تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۳۱
افزایش رفتارهای خشونت آمیز بین اعضای خانواده، سست ­شدن بنیاد خانواده ­ها و طلاق عاطفی زوجین و کمرنگ شدن صمیمیت میان اعضای خانواده و همچنین گسترش شکاف نسلی بین والدین و فرزندان ارمغان غرق شدن افراد در این سیل ویرانگر شبکه های اجتماعی است.
شکاف نسلی ارمغان غرق شدن خانواده ها در سیل ویرانگر شبکه های اجتماعی
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون، به نقل از پایگاه خبری لادیز، شبکه های اجتماعی  چندسالیست که میهمان خانه های مردم شده و بسیاری از افراد از والدین تا فرزندان را به خود مشغول کرده است و علی الرقم نزدیکی و هم نشینی خانواده ها با یکدیگر، هریک را سرگرم دنیای مجازی خود کرده و والدین و فرزندان را از یکدیگ دور ساخته است ، این موضوع سبب ایجاد خلا عاطفی در فرزندان شده و به ناچار در محیطی غیر از محیط خانواده  به دنبال پر کردن این خلا می گردند و فرزندان نیز همانند والدین خود در گرداب شبکه های اجتماعی گرفتار دوستی های مجازی و انلاین می شوند.

افزایش رفتارهای خشونت آمیز بین اعضای خانواده، سست ­شدن بنیاد خانواده ­ها و طلاق عاطفی زوجین و کمرنگ شدن صمیمیت میان اعضای خانواده و همچنین گسترش شکاف نسلی بین والدین و فرزندان ارمغان غرق شدن افراد در این سیل ویرانگر شبکه های اجتماعی است.

با گسترش ارتباطات در فضای مجازی، روابط بین اعضای خانواده سرد و کمرنگ شده است و والدین و فرزندان کمتر در فضاهای مشترک فیزیکی و عاطفی و اطلاعاتی و تفریحی واقعی، خاطرات مشترکی را با هم تجربه می­ کنند، این کاهش اشتراکات عاطفی و فکری سبب دوری دیدگاه و نقطه نظرات خانواده ها از یکدیگر و گاهی ایجاد تنش های جدی در بین آنان می شود.

امروزه ارتباطات مجازی جایگزین ارتباطات خانوادگی شده است و چه بسا در محافل خانوادگی افراد سرگرم چت و گفت و گوی مجازی بوده . از یکدیگر غافل می شوند در حالیکه می توان از همین فضای مجازی برای تحکیم ارتباطات بهره جست و با ایجاد شبکه خویشاوندان و تشکیل گروه ­های خانوادگی ایمن و تشویق فرزندان برای حضور در این گروه­ها به عنوان مقدمه ­ای برای گسترش ارتباطات صمیمانه با سایر بستگان در فضای واقعی فراهم آورد.

اگرچه برقراری ارتباط با افرادی که در نقاطی دورتر حتی ان سوی کره زمین زندگی می کنند برای همه جذاب است اما این نوع ارتباطات سبب شده است تا افراد ارتباط با نزدیک ترین افرادی که در چند قدمی آنها نشسته اند را فراموش کرده و حتی اعضای خانواده فرصتی برای دوست داشتن یکدیگر پیدا نکنند و ین مساله می تواند نگران کننده باشد.

اما مدیریت زمان استفاده از وسایل ارتباطی الکترونیکی از طریق آموزش فرهنگ صحیح استفاده از امکانات جدید به فرزندان ، اختصاص زمانی مشخص و محدود برای استفاده از این ابزارها در خانواده و اختصاص دادن زمانی برای گفتگوهای دورهمی با اعضای خانواده می تواند آثار سوء استفاده از شبکه های اجتماعی را تا حد زیادی کاهش دهد.

صمیمیت و همدلی میان اعضای خانواده در بستر گفتگوهای صمیمی میان اعضای خانواده، و ایجاد فضای گرم درخانواده ­ها فرصتی است تا افراد علایق، صمیمیت و کدورت­ های خود را ابراز و فاصله بین یکدیگر را کاهش دهند، میزان تنش در فضای خانواده های صمیمی بسیار کمتر است و این خانواده ها می توانند در نهایت فرزندانی موفق و اجتماعی تربیت کنند.
انتهای پیام/4947

https://www.asrehamoon.ir/vdce7o8v.jh8pwi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما