تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۳۱
گویا دولت تدبیر قرار است بعد از مدت ها تدوین برنامه عملی مقابله با گردوغبار سیستان وبلوچستان را آغاز کند.
تدوین برنامه عملی مقابله با گردوغبار سیستان وبلوچستان/ دولت بالاخره به داد سیستانی ها می رسد؟!
 به گزارش عصرهامون، در حالی مردم سیستان و بلوچستان سالهاست با گردوخاک و طوفان های شن دست و پنجه نرم می کنند که بالاخره دولتی ها تصمیم گرفتند گام عملی برای مقابله با ریزگردهای سیستان و بلوچستان بردارند.

چندی پیش بود که معصومه ابتکار وقتی اعتراضات گسترده مردم و مطالبه گری رسانه ها را دید دولتی ها را گرد یک میز جمع کرد تا در سال پایانی دولت یازدهم لااقل مرهمی برای درد کهنه مردم سیستان و بلوچستان تجویز کند.

بانوی سبز پوشش دولت تدبیر که سبد خالی آرای روحانی در سیستان و بلوچستان برای انتخابات 96 را می دید با مشاوره دولتمردان استانی به تکاپو افتاد تا برنامه ای عملی برای مقابله با گردوغبار سیستان وبلوچستان دورهمی تدوین کنند.
 
علی ای حال بعد از کلی کش و قوس و راهی شدن نزدیک به 5 هزار سیستانی به مراکز درمانی گویا دل دولتی ها به رحم آمده و به گفته مدیر مقابله با پدیده گرد و غبار تدوین برنامه عملی مقابله با گرد و غبار استان سیستان و بلوچستان از هفته آینده آغاز می شود.
 
ضیاء الدین شعاعی در گفت و گو با ایرنا گفت: دستگاه ها در راستای مقابله با گرد و غبار در استان سیستان و بلوچستان برنامه های خود را تهیه کرده اند و از هفته آینده کار تدوین و جمع بندی این برنامه ها آغاز می شود. 

وی اظهار کرد: کار تدوین برنامه عمل با حضور نمایندگانی از سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری، حفاظت محیط زیست ، هواشناسی و مسوولان استانی انجام می شود. 

شعاعی گفت: دانشگاه زاهدان کار مطالعه برنامه عمل مقابله با گرد و غبار را انجام داده و بر این اساس منشاء و مکانیزیم وقوع گرد و غبار در سیستان و بلوچستان شناسایی شد، به عنوان مثال بر مبنای این مطالعه منشاء توفان های اخیر سیستان مشخص شده بود که از افغانستان است. 

وی با تاکید بر اینکه تلاش ما احیای تالاب هامون است افزود: قرار است این کار با همکاری وزارت نیرو و امور خارجه انجام شود. 

وی ادامه داد: بنابراین کار تدوین و جمعی بندی تمام این موارد هفته آینده آغاز می شود و پیش بینی شده در کمتر از دو ماه نهایی شود. 

مدیر مقابله با پدیده گرد و غبار تاکید کرد: تدوین و جمع بندی برنامه ها موجب می شود تا دستگاه ها از پراکنده کاری خودداری کنند و در قالب یک برنامه پیش روند. 

وی درباره وضعیت گرد وغبار در سیستان و بلوچستان گفت: اکنون وضعیت تا حدودی بهتر است زیرا شاهد بارش هایی در بخش جنوبی استان هستیم اما تا زمان وقوع بادهای 120 روزه که بخش طبیعی آب و هوای منطقه سیستان و بلوچستان است شاهد وقوع توفان های شن و ماسه خواهیم بود. 

شعاعی تاکید کرد: باید در نظر داشته باشیم زمانی که بادهایی با سرعت 110 کیلومتر بر ساعت در منطقه رخ می دهد توفان شن به وقوع می پیوندد و دیگر پدیده گرد و غبار نیست. 

انتهای پیام//7250 https://www.asrehamoon.ir/vdceoo8v.jh8pxi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما