدان و یا استان های دیگر  سفر می کردند و پرداخت هزینه های زیادی از جمله حمل و نقل، ویزیت دکتر، دارو، اسکان و دیگر هزینه های مالی را به جان میخریدند، اما با اقدام خوب و موثر سپاه پاسداران و بسیج جامعه پزشکی در خصوص برپایی این بیمارستان صحرایی مشکلات بسیاری از اهالی این شهرستان محروم برطرف شد.
 
انتهای پیام/۹۰۳۱ https://www.asrehamoon.ir/vdcjyaeo.uqemhzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما