ms']['section_id'] =0; ?>ms']['section_id'] =0; ?> رونق تولید بومی با هنر دست زنان بلوچ پیش به سوی اقتصاد مقاومتی با صنایع دستی سیستان و بلوچستان | عصر هامون
تاریخ انتشار :پنجشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۵۴
بانوی دلگانی با ایجاد کارگاه تولید صنایع دستی سیستان و بلوچستان برای 13 زن در این شهرستان اشتغال آفرینی کرده است.
رونق تولید بومی با هنر دست زنان بلوچ/ پیش به سوی اقتصاد مقاومتی با صنایع دستی سیستان و بلوچستان
به گزارش عصرهامون به نقل از دلگان پرس، این روزها که کشور ما با مشکلات اقتصادی زیادی در زمینه تولید دست و پنجه نرم می کند بد نیست افرادی که شغلی ندارند، به سراغ مشاغل و کارهایی بروند که نه تنها سرمایه و امکانات بسیار زیادی نیاز نمی خواهد بلکه هم در راستای تولیدات داخلی و اقتصاد مقاومتی گام برداشته و هم درآمد مناسبی را برای خود و خانواده اش کسب خواهند کرد.
اگر این مشاغل از محصولات بومی و میراث ماندگار گذشتگان باشد قطعا ارزش این کار و عمل بیشتر خواهد بود. ه.مرادی یکی از بانوانی است که با دریافت وام اشتغالزایی اقدام به راه اندازی کارگاهی در خانه اش در روستای چاه کیچی دلگان و کارآفرینی برای 13 نفر از بانوان روستای محل زندگیش کرده است.خبرنگار ما گفتگویی را با این بانوی کارآفرین دلگانی انجام داده است که در ادامه گزارش آن را می خوانید:

 پیش به سوی اقتصاد مقاومتی با صنایع دستی سیستان و بلوچستان
ه.مرادی با بیان اینکه وامی به مبلغ 60 میلیون ریال از کمیته امداد امام خمینی (ره) جهت راه اندازی کارگاه تولیدات صنایع دستی استان سیستان و بلوچستان دریافت کردم اظهار کرد: این وام را تحت عنوان حامیان امید برای زنان و خانواده های بی سرپرست و بد سرپرست دریافت کردم.
وی با اشاره به اینکه در این کارگاه که روزانه 13 نفر در آن مشغول به کار و فعالیت هستند افزود: ساخت تمام صنایع دستی بومی نظیر سکه دوزی، سوزی، ساخت بالش و مبل بلوچی، پلیوار دوزی و هویه کاری در این کارگاه انجام می شود.
این بانوی کارآفرین با اشاره به اینکه شاید این کارگاه درآمد زیادی برایش نداشته باشد تصریح کرد: اما اشتغال آفرنی برای 13 نفر که آنها هم افرادی را تحت تکفل خود دارند کاری ارزشمند است.
 

رونق تولید بومی با هنر دست زنان بلوچ
مرادی با بیان اینکه مدرک تحصیلیش کارشناسی ارشد رایانه است اظهار کرد: جوانان اگر به دنبال پشت میز نشینی و فعالیت های راحت باشند، قطعا این همه کار نیست، پس باید به فکر سایر مشاغل در جامعه باشیم.
وی با اشاره به اینکه هنر بومی و صنایع دستی زنان بلوچ از قدیمی ترین و ماندگارترین هنرهایی است که از نسل های گذشته به دست ما رسیده است بیان کرد: با راه اندازی چنین کارگاه هایی هم اشتغالزای می شود و هم اینکه این هنرهای اصیل ایرانی به فراموشی سپرده نمی شود.

این بانوی کارآفرین دلگانی هدف ازاجرای  این طرح را ایجاد  اشتغالزایی در بین بانوان جویای کار و زنان سرپرست خانواده عنوان کرد و گفت: پایین آوردن آمار بیکاری در بین بانوان و گام گذاشتن در شعار اقتصاد مقاومتی اقدام وعمل از دیگر اهداف تاسیس این کارگاه بوده است.
مرادی با اشاره به نامگذاری عنوان سال 95 از طرف مقام معظم رهبری به "سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل" اضافه کرد: این بیانات مقام معظم رهبری در جهت کار، تلاش و تولید داخلی عامل تشویق من به این سمت و جهت بوده است.
وی با تاکید بر اینکه هر کاری نیاز به حمایت و پشتوانه دارد خاطر نشان کرد: سازمانهای دولتی باید از صنایع دستی و تولید کننده های داخلی حمایت کنند تا تولید بومی و داخلی رونق بگیرد.
 

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcaoana.49niw15kk4.html
منبع : دلگان پرس
نام شما
آدرس ايميل شما