تاریخ انتشار :جمعه ۱۵ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۵۴
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: از محل اعتبارات دولت ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت فضای آموزشی در استان اختصاص داده شده است.
اختصاص ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت فضای آموزشی در استان/ ۲۷ میلیون پاکت شیر در مدارس توزیع شد
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصرهامون، علیرضا نخعی درجمع خبرنگاران استان در خصوص درجه بندی کیفی مدارس اظهار داشت: آموزش و پرورش در سطح وزارت خانه و استان از درجه بندی مدارس استقبال نمی‌کند و شخص وزیر آموزش و پرورش تاکید بر این دارد که مدارس نمونه و عادی اضافه نشود بلکه این تعداد را حفظ کنیم و کاهش بدهیم.
وی با اشاره به اینکه تلاش می کنیم که کیفیت در مدارس خاص نباشد افزود: تلاش موکد ما این است که همه مدارس به یک حد از کیفیت آموزشی برسند و نیروهایمان را آموزش می‌دهیم.
نخعی با اشاره به نظارت روی ارتقاء کیفیت آموزش بیان کرد:  در سال های اخیر کیفیت در مدارس عادی بهبود پیدا کرده که این با آموزش به نیروهای مربوطه انجام می‌شود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان در رابطه با ثبت نام دانش آموزان تاکید کرد: هیچ دانش آموزی در محدوده مدارس نباید از ثبت نام در مدارس باز بماند.
وی با بیان اینکه در استان ۶ هزار و ۵۰۰ مدرسه داریم افزود: این مدارس در کل جغرافیای استان توزیع و بر هر حوزه جغرافیایی یک مدرسه تعریف شده است والدینی که در حوزه جغرافیایی هستند حق  دارند که از مدرسه حوزه جغرافیایی استفاده کنند شما نمی توانید کسی را پیدا کنید که به مدرسه محل زندگی خود مراجعه کند که بگوید ما ثبت نام نمی‌کنیم.
نخعی با اشاره به اینکه مدارس موظفند از محدوده جغرافیایی تعیین شده ثبت نام کنند گفت: تعدادی از مدارس آمار مراجعین آنهاها از ظرفیت مدرسه بیشتر بوده که ۲ راهکار در نظر گرفته شده است اول اینکه اولویت با ثبت نام کنندگان حوزه جغرافیایی مربوطه و مابقی به محل سکونتشان مراجعه کنند و دوم اینکه اگر شرایط وجود ندارد به کلاس های مدارس اضافه کنند, لذا در مناطق پر ازدحام در حال احداث کلاس و تامین کانکس هستیم که در اول مهر هیچ مشکلی برای حضور دانش آموزان در کلاس های جدید نخواهیم داشت.
وی درادامه با بیان اینکه دریافت هرگونه وجه در زمان ثبت نام ممنوع است اظهار داشت: والدین می توانند در زمان جلسه اولیاء و مربیان وجوهی را به صورت داوطلبانه پرداخت نمایند که این موضوع در کیفیت آموزش موثر است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان در خصوص تخریب دیوار مجتمع ورزشی شهید بهشتی افزود: نقشه تفصیلی شهر زاهدان یک خیابان 20 متری تعریف کرده است از عمق مجتمع ورزشی شهید بهشتی که ماهم به عنوان آموزش و پرورش برای رفاه حال مردم در این خصوص ممانعت نکردیم بلکه نحوه اجرای آن از جانب شهرداری اشتباه بوده است.
نخعی با اشاره به مصوبات بین شهرداری و آموزش و پرورش برای اجرای این طرح گفت: طی جلساتی که با استانداری و شهرداری داشتیم اصلا به این موضوعات توجه نشد و علی رغم میل باطنی شکایت کردیم و شهرداری محکوم شد .
مدیر کل آموزش و پرورش استان در خصوص معلمان مدارس غیر انتفاعی گفت: همان اندازه که مسئول مدارس دولتی هستیم مسئول مدارس غیر انتفاعی نیز هستیم و فرقی نمی کند و به ما ربط دارد که معلم چه کاری انجام می دهد چقدر انگیزه دارد چگونه با او برخورد می شود .
وی با اشاره به افزایش شهریه مدارس غیر دولتی گفت: از سال گذشته شهریه مدارس غیر دولتی افزایش پیدا کرده است که برخی اوقات مورد انتقاد هستیم که چرا شهریه افزایش پیدا کرده که تعزیرات در این خصوص ورود پیدا کرده است و طی جلساتی توضیحاتی ارائه کردیم که مصوبه مجلس است.
نخعی با بیان اینکه در خصوص افزایش شهریه در مدارس نظارت می کنیم گفت: این اطمینان را می‌دهم که کیفیت مدارس دولتی افزایش پیدا کند و نظارت جدی می‌کنیم که هر معلمی با هر شرایطی به مدارس دولتی ورود نکند و وضعیت بهبود پیدا کند.
این مسئول در خصوص حقوق معلمان مدارس غیر دولتی گفت: اگر جایی مورد خاصی باشد که به رغم اینکه دریافتی مدرسه مناسب است و حق و حقوق معلم را نمی دهد بررسی می کنیم حق و حقوق معلمان را مطالبه می‌کنیم .
رئیس آموزش و پرورش استان در خصوص تنبیه بدنی دانش آموزان گفت: تنبیه بدنی اکیدا ممنوع است و با هیچ معیار تربیتی سازگار نیست و آموزش و پرورش حساس است نه تنها تنبیه بدنی قابل قبول نیست بلکه تضعیف روحیه هم قابل قبول نیست و برخورد می کنیم .
وی با بیان اینکه در صورت تنبیه دانش آموزان نه تنها مدیر مدرسه عزل می شود بلکه معلم نیز به دادگاه معرفی می شود اظهار داشت: والدین در خصوص مشاهده ترکه به اداره مربوطه گزارش دهند تا پیگیری شود.
 نخعی در خصوص جابجایی مقاطع معلمان گفت: اگر معلمی در آموزش و پرورش استخدام و بر اساس مدرکشان در مقاطعی بکارگیری شوند و بعد از چند سال فعالیت در آموزش پرورش ادامه تحصیل ‌دهند و برای جابجایی به مقطع دیگر منعی وجود ندارد ولی اولویت مقطعی است که در ابتدا جذب سازمان شده اند و این در اینجا راه باز است که مسئولین مقاطع اولویت را در نظر بگیرند و تقسیم بندی صورت پذیرد.
رئیس آموزش و پرورش استان با اشاره به تغذیه دانش آموزان گفت: تغذیه دانش آموزان که عمدتا در قالب شیر رایگان توزیع می شود در طی دو سال گذشته به مرور زمان افزایش پیدا کرده است و خوب و بد را جدا نمی کنیم و همه مقاطع تحصیلی و با اولویت مناطق محروم توزیع می شود که شیر یک غذای کامل است که نیاز های اولیه غذایی بچه ها را تامین می‌کند.
وی با اشاره به توزیع شیر در استان افزود: علی رغم گستردگی استان و سختی توزیع روزانه شیر سر میز دانش آموز تلاش بسیار زیادی میکنیم و حساسیت بسیار زیادی داریم در این زمینه داریم و از توان سازمان دانش آموزی استفاده کرده ایم که شیر مدارس به موقع در اختیار دانش آموز قرار بگیرد و در سال گذشته 27 میلیون پاکت شیر در 45 وعده توزیع شده است و بدنبال افزایش جامعه آن هستیم.
ایشان در زمینه باز سازی مدارس گفت: بازسازی مدارس با اولویت مناطق محروم و مدارس تخریبی انجام می شود که در سال تحصیلی گذشته  با مشارکت نوسازی مدارس و خیرین 600 کلاس درس تحویل آموزش و پرورش شد و برای اول مهر 325 کلاس درس جدید عمدتا در مناطق حاشیه در حال آماده سازی است و در مجموع 925  کلاس از مهر گذشته تا مهر امسال آماده می‌شود. تا این لحظه 6 میلیارد تومان از ابتدای سال از سوی خیرین مدرسه ساز به استان آورده شده است که تا پایان سال افزایش پیدا خواهد کرد
نخعی در خصوص هزینه های دولتی به بازسازی مدارس اشاره کرد و گفت: دولت ردیف بودجه ای مستقل برای استان  جهت مدرسه سازی به صورت ویژه در نظر گرفته است که بالغ بر 600 میلیارد تومان در طی 3 سال است که 170 میلیارد تومان آن برای سال 95 است که جهشی قابل ملاحظه ایی برای مدرسه سازی خواهد بود که همه مدارس غیر استاندارد, خشتگلی سنگی و در حال تخریب فهرست کردیم که امسال بخش عمده آن را می سازیم و وعده کرده ایم در سال 95 و 96 تمام مدارس تخریبی و غیر استادارد که آسیب پذیر است و با همت و حمایت مشکل آموزشی ما حل می‌شود.
رئیس آموزش و پروش استان در آخر با اشاره به وضعیت علمی استان گفت: در مجموع وضعیت مطلوب و رضایت بخشی نداریم و روند تغییر شاخص های علمی سیستان و بلوچستان نشان می‎‌دهد که وضعیت بهتر شده است به طور مثال کنکور همیشه رتبه 33 بودیم و در حال حاضر به رتبه 28 رسیدیم و در پیش دانشگاهی که پایان دوره دبیرستان است نتایج امسال نرخ قبولی به 93 درصد رسیده است و برای نخستین بار در 5 استان برتر کشور قرار داریم در سال سوم متوسطه که 4 امتحان نهایی برگزار میشود آمار قبولی رشد قابل ملاحظه داشتیم که از 69.5 درصد به 77 درصد رسیده ایم.
 
  https://www.asrehamoon.ir/vdcipuav.t1ayz2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما