تاریخ انتشار :دوشنبه ۱ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۵۵
ولی زاده پزشک عمومی مرکز درمانی چاه کیچی دلگان نجات زن حامله را از مرگ حتمی بهترین خاطره دوران پزشکی خود می داند.
"نجات زن باردار از مرگ حتمی" بهترین خاطره دوران پزشکی/ توسعه بخش سلامت مناطق محروم، نیازمند ورود خیرین است
به گزارش عصرهامون به نقل از  دلگان پرس؛ به مناسبت فرار رسیدن اول شهریور ماه و همچنین به پاس تالیفات و خدمات ارزنده بوعلی سینا ستاره پرفروغ عرصه طب در ایران روز پزشک نامیده شده است. پزشکی حرفه ای است که هیچ زمانی انسان ها از ان بی نیاز نبوده اند اما رسالت پزشکان تنها محدود به قابلیت و توانایی علمی پزشکی نمی شود بلکه یک پزشک ماهر علاوه برداشتن تخصص در امر خطیر پزشکی از ویژگی های نظیر بردباری، رازداری، صبر، نیک خلقی و مهارت های ارتباطی آراسته با سایر همنوعانش است. این پایگاه خبری گفتگویی را با یکی از پزشکان مناطق محروم انجام داده است که در ادامه گزارش آن را می خوانید.

دکتر محسن ولی زاده پزشک عمومی مرکز درمانی روستایی چاهکیچی در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه متولد شهربابک استان کرمان است اظهار کرد: با رتبه پزشکی 143 بعد از اتمام دوران تحصیلات پزشکی در روستایی چاهکیچی دلگان سیستان و بلوچستان مشغول به خدمت رسانی به مردم هستم.
وی با بیان اینکه از ابتدای شروع تحصیل تا الان به رشته بسیار مهم که نقش اساسی در حیات انسان ها دارد علاقمند بوده و همین علاقه بوده که از همان ابتدای ورود به دانشگاه او را به سمت پزشکی سوق داده است افزود: از وقتی وارد رشته پزشکی شده ام هر روز علم پزشکی برایم جذاب تر می شود.
این پزشک مرکز درمانی چاه کیچی گفت: با هدف خدمت در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته به روستاهای محروم در این گوشه از کشور آمده است.
محسن ولی زاده با اشاره به اینکه بهترین خبری که تاکنون شنیده است، خبر اعزام به سفر حج در دوران دانشجویی بوده است تصریح کرد: با توجه به اینکه رفتن به سفر حج با مشکلاتی همراه است و باید چندین سال منتظر این سفر باشیم، این فرصت نصیب من شد که در دوران دانشجویی به خانه خدا بروم.
این پزشک مرکز درمانی چاه کیچی دلگان با بیان اینکه از ورزشکاران رشته تکواندو است اضافه کرد: با توجه به اینکه یک پزشک سالم می تواند انسانهایی که از نظر جسمی بیمار هستند مداوا کند، خودم علاوه بر اینکه ورزش می کنم دیگران را هم سعی می کنم به ورزش سوق دهم.
وی اضافه کرد: بهترین احساس من بعد از کشیک یا شب بیداری برای بیماران بوده است که عصر روز هم توانستم با آرامش بخوابم و خوشحال از اینکه توانسته ام سلامت را که به عنوان ارزشمندترین چیز برای یک انسان است بازگردانم.

ولی زاده بهترین خاطره اش از این منطقه را نجات زن بیماری عنوان کرد و افزود: همین چند هفته قبل زن حامله ای مراجعه کرد که نیاز شدید به حمل با آمبولانس به مرکز خدمات درمانی دلگان بود ولی با توجه به اینکه در این مرکز آمبولانس نبود، با خودرو شخصی خودم او را انتقال دادیم.
وی با اشاره به اینکه حق ویزیت پزشکان در مراکز درمانی روستایی نسبت به آن چیزی که در مطب های شخصی دریافت می شود بسیار ناچیز و اندک است گفت: در بعضی از مواقع بیمارانی به این مرکز مراجعه می کنند که همان ویزیت اندک را هم ندارند.
ولی زاده با اشاره به اینکه این منطقه نیاز به توسعه مراکز درمانی زیادی دارد خاطر نشان کرد: جهت توسعه و پیشرفت در بخش درمانی و سلامت این مناطق محروم نیازمند ورود انسان های خیر و نیک اندیش است، در شهرستان دلگان هم این افراد باید حضور داشته باشند که قدمی در جهت اعتلای سلامت بردارند.
انتهای پیام/8306 https://www.asrehamoon.ir/vdchvmn6.23nq6dftt2.html
منبع : دلگان پرس
نام شما
آدرس ايميل شما