تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۱۱
رئیس مرکز بهداشت شهرستان دلگان با اشاره به وجود بیماری های مشترک بین انسان و دام، گفت: دام قربانی باید از مبادی رسمی مورد تایید دامپزشکی و مراکز بهداشتی تهیه شود.
تهیه دام روز عید قربان باید از مبادی رسمی مورد تایید دامپزشکی و مراکز بهداشتی باشد

به گزارش عصرهامون به نقل از  دلگان پرس، یاور شریف زاده رئیس مرکز بهداشت شهرستان دلگان در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه در این روز قربانی توسط مسلمانان انجام می شود اظهار کرد: در این روز ذبح گوسفند باید با رعایت مسایل شرعی و در اماکن بهداشتی انجام شود.
وی با اشاره به اینکه براساس آمار موجود حدود 400 بیماریاز جمله بیماری هایی مانند سیاه‌ زخم، سل، تب‌مالت و... مشترک میان انسان و دام شناسایی شده است افزود: تهیه دام روز عید قربان باید از مبادی رسمی مورد تایید ادارات کل دامپزشکی و مراکز بهداشتی تهیه شود.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان دلگان تصریح کرد: پس کشتار دام در کشتارگاه ها و نگهداری گوشت دام در یخچال در درجه حرارت 2 تا 8 درجه بلافاصله پس از خرید در روز عید قربان انجام شود.
یاور شریف زاده یکی از مهم ترین راه های انتقال بیماری را تماس مداوم با دام، خون دام، ترشحات دامی، مصرف گوشت آلوده و امحاء و احشاء دام ها اعلام کرد و بیان کرد: تب کریمه کنگو و تب مالت بر اثر تماس با دام یا فرآورده های آلوده دامی رخ می دهد و تماس با لاشه دام ها توسط خانم های خانه دار باید کنترل شود.
وی با بیان اینکه شهرستان دلگان فاقد کشتارگاه است اضافه کرد: کارشناسان شبکه بهداشت و درمان دلگان از قصابی های سطح شهر به صورت دوره ای بازدید به عمل می آورند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان دلگان خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت وجود هرگونه شکایت، انتقاد یا پیشنهاد می‌توانند با شماره تلفن‌های ۱۹۰ یا ۱۴۹۰ که مربوط به سامانه "بهداشت۱۹۰ " وزارت بهداشت است به طور ۲۴ ساعته تماس برقرار شود.  
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdceex8v.jh8vwi9bbj.html
منبع : دلگان پرس
نام شما
آدرس ايميل شما