تاریخ انتشار :چهارشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۰۳
این روزها بازار لوازم التحریر در زابل نیز همانند سایر نقاط کشور جنب و جوش خاصی پیدا کرده و حال و هوای بازار داغ داغ شده است.
جولان لوازم‌التحریر بی‌کیفیت چینی در فروشگاه‌های زابل
به گزارش عصرهامون به نقل از  پایگاه خبری اوشیدا؛ حال و هوای کنونی بازار کاملا بوی مهر و بازگشایی مدارس را داراست که این عطر و بوی برای حتی والدین هم با زنده شدن خاطرات کودکی لذت بخش است.

شهریورماه فرصتی برای آماده سازی فرزندان برای حضور در مدرسه و کلاس درس است، اگر چه آماده سازی فرزندان برای مدارس هزینه های زیادی را به خانواده متحمل میکند ولی طبق سالهای گذشته خانواده ها برای تهیه لوازم ضروری مدرسه از جمله کیف، کفش، لباس و لوازم التحریر سری به بازار میزنند.

بازار لوازم التحریر این روزها داغ داغ است و با گذشت روزهای پایانی شهریورماه این بازار داغ تر و داغ تر می شود و مردم برای تهیه لوازم اولیه تحصیل فرزندان به فروشگاه های شهر مراجعه می کنند.

در این میان فروشگاه های لوازم التحریر نیز سلیقه به خرج داده و برای جذب مشتری انواع کالاهای خارجی و ایرانی را در معرض دید قرار میدهند.

چند سالی است لوازم التحریر وارداتی بیشتر مورد توجه دانش آموزان قرارگرفته و جنس های نامرغوب چینی بازار لوازم التحریر را در دست گرفته است.

بازار لوازم التحریر برای خردسالان جذاب است اما برای والدین بسیار هزینه بر ،به خصوص در سیستان که مردمان از لحاظ درآمد وضعیت مطلوبی نداشته و بیشتر خانواده ها پولی بابت خرید این وسایل دارا نیستند و با قرض گرفتن از دوستان و آشنایان صورت خود را با سیلی سرخ نگه داشته تا شرمنده فرزندان خود نباشند.

زرق و برق ظاهری لوازم التحریر خارجی یکی از مهمترین عوامل توجه دانش آموزان به آنها به شمار می رود که در این راستا باید در زمینه تولید اینگونه محصولات تدابیر بهتری اندیشیده شود.

لوازم التحریر خارجی هیچ تناسبی با اقتصاد مقاومتی ندارد

یکی از شهروندان زابلی که با فرزندش در حال خریدن نوشت افزار بود گفت: خوشبختانه در طی سال های اخیر با فرهنگ سازی انجام شده توسط رسانه ها رغبت مردم به خرید لوازم التحریر ایرانی بیشتر شده که این موضوع جای بسی خوشحالی دارد.

علی میر به خبرنگار اوشیدا گفت: به منظور افزایش علاقه کودکان و والدین نسبت به خرید بیشتر لوازم التحریر ایرانی تبلیغات بیشتری توسط رسانه ها انجام شود و همچنین از مشوق هایی نیز از قبیل کاهش قیمت لوازم التحریر ایرانی و همچنین افزایش کیفیت کالا بهره برد.

وی تصریح کرد: با توجه به حساسیت موضوع، اقدام به خرید لوازم التحریر ایرانی خواهم کرد تا از این طریق علاوه بر ایجاد تفکرات مثبت در ذهن فرزندم، در بهبود اقتصاد نیز نقش موثری داشته باشم.

میر خاطرنشان کرد: واردات لوازم التحریر و نوشت افزار خارجی هیچ تناسبی با فرامین رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی ندارد و این موضوع سبب شکسته شدن کمر کارخانه هاو بیکاری شمار زیاذی از کارگران می شود در حالی که با خرید لوازم التحریر ایرانی می توان به توسعه ی کشور کمک شایانی کرد.

قیمت لوازم التحریر امسال نسبت به سال گذشته افزایش یافته است

محمد رضایی از دیگر شهروندان حاضر در بازار و مشغول خرید کیف مدرسه می باشد به خبرنگار اوشیدا؛ اظهار داشت: متاسفانه، قیمت لوازم التحریر امسال نسبت به سال گذشته افزایش یافته است و این موضوع برای بسیاری از  خانواده های سیستانی که تنها با یاره و یا کمیته امداد معاش می کنند بسیار سخت است.

وی ادامه داد: دولت با حمایت بیشتر از نوشت افزار ایرانی از طریق کاهش قیمت آن نقش به سزایی می تواند ایفا کند چرا که از این طریق هم کودکان با فرهنگ ایرانی بیش از پیش آشنا می شوند و هم والدین راحت تر مایحتاج فرزندان خود را فراهم خواهند کرد.

لوازم التحریر خارجی، ذهنیت کودک را دستخوش تغییرات می کند

حسین سرگزی شهروند دیگر سیستانی است که با فرزندان خود جهت خرید لوازم التحریر در بازار حاضر شده بود.

وی افزود: با توجه به طرح های جذاب موجود بر روی لوازم التحریر خارجی کودکان علاقه بیشتری نسبت به این وسایل از خود بروز میدهند.

سرگزی بیان داشت: ‌متاسفانه تعدادی از وارد کنندگان لوازم التحریر خارجی با رنگ و لعاب زیبا با دارا بودن تصاویری از قبیل بن تن یا باربی سعی بر تغییر فرهنگ ایران اسلامی دارند که در این راستا توجه بیشتری از سوی مسولان مورد نیاز است.

وی تصریح کرد: به منظور استفاده بیشتر کودکان و دانش آموزان از لوازم التحریر ایرانی، برنامه های کودک جذابی در رسانه ملی ساخته و پخش شود تا کودکان با الگوگیری و بهره برداری از این شخصیت های داستانی با فرهنگ ایران اسلامی نیز بیشتر آشنا شوند.

سرگزی در پایان گفت: مسولان امر، از سازندگان لوازم التحریر حمایت بیشتری داشته باشند تا با استفاده از هنر آنان علاوه بر گرداندن چرخ اقتصاد کشور، زمینه های پرورش کودکان به شیوه صحیح نیز فراهم شود .

انتهای پیام // https://www.asrehamoon.ir/vdcce0q4.2bq4m8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما