تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۶ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۰۸
دبیر کل کانون سراسری مرغ تخم‌گذار از عدم اجرای وعده‌ها برای تسهیل صادرات تخم مرغ خبر داد و گفت:‌در حال حاضر هر کیلو تخم مرغ ۶۰۰ تومان زیر قیمت درب مرغداری تحویل داده می‌شود که تنها راه حل این مشکل صادرات مازاد تولید است.
وعده‌ حمایت از صادرات تخم مرغ محقق نشد/۶۰۰ تومان زیر قیمت می‌فروشیم
به گزارش عصرهامون، به نقل از خبرگزاری تسنیم، فرزاد طلاکش در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به اینکه طی یک هفته گذشته قیمت تخم مرغ ثابت بوده و با نرخ هر کیلو 3500 تومان درب مرغداری تحویل داده می‌شود، اظهار داشت:‌ این نرخ در حالی است که قیمت تمام شده برای مرغدار با 10 درصد سود 4100 تومان بوده ولی به دلیل مازاد تولید و نبود فرصت مناسب برای صادرات،‌مجبورند زیر قیمت تمام شده تولیدات خود را عرضه کنند.
وی ادامه داد:‌ همچنان عدم کمک به صادارت تولید مازاد تخم مرغ موجب شده وضعیت قیمت‌ها به این شکل باشد و با توجه به صحبت‌ها و قول‌هایی که برای افزایش نقدینگی و مشوق‌های صادراتی داده شده،‌ هیچ تغییر و اقدام خاصی انجام نشده است.این مسائل موجب شده صادرات تخم مرغ در سال جاری 42 درصد کاهش یابد.
دبیر کل کانون سراسری مرغ تخم‌گذار با بیان اینکه در سال گذشته بخشی از بازار عمان و ترکمنستان را نیز در اختیار داشتیم،‌ تصریح کرد:‌ سال 95 تنها به افغانستان و عراق صادرات انجام می‌شود و همین مازاد تولید در کشور باعث فروش تخم مرغ زیر قیمت شده است.
طلاکش حجم صادرات در سال جاری را تا کنون حداکثر حدود 17 هزار و 500 تن اعلام کرد و گفت:‌ تولید تخم مرغ در سال گذشته 930 هزار تن بوده که 830 هزار تن در مرغداری‌های صنعتی و 100 هزار تن نیز توسط سایر ماکیان و مرغداران بومی تولید شده بود و در سال جاری نیز به این رقم خواهد رسید.
به گزارش تسنیم، در ابتدای سال جاری رضا ترکاشوند مدیرعامل اتحادیه مرغداران میهن با اشاره به اینکه تخم مرغ ایرانی با توجه به کیفیت و قیمت تمام شده خود می‌تواند در منطقه امکان صادرات بیشتر داشته باشد، گفت اما شرط لازم در این خصوص دریافت حمایت‌های دولتی است تا ما بتوانیم بازارهای خود را در مناطقی مانند افغانستان حفظ کنیم.
وی همچنین خاطر نشان کرد: در حال حاضر قیمت تخم مرغ درب مرغداری برای تولید کننده زیر قیمت است به طوری که این محصول کماکان 400 تا 500 تومان زیر قیمت تمام شده به بازار عرضه می‌شود که دلیل عمده آن همان تولید و واردات بیش از اندازه مرغ مادر اجداد است.
انتهای پیام/1833
https://www.asrehamoon.ir/vdcdkz0j.yt0js6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما